- 28 Ekim 2016
- 531
- 362
- Konu Sahibi SalakSacma
Kızı bir kendiniz araştırın bence nişanlı olup olmadığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne hız demesi, yakın zamanda görüşülmüş hissi veriyor insana...ama şuda var, gördüğünün yarısına, duyduğunun hiç birine inanma derler....Kafamı çok karıştıran bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün sevgilimle otururken ona bi mesaj geldi sms den "numaramı sil ozaman"
Allah allah bu kimki dedi bende kaydet bak dedim wp dan baktı kapalı tek bbir profil resmi ve sevgilimde engelli whatsapp da aa bu x benim eski sevgilim dedi . Kıza mesaj attı " şuan sevgilimleyim rahatsız etmezsen sevinirim " diye kızda buna oo bune hız ne çabuk buldun da sevdin karakterin bozukmuş demekki dedi . Ve bidaha konuşmadılar
Şimdiii söylediğine göre bu ilişki 1 sene önce bitmiş ve kız nişanlı . Ben baya bozuldum biraa tartıştık kendini açıkladı hatta yalvardı bile . Akşam eve giderken tek gitmek istedim hatta sonra evin önüne gelmiş fln .
Benim kafama takılan kızın attığı mesaj ilk mesaj gibi durmuyo ve nişanlı bi insan biyr böyle bişry yazıp 1 sene önce biten ilişki için çok hızlısın der sevgilimle daha yeniyiz güveniyorum ama kafam çok karışık .
Sevgilim seni inandırmak için herşeyi yaparım istersen kızla konusuyum neden böyle bişry yaptı diye dedi aradık kızı açmadı ben ne yapmalıyım ?
Bravo mantıklı aynen böyle olmuş olabilir.Kız gerçekten nişanlı olabilir ama sevgilin hala kıza yazıyordur. Kız rahatsız oluyordur yazma diyordur . Sevgilinde bi daha yazmıyacam diyorsa öyle bir mesaj gelmiş olabilir . Bu ne hiz derken de daha dün bana yalvarıyordun ne cabuk sevgili buldun diyordur. Muhtemelen böyledir . Zaten 1 aydır çıkıyorsunuz bununla vakit kaybetme derim .
Kızın numarasını al kıza ulaş mesaj at bence sevgilime mesaj attın siz ayrılalı 1 yıl olmuş nişanlıymışsın da niye mesaj atıyosun diye sor ama bence sevgilin bi haltlar yemiş senin yanında da dansöz gibi kıvırmış, biz kadınların adı çıkmış bu erkek milleti suya götürür susuz getirirler kafaları her şeye çok güzel çalışıyo üstüne bide salağa yatıyolar. Uyanık ol
Sevgilinin telefonundan mı aradın kendininkinden miKızı aradım açmadı ki
Sevgilinin telefonundan mı aradın kendininkinden mi
E çünkü ikinizin de muhattap olacağı kişi birbiriniz değil ortak sevgiliniz.Onu engellemiş bende kendiminkinden aradım ama açmadı geride dönmedi
E çünkü ikinizin de muhattap olacağı kişi birbiriniz değil ortak sevgiliniz.
Yine sevgilüm konuşcaktı ama açmadı geride dönmedi