Evlendikten sonra eski sevgiliden gelen mesaj

benımde basıma aynısı geldı utanmadan yazmıstı
ben hemen esıme haber verdım hesabımı kapatıp senın facenı ortak kullansam dedım..
en mantıklısı olur dedı
sapık cok en ıyısı hesabı kapatmak kafasına taktıysa herturlu tacız eder cunku
ve saklamayın msjı soyleyın

hiç kızmadı mı

canım çalışıyorum bi yandan da.ve bu sene mezun olmam şart.karşımdaki kadın bölüm başkanı.onla ilişkimi riske atamam.mezun olursam bu yaz maaşıma oldukça iyi bi zam gelcek.köprüyü geçene kadar ayıya dayı muhabbeti işte.yoksa umrumda değil kimse.
Sana insanlik edip zor gununde yaninda olduguna gore ayı falan degildir hocan cok ayip bu yazdiklarin. Durust olsaydin hic sorun olmayacagini gorurdun. Yalani sen secmissin. Kadina hakaret etmene gerek yok

Takintili adamlardan korkmak lazim ben olsam kapatirdim simdi cevap vermezsin e takintiliysa bi daha bi daha yazar sonra esin duyunca bisey var sanar hakliyken haksiz konuma dusersin ne gerek var face i onemsiyomusun bilmem ama bi kac kere daha bisey yazarsa esine soyle yada kapat kokten ilk once profil fotonuda esinle birlikte cekilmis foto koy belki yazmaz o zaman

evliyim diye profil fotomu kocamla koymam evliliğin şartlarından birisi mi
böyle bişey hiç olmasa da koymak istemeyebilirdim bu çok normal
ses çıkarılcak bişey yapmıyorum zaten çok şükür kendi tercihlerimi yapmama öyle ya da böyle saygı duyan bi kocam var
Ben ona takilmadim feminist hocaniz yüzünden koymamaniza takildim doğrusu

Sana insanlik edip zor gununde yaninda olduguna gore ayı falan degildir hocan cok ayip bu yazdiklarin. Durust olsaydin hic sorun olmayacagini gorurdun. Yalani sen secmissin. Kadina hakaret etmene gerek yok

sen bence eline bi tane deyimler ve atasözleri kitabı al ve okumaya başla.ondan sonra görüşelim senle. böyle harcanıyosun buralarda.hadi byee.

Bence saklamamalisin esinden.
Basta dirdir eder belki ama ben erkek olsam ve karim bana boyle bi mesaji gosterse hic gizlemeden; bu kadina guvenilir iste! derim.
Tabi basta kizicaktir kocan, haklida.

Bence saklamamalisin esinden.
Basta dirdir eder belki ama ben erkek olsam ve karim bana boyle bi mesaji gosterse hic gizlemeden; bu kadina guvenilir iste! derim.
Tabi basta kizicaktir kocan, haklida.

haklısın.ben de böyle düsünüyorum.ama işte bunun lüzumsuz bi doğruculuk olduğunu söyleyenler de var.bilemedim.

eşim hiçbir şekilde ve hiçbir sebeple cevap vermeme tahammül edemez.foto koymamamın hikayesi uzun aslında.yazın eşimle boşanma aşamasına geldik.okuldaki final sınavıma bu yüzden gidemedim ve hocama durumu anlatmak zorunda kaldım.(kendisi de bayan ve bölüm başkanım)kadın da baya feminist çıktı beni çok destekledi falan.faceimde o da ekli şimdi boşanıyoruz sanıyo.bu sebeple bana derslerimde notlarımda falan oldukça yardımcı oldu.arada faceten yazıyo.ben de tekrar barıştık diyemedim.o ekli olduğu için foto da koyamıyorum.eşimin de durumdan haberi var.okul bitince silcem kadını ama şimdilik durum böyle.
çok saçma..

haklısın.ben de böyle düsünüyorum.ama işte bunun lüzumsuz bi doğruculuk olduğunu söyleyenler de var.bilemedim.

onun yerine koy kendini.
Esin sana ´eski sevgilim bu mesaji yollamis, hic bi sey hissetmiyorum, sen benim karimsin bil istedim´ desemi daha bi guvenirsin yoksa hic bisey demesemi?
Sen tesadufen ogrendin diyelim, ne dusunursun?

Bosanmaya yeltenme sebebiniz neydi oda onemli bi detay.

hiç kızmadı mı
yoo hıc kızmadı cunku benım sucum degılkı o adam evlı oldugumu bıle bıle yazıyo onun ahlaksızlıgı
sana yazmasıda senın sucun degılkı esın kızarsasana degıl ona kızar
saklama sakın kızsada saklama derım

Siz iyi veya kötü cevap verdikçe o yazmaya devam edecektir.
Sizin yerinizde olsam cevapta vermem eşimede söyleyip Huzurumu kaçırmam.

Bence soyle. Cunku soylemezsen bu sefer bi sekilde kendi ogrenirse senin saklaman daha yanlis anlasilir

Aynısını ben yasadim.
3 seneye yakn evliym evlenmedn once nisan atma durumum olmustu .face actm ve eski nisanlim ustelik 1. evlilik yildonumnde bana mesaj atti facedn kendiside evli. Yildonumum olmasina ragmen esime soyledim.ve facemi kapattim. Pisman da dglm iyki gizlememism .tavsiye ederim

X