- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi burcubahar0635
Demek ki fotoda teksin diye degil bosanma mevzunuzu birilerinden duymus ondan yoklama cekiyo ex sevgili hmm
Feminist hocasına baslardim kocası olsaydım.Foto koyamiyor feminist hocadan korkuyor, engellesem nolacak baska hesaptan yazar diyor
sorma ya nerden girdim bu işe :)
kadın beni çekip çekip dertleşiyo kendi de boşanmış oturuyo saatlerce anlatıp eski kocasına sövüyo yanımda.
okul bitse de kurtulsam diye gün sayıyorum
her seferinde adamın ne kadar adi aşağılık olduğunu baştan anlatıyo
dertlerini dinlemekten iflahım kurudu vala
bence eşine söyleme engelle adamı cevapta yazma derim.Selam..
Az önce facebook'a girdim.Bu mesajlardaki filtrelenenler kısmına eski sevgilimden bi mesaj düşmüş.Nerdeyse 3 yıldır evliyim.Bunu da bi 7-8 yıl önce tanımıştım.Kısa sürmüştü 2-3 ay falan.Onun için baya sorunlu bi ayrılık olmuştu.Evlenceğimizi falan sanmıştı.Yaşı da geçti ve evlenmedi de.Hatta hala beni seviyo da olabilir çünkü baya takıntılıydı.Evlenmeden önce dönem dönem rahatsız etti ve iki gün önce ayrılmışız gibi uzun uzun mesajlar attı.Benden sonra kimseyle beraber de olmadı diye biliyorum.
"merhaba x, evlendin sanırım, eski mesajlara bakıyodum da bi selam vermek istedim, umarım iyisinizdir, rahatsız ettiysem kusura bakma" diye mesaj atmış.Bu arada benim profil fotomda da aylardır eşimle fotoğrafım yok, sanırım bu beni boşandım mı diye yokluyo.
Sorun şu ki, eşim zaten facete profil fotosunu ikimizin fotosu yapmadığım için söylenip duruyo.Şimdi ben eşime bu mesajın geldiğini söylesem gene çençen etcek niye profil fotosunu bizim fotoğrafımız yapmıyosun ondan mesaj atıyolar kapat faceini falan diycek.
Bu mesajı eşime anlatmak istiyorum çünkü birbirimize söz verdik hiçbişey saklamayacağımıza dair.Bi de adam takıntılı ya bu hesabını engellesem iki gün sonra başka face alıp ondan falan mesaj atar.Yazdım cevap vermedin yazar olmaz olmaz onu görür eşim ortaya çıkar mesaj attığı kötü olur benim için.Eşim benden böyle bişey saklasın istemezdim.Bu yüzden ben de ondan saklamak istemiyorum ama laf işitmekten de korkuyorum.Vicdanen rahatsız hissediyorum söylemediğim için.Mesaj geleli 2-3 gün oldu.Söylesem mi söylemesem mi ikilemdeyim.
Siz olsanız napardınız?
Boyle mevzular o kadar hizli yayilir ki aklin sasar en guvendigin insan bile yayarduymuş olması imkansız.tek bi ortak arkadaşımız bile kalmadı.
Alla Allah, yalnız durum iyice derinleşti. Ona ne ki, yani iki insanın boşanması iki insanı bağlar, arada şiddet(psikolojik veya fizyolojik), aldatma gibi durumlar yoksa iki esin barismasindan dogal bir olay yoktur. Ama hocayla iletişiminiz biraz garip geldi bana.
Noldu ki o kadar yuz kizartici ne yapti esin?orası öyle tabi ki de.yani işte boşancam diye sınava bile giremeyecek kadar kötü olup sonra da hiçbişey olmamış gibi gidip ben barıştım diyemedim.ne bilim yediremedim, bi de kadın olanı biteni az çok biliyo onları yalayıp yutmuş biri olarak gözükmek istemedim.
Noldu ki o kadar yuz kizartici ne yapti esin?
Feminist hocasına baslardim kocası olsaydım.
Ozaman gitsin kocasına soylesin. ben kendi basıma böyle bise gelse öyle yapardım diye cevap verdim. Bi hoca için kocamla fotomu koymucak kadarda değil ayniiii :) benim bey o facebooku kafamda patlatırdii
Eşine söylemelisin muhtemelen söylediğinde sana olan güvencinden tepki bile vermicektir cevap vermeni istemicek kendi de muhatap olmıcaktır. Yani en azından benimki öyle yapıyor Dürüstlük her zaman :))
Bilmiyorum o senin davranış şeklindir ben asla böyle birşey yapmazdim.canım çalışıyorum bi yandan da.ve bu sene mezun olmam şart.karşımdaki kadın bölüm başkanı.onla ilişkimi riske atamam.mezun olursam bu yaz maaşıma oldukça iyi bi zam gelcek.köprüyü geçene kadar ayıya dayı muhabbeti işte.yoksa umrumda değil kimse.
Cok agir seyler degilmis hata insan icin gecmis olsun. Hocana da kendini affettirmek icin cok cabaladi bi sans verdim diyebilirdin onun da senin notunu dusurmezdi bu sebepten ama kendi hayatin tabipara pul konularıyla ilgili yalanlar söyledi.bana sormadan başkasına borçlar verdi.ödeyemedi.eve haciz getirdi.niye bunları yaptın diyince bağrıp çağrıp hakaret etti.bunun gibi şeyler, şu an hepsi halloldu ama o zamanlar büyük şoktu tabi.
Bu konuda fazla hassasım dürüstlükten yanayım biliyorumki er ya da geç ortaya çıkar sonuçta sorunlu bi evlilik yasamışsanız bide suclu gibi bunu saklamaya gerek yok yinede sizin kararınızyani ben de öyle düsünüyorum.ben onun yerinde olsam bilmek isterdim.o da bilmek ister.ama çoğunluk da söyleme diyor.sanırım söylemicem :)
Bilmiyorum o senin davranış şeklindir ben asla böyle birşey yapmazdim.
Kocaniz iyi ses cikarmiyor bu duruma
ben de müsait bi ortam olursa söylemeyi düsünüyorum okullar daha yeni acıldı.böyle nereye kadar.Cok agir seyler degilmis hata insan icin gecmis olsun. Hocana da kendini affettirmek icin cok cabaladi bi sans verdim diyebilirdin onun da senin notunu dusurmezdi bu sebepten ama kendi hayatin tabi