durup dururken eski sevgilisinden gelen mesaj ?

Wp dan ekle bak ben dedim o tanımıyorum ya numarayı dedi ben uzattım . Bana da öyle geldi kimse böyle bi mesaj atmaz çünkü durup dururken öncesi vardır diye düşünüyorum gerçekten nişanlımı diye arkadaşlarıyla konuştu yanımda hepsi nişanlı sana niye mesaj attı dediler
Arkadaşlarını da ayarlamış olabilir role oyle bürünmüş ki numarayı bile tanıyamamış vay beeee 😱😱😱

Daha önce konuşmuşlar belli ki. Çünkü kızın attığı mesaj ilk mesaj değil gibi. Konuşmuşlar sonra tartışmalar kız da numaramı sil o zaman demiş gibi. Kız hem nişanlı hem eski sevgilisiyle konuşuyor. Aynı şekilde sevgiliniz de bir tuhaf bence

Arkadaşlarını da ayarlamış olabilir role oyle bürünmüş ki numarayı bile tanıyamamış vay beeee 😱😱😱

profesyonel yalancılar ya.

benim senelerce saftiriğin önde gideni sandığım adam tek ayak üstünde kırk takla atmış herkesi hepimizi uyutmuş, hayır bunlar bu kadar profesyonel rol yapmayı nerede öğreniyorlar çok acayip ya.

profesyonel yalancılar ya.

benim senelerce saftiriğin önde gideni sandığım adam tek ayak üstünde kırk takla atmış herkesi hepimizi uyutmuş, hayır bunlar bu kadar profesyonel rol yapmayı nerede öğreniyorlar çok acayip ya.
Bi gün eşimle oturuyorduk ben safımdır biraz neyse böyle inçe düşünemem. bu sunu derken bunu mu demek istedi falan sonra eşim bana dedi ki senin kafandaki 40 tilki benim kafamdaki bi topal tavşanı kovalayamaz ondan sonra gözlerimi açmaya başladım 😂😂😂😂😂😂

Erkek milleti gerçekten çok akıllı ya kılı kırk yarıp kendini aklıyolar

Numarayı tanıyamamış olabilir, bir kere kaydettikten sonra kim dönüp dönüp bakıyor. Ama sonrasındaki hareketleri büyük numara ve oyunculuk içeriyor. Güvenmezdim ben olsam.

Bi gün eşimle oturuyorduk ben safımdır biraz neyse böyle inçe düşünemem. bu sunu derken bunu mu demek istedi falan sonra eşim bana dedi ki senin kafandaki 40 tilki benim kafamdaki bi topal tavşanı kovalayamaz ondan sonra gözlerimi açmaya başladım 😂😂😂😂😂😂

Erkek milleti gerçekten çok akıllı ya kılı kırk yarıp kendini aklıyolar

valla benim 41. tilki sonunda tavşan ölüyor da öyle yakalıyor benim yakaladıklarım bile bana yeter.

sonra benim yorumlarıma paranoyak deniyor hayır efendim kadınların çoğu uyutulduğunu fark edemiyor.

valla benim 41. tilki sonunda tavşan ölüyor da öyle yakalıyor benim yakaladıklarım bile bana yeter.

sonra benim yorumlarıma paranoyak deniyor hayır efendim kadınların çoğu uyutulduğunu fark edemiyor.
İşte insan göre göre artık herseyin altında bişey arıyo ki normal yani

Kafamı çok karıştıran bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün sevgilimle otururken ona bi mesaj geldi sms den "numaramı sil ozaman"
Allah allah bu kimki dedi bende kaydet bak dedim wp dan baktı kapalı tek bbir profil resmi ve sevgilimde engelli whatsapp da aa bu x benim eski sevgilim dedi . Kıza mesaj attı " şuan sevgilimleyim rahatsız etmezsen sevinirim " diye kızda buna oo bune hız ne çabuk buldun da sevdin karakterin bozukmuş demekki dedi . Ve bidaha konuşmadılar
Şimdiii söylediğine göre bu ilişki 1 sene önce bitmiş ve kız nişanlı . Ben baya bozuldum biraa tartıştık kendini açıkladı hatta yalvardı bile . Akşam eve giderken tek gitmek istedim hatta sonra evin önüne gelmiş fln .
Benim kafama takılan kızın attığı mesaj ilk mesaj gibi durmuyo ve nişanlı bi insan biyr böyle bişry yazıp 1 sene önce biten ilişki için çok hızlısın der sevgilimle daha yeniyiz güveniyorum ama kafam çok karışık .
Sevgilim seni inandırmak için herşeyi yaparım istersen kızla konusuyum neden böyle bişry yaptı diye dedi aradık kızı açmadı ben ne yapmalıyım ?
Şimdi sevgilimle oturuyoruz demek kuşku uyandırır bende sanki gizli msj vermiş kıza şuanda müsait değilim gibi..zannımca biten ilişki 1 sene olmuş 1 senede ne çabuk buldun denirmi kendi nişanlanmış oda doğruysa tabi kızda bi tavır yapmış oooo ne çabuk buldunda sevdin diye..hadi bakalım kanıtlasın bunları

Sevgilin o kizla baya baya konuşmuş. Sevgilimleyim diyerekte bi yandan senin gönlünü yapmış diğer yandan kızı kiskandirmiş. Oscarlik oyuncu mübarek. Yaşlar kaç bilmiyorum ama erkek arkadaşıma böyle bir mesaj gelse dönüp arasa çok çocukça hele ki benim yanımda. Sevginizi israf etmeyin böyle adamlarda..

1. Kızın nişanlı olup olmadığını öğrenmek.
2. Nişanlı ise sevgilinizle öyle mesaj atması normal değil.
3. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce konuşmuş olabilirler çünkü kızın öyle mesaj atması öncesi olduğunu gösteriyor.

4. Bu olayı araştırın sonradan uzuleceginiz durum olmasın.

Kız nişanlı değil yada nişanlısını sevgilinizle aldatıyor. 1 yıl çabuk bir süre olamaz. O zaman numaramı sil yazdığına göre mesajlaşıyorlar...Bence kızı arayın o size anlatacaktır. Sevgilinizin haberi olmasın. Aksi takdirde şüphe ile kalacaksınız.

Kızın numarasını al kıza ulaş mesaj at bence sevgilime mesaj attın siz ayrılalı 1 yıl olmuş nişanlıymışsın da niye mesaj atıyosun diye sor ama bence sevgilin bi haltlar yemiş senin yanında da dansöz gibi kıvırmış, biz kadınların adı çıkmış bu erkek milleti suya götürür susuz getirirler kafaları her şeye çok güzel çalışıyo üstüne bide salağa yatıyolar. Uyanık ol

"Numaramı sil o zaman" ancak bir muhabbetin üstüne, trip atmak için söylenecek bir cümle... Bence de evveliyatı var bu mesajın. Ve evet kimse 1 sene önce ayrıldığı sevgilisine "bu ne hız" demez. Bunu diyorsa, iki gün önce benimle kırıştırıyordun, ne ara sevgili yaptın anlamına gelmesi daha olası. Olayın öyle sevgilinizin anlattığı gibi olmasıysa pek mantığa sığmıyor. Kızın nişanlı olması sevgilinizle görüşmelerine de engel değil ayrıca, evli insanlar bile ne haltlar yiyor.

Kız gerçekten nişanlı olabilir ama sevgilin hala kıza yazıyordur. Kız rahatsız oluyordur yazma diyordur . Sevgilinde bi daha yazmıyacam diyorsa öyle bir mesaj gelmiş olabilir . Bu ne hiz derken de daha dün bana yalvarıyordun ne cabuk sevgili buldun diyordur. Muhtemelen böyledir . Zaten 1 aydır çıkıyorsunuz bununla vakit kaybetme derim .

Kiz da rahatsız oluyorsa engellesin niye cevap yazıyor . Neyse kızın durumu şöyle bi kalsın sonuç olarak sevgilin kesin bişeyler karıştırıyor .

X