Evlendikten sonra eski sevgiliden gelen mesaj

Mesajı okunmadı yapıp diğer klasöründe bırakın bi daha mesaj atıcak olursa eşinize görmedim dersiniz.. Dürüstlük güzel bişey ama bazı konular hassastır.. sizin bi hatanız yokken durduk yere densizin biri yüzünden aranızda gerginlik olmasına gerek yok.. Siz şimdi profil resminizi de değiştirin.. İlerleyen günlerde de omesajı eşinizin görmesini sağlayın ilk kendisi okuduğunu zannetsin..böylece size kızması için bi sebep kalmaz mesajı da saklamamış olursunuz :)

Bu adam sizi dakika başı rahatsız etse sanırım söylemekte haklısınız.Fakat şu durumda böyle birşeyi engel koyarak bu mevzuyu kapatabilirsiniz.''Bu sebepten eşinizi rahatsız ve huzursuz etmenizin ne anlamı var''.Yok ben eşime bunu söylemem lazım diyorsanız da tabi ki siz bilirsiniz.

kafanızı bu konuda çok yormanıza gerek yok bence eşinize aynen'' böyle böyle x msj atmış ben bilgin olsun istedim msjına cevap vermedim ve engelledim. yanlış anlaşılma olmasın diye de fotoyu ikimizin fotosu yaptım.'' he eşiniz ben sana demiştim vs derse de haklısın ben böyle olacağını düşünmemiştim bundan sonra bu foto kalacak falan dersiniz ne kadar sorun çıkabilir ki

maalesef onu yapamam.okuduğum ünvde hocalar pek çok ödev ve dersle ilgili duyuruyu facebooktaki grubumuzdan yapıyorlar ve grup herkese açık bi grup olmadığından sadece facebook üyeliğiyle erişebiliyorım.
Eşinizle ortak kullanın ya da eşinizin face hesabından ulaşacağınız gruba ordan ulaşın bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…