Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
Hiç alakası yok. Eşimle uzun bi sevgililik dönemimiz oldu. Çocuğa karar verince evlendik. 3.5 ay sonra ilk yumurtlama takibi yaptığımız ayda hamile kaldım. 35 yaşında doğurdum. Gayet sağlıklı ve sorunsuz bir hamileliğim oldu çok şükür. Bu işler nasip kısmet

Bizim sayımız 24.3 milyon, ileri hareket 0 yerinde hareket %1 hareketsizlik %99. Kürler işe yaramıyor mu sizde
hayır malesef emodex diye bir ilaç verdi doktor o çok çok az sayıyı artırdı hareket yine aynı denemediğimiz kür kalamadı özel kürler hazırlattık 100 gr küre 500-600 lira paralar ödedik her ay ama hiç biri etki etmedi malesef geçen kasım ayında aşılama için tekrar hastaneye başvurduk doktor eşimin sonuçlarına baktı tekrar testler istedi ve aşılama ile vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dedi bize

Çok üzüldüm ya
Yaşlarınız kaç canım

Çok üzüldüm ya
Yaşlarınız kaç canım
ben 26 eşim 30 yaşında 13 adet yumurta toplandı tüp bebekte sadece 4 tanesini dölleyebildi spermler ve 1 tanesi transfer edilecek katitedeydi diğerleri kaliteli değil dondurma işlemi yapamayız dediler şimdi hereşeye sil baştan başlıcaz

Aktarlardan Çakşır Suyu alın çok iyi geliyor.
Mutkala araştırmışsınızdır gerçi ama aklınızda bulunsun çok fazla insan bununla çare buldu
mutlaka faydasını gören vardır ama biz onunda faydasını görmedik aktardan toz şeklinde aldık, sert kök şeklinde alıp kendimiz öğüttük çakşırlı bitki çaylar aldık, eşime kilo kilo keçiboynuzu yedirdim bir faydası olmadı.

inş. hiç beklemediğiniz bir anda kendiliğinden olur.

Prfç Dr Bülent Tıraş'ı takip edin birde adam bir efsane

Subhanallah ya
Vakti vardır muhakkak İnşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna canım

Aktarlardan Çakşır Suyu alın çok iyi geliyor.
Mutkala araştırmışsınızdır gerçi ama aklınızda bulunsun çok fazla insan bununla çare buldu
Teşekkür ederim, simdilik keçi boynuzu kürü ve incir kürü kullanıyoruz. Onlardan sonra çakşır da aklımda İnşallah

3 buçuk sene vajinismusluydum. Tedaviden 3 ay sonra isteyerek hamile kaldım. Şuan 3 aylık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…