- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
İlk ay icinde olduArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
EKİM AYINDA 3 YIL OLACAK AYNI SORUNDAN DOLAYI OLMUYOR MALESEF 1 OLUMSUZ TÜP BEBEK DENEMEMİZ VAR.Düşünmek mi
Bu kadar istememe rağmen gitmesem olur muydu. Maalesef sorun eşimde. Sperm sayısı ve kalitesi düşük. Hareketsizlik var.
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah sende kavuşursun yavruna. Sperm sayınız kaç, hareketsizlik ne kadar?EKİM AYINDA 3 YIL OLACAK AYNI SORUNDAN DOLAYI OLMUYOR MALESEF 1 OLUMSUZ TÜP BEBEK DENEMEMİZ VAR.
Sperm sayımız en son 3 milyon civarındaydı ve malesef ileri hareket 0 hareketsiz %60 civarlarında %40 da yerinde hareketliRabbim yardımcın olsun canım. İnşallah sende kavuşursun yavruna. Sperm sayınız kaç, hareketsizlik ne kadar?
Bizim sayımız 24.3 milyon, ileri hareket 0Sperm sayımız en son 3 milyon civarındaydı ve malesef ileri hareket 0 hareketsiz %60 civarlarında %40 da yerinde hareketli
Hiç alakası yok. Eşimle uzun bi sevgililik dönemimiz oldu. Çocuğa karar verince evlendik. 3.5 ay sonra ilk yumurtlama takibi yaptığımız ayda hamile kaldım. 35 yaşında doğurdum. Gayet sağlıklı ve sorunsuz bir hamileliğim oldu çok şükür. Bu işler nasip kısmetÜnlülerin hamileliklerine çok inanmayin. Çoğu 40 inda bile hamile kalıyor gibi ama bi doktoru dinlemistim insanlari yanıltıyorlar demişti. Baska bı bayanın yumurtasından hamilelik çoğu.. Yüzde 25 mi ne annesi oluyor. Bende erteledim hep ama en doğurgan zamanlar 32 yaşında kadar. 35 ten sonrada doğurganlık hızla azalıyor.
Evlendikden 5 ay sonra kaldim hamile isteyerek yapilan bi hamilelikArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
hayır malesef emodex diye bir ilaç verdi doktor o çok çok az sayıyı artırdı hareket yine aynı denemediğimiz kür kalamadı özel kürler hazırlattık 100 gr küre 500-600 lira paralar ödedik her ay ama hiç biri etki etmedi malesef geçen kasım ayında aşılama için tekrar hastaneye başvurduk doktor eşimin sonuçlarına baktı tekrar testler istedi ve aşılama ile vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dedi bizeBizim sayımız 24.3 milyon, ileri hareket 0yerinde hareket %1 hareketsizlik %99. Kürler işe yaramıyor mu sizde
Çok üzüldüm yahayır malesef emodex diye bir ilaç verdi doktor o çok çok az sayıyı artırdı hareket yine aynı denemediğimiz kür kalamadı özel kürler hazırlattık 100 gr küre 500-600 lira paralar ödedik her ay ama hiç biri etki etmedi malesef geçen kasım ayında aşılama için tekrar hastaneye başvurduk doktor eşimin sonuçlarına baktı tekrar testler istedi ve aşılama ile vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dedi bize
Aktarlardan Çakşır Suyu alın çok iyi geliyor.Düşünmek mi
Bu kadar istememe rağmen gitmesem olur muydu. Maalesef sorun eşimde. Sperm sayısı ve kalitesi düşük. Hareketsizlik var.
ben 26 eşim 30 yaşında 13 adet yumurta toplandı tüp bebekte sadece 4 tanesini dölleyebildi spermler ve 1 tanesi transfer edilecek katitedeydi diğerleri kaliteli değil dondurma işlemi yapamayız dediler şimdi hereşeye sil baştan başlıcazÇok üzüldüm ya
Yaşlarınız kaç canım
mutlaka faydasını gören vardır ama biz onunda faydasını görmedik aktardan toz şeklinde aldık, sert kök şeklinde alıp kendimiz öğüttük çakşırlı bitki çaylar aldık, eşime kilo kilo keçiboynuzu yedirdim bir faydası olmadı.Aktarlardan Çakşır Suyu alın çok iyi geliyor.
Mutkala araştırmışsınızdır gerçi ama aklınızda bulunsun çok fazla insan bununla çare buldu
inş. hiç beklemediğiniz bir anda kendiliğinden olur.mutlaka faydasını gören vardır ama biz onunda faydasını görmedik aktardan toz şeklinde aldık, sert kök şeklinde alıp kendimiz öğüttük çakşırlı bitki çaylar aldık, eşime kilo kilo keçiboynuzu yedirdim bir faydası olmadı.
Subhanallah yaben 26 eşim 30 yaşında 13 adet yumurta toplandı tüp bebekte sadece 4 tanesini dölleyebildi spermler ve 1 tanesi transfer edilecek katitedeydi diğerleri kaliteli değil dondurma işlemi yapamayız dediler şimdi hereşeye sil baştan başlıcaz
Bende evlendiğinden beri istiyorum 1 senedir hala olmadı bende de eşimde de hiç bir sorun yokEvlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendiniz
Teşekkür ederim, simdilik keçi boynuzu kürü ve incir kürü kullanıyoruz. Onlardan sonra çakşır da aklımda İnşallahAktarlardan Çakşır Suyu alın çok iyi geliyor.
Mutkala araştırmışsınızdır gerçi ama aklınızda bulunsun çok fazla insan bununla çare buldu
Sorun yoksa olur canım stres yapma, stres de etkiliyorBende evlendiğinden beri istiyorum 1 senedir hala olmadı bende de eşimde de hiç bir sorun yok
Amin çok teşekkür ederim umarım sizede nasip olur en kısa sürede hayırlısı ileSubhanallah ya
Vakti vardır muhakkak İnşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?