• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
Hiç alakası yok. Eşimle uzun bi sevgililik dönemimiz oldu. Çocuğa karar verince evlendik. 3.5 ay sonra ilk yumurtlama takibi yaptığımız ayda hamile kaldım. 35 yaşında doğurdum. Gayet sağlıklı ve sorunsuz bir hamileliğim oldu çok şükür. Bu işler nasip kısmet
Takvim uygulaması mı yoksa eczanede satılan türlerden mi?

mol gebelik dendikten sonra 1 yıl korunun falan demediler mi size ? Bende 14 temmuzda kürtaj oldum patolojide mol gebelik sonucu geldi tıp fakültesine gidiyorum takip amaçlı hcg sıfırlanması gerekiyor ve 1 en az 1 yıl korunma diyor prof.lar. Siz bir klomen çatlatma iğnesi oldum falan demişsiniz hcg niz sıfırlandı mı? Sağlığınızı tehlikeye atmayın aman diyim.. Mol gebelik öyle basit bir olay değil çünkü
3 ay korun dedi doktorum bizde dikkat ettik ben eksik Bilgi vermişim düşükten 7 ay sonraki süreçte klomen tedavisi gördüm kürtajımı yapman doktora gitmiştim yine ama olmadı ilaçlardan dolayı senırım bi 7 kilo aldım 2 denemeden sonra tedaviye devam etmekten vazgeçtim şimdi akışına bıraktık uyarınız için sağolun bende araştıracağım :KK52:

Az
Hiç alakası yok. Eşimle uzun bi sevgililik dönemimiz oldu. Çocuğa karar verince evlendik. 3.5 ay sonra ilk yumurtlama takibi yaptığımız ayda hamile kaldım. 35 yaşında doğurdum. Gayet sağlıklı ve sorunsuz bir hamileliğim oldu çok şükür. Bu işler nasip kısmet
Azalması olmaması anlamına gelmiyor. Ona bakarsak 45'te doguranda var kişiye göre değişir. Demek istediğim temkinli olmakta fayda var. Herseyi normal sanıp 35'te menepoza giren insanlar var. O yüzden sadece kendi durumunuza bakarak alakası yok diyemezsiniz. Hamileliginizin olması doğurganlığınızın azalmadıgı anlamina gelmiyor. Her yıl kötüye gider. Ben genel durumdan bahsediyorum. 35 te azalmaya başlar sadece. Hepten doğurganlık bitmez.Zaten azalacakki yaşla beraber menopoza girelim.

Az
Azalması olmaması anlamına gelmiyor. Ona bakarsak 45'te doguranda var kişiye göre değişir. Demek istediğim temkinli olmakta fayda var. Herseyi normal sanıp 35'te menepoza giren insanlar var. O yüzden sadece kendi durumunuza bakarak alakası yok diyemezsiniz. Hamileliginizin olması doğurganlığınızın azalmadıgı anlamina gelmiyor. Her yıl kötüye gider. Ben genel durumdan bahsediyorum. 35 te azalmaya başlar sadece. Hepten doğurganlık bitmez.Zaten azalacakki yaşla beraber menopoza girelim.
Ben zaten genellemeye karşı söyledim.Arkadaşım 6 yaşında evlendi. Olmadı çocuğu. Elbette gittikçe sıkıntılı olma ihtimali artabilir. Başkasının yumurtasını kullanmamış olabilir ünlüler. Arkadaşım 40 yaşında 4. Çocuğunu doğurdu

7 ay bekledim bende ilk mucizemi
2.ci süpriz yaptı 😅
Rabbim size ve tüm anne baba olmak için bekleyenlere nasip etsin inşaAllah

15 ay sonra hamile kaldım.ilk 9 ayı zaten ünv.son sınıftaydım diye yapmadık sonra da miyom ve kistim olduğunu öğrendim ameliyat oldum.sonrasında bir kimyasal gebelik yaşadım ve şu anda da 8 aylık hamileyim çok şükür 🤲

Ben zaten genellemeye karşı söyledim.Arkadaşım 6 yaşında evlendi. Olmadı çocuğu. Elbette gittikçe sıkıntılı olma ihtimali artabilir. Başkasının yumurtasını kullanmamış olabilir ünlüler. Arkadaşım 40 yaşında 4. Çocuğunu doğurdu
Hepsi değil ama kullananlar var. İnsanlar "aa 40 yaşında doğuruyor. Benimde olur o zaman, olmazsa tüp bebek yaparım" diye düşünüyor. 40 tan sonra başarı yuzde 2 lere kadar düşüyor.Tup bebekte o kadar başarılı bı tedavi değil. Hic sıkıntısı olmasa bile yüzde 50 en fazla başarısı. Bu işin içinde olduğumdan yaşadım, gördüm, görüyorum.

Hiç korunmadım doktorlara git gel gecti 6 sene sebebsiz dendi sonra histereskopi oldum perde varmış alındı gebe kaldım
Ben de iki senedir uğraşıyorum perde vardı almaya gerek yok engellemez dediler hep ama ısrarla yaptırdım geçen hafta, inşallah ben de senin gibi hamile kalırım yaa 🙏🏻❤️

3 ay korun dedi doktorum bizde dikkat ettik ben eksik Bilgi vermişim düşükten 7 ay sonraki süreçte klomen tedavisi gördüm kürtajımı yapman doktora gitmiştim yine ama olmadı ilaçlardan dolayı senırım bi 7 kilo aldım 2 denemeden sonra tedaviye devam etmekten vazgeçtim şimdi akışına bıraktık uyarınız için sağolun bende araştıracağım :KK52:
Bir şey diyeyim mi iyiki olmamis. Şimdi kontrole gittim tıp fakültesine gidiyorum ben yine sordum arka arkaya 3 kez hcg sıfır olması gerekiyor. Ve ne olursa olsun 1 yıl korunma şart dediler. Bende polikistik over var zaten zor hamile kalmıştım dedim. Kanser olmaktan iyidir dediler. Mol gebelik tekrarlayan bir şey çünkü. O yüzden 1 yıl korunma veriyorlar. Sizinde sağlığınız daha önemli önce siz iyi olun bebek elbet olur yaşınız kaç?

Bir şey diyeyim mi iyiki olmamis. Şimdi kontrole gittim tıp fakültesine gidiyorum ben yine sordum arka arkaya 3 kez hcg sıfır olması gerekiyor. Ve ne olursa olsun 1 yıl korunma şart dediler. Bende polikistik over var zaten zor hamile kalmıştım dedim. Kanser olmaktan iyidir dediler. Mol gebelik tekrarlayan bir şey çünkü. O yüzden 1 yıl korunma veriyorlar. Sizinde sağlığınız daha önemli önce siz iyi olun bebek elbet olur yaşınız kaç?
Çok haklısınız 27 yaşındayım ama hiç uyarmadı doktorum bende baya şaşırdım öğrenince 1 yıl dolmasına 2 ay kaldı allahtan olmadı dediğiniz gibi bende pko filan yok adetlerim düzenli ama kısmet işte siz kaç yaşındasınız

Çok haklısınız 27 yaşındayım ama hiç uyarmadı doktorum bende baya şaşırdım öğrenince 1 yıl dolmasına 2 ay kaldı allahtan olmadı dediğiniz gibi bende pko filan yok adetlerim düzenli ama kısmet işte siz kaç yaşındasınız
Bende 25 yaşındayım ıkimizde daha genciz olur Allahin izniyle.. Pco olmasam hiç üzülmem yine olur derim ama pco başa bela malesef. Benimde adetlerim düzenlidir günü şaşmaz ama doktorlar pco diyor. Benim daha 1 yıl dolmasına 1 yıl var😀😀 14 temmuzda kurtaj olmuştum..

Back