- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Evet canım dikkat etmekte fayda var.Ben sanardim menepoza kadar çocuk olur.O kadar ilgisizdim bu konulara.Hadi yaa olabilir inanırım valla . Ya ben de 29a yeni girdim. İnşallah 31de falan olsam.. yeterli galiba.
Evet canım dikkat etmekte fayda var.Ben sanardim menepoza kadar çocuk olur.O kadar ilgisizdim bu konulara.Cocuk olmayınca herşeyin farkında varılıyor. Gec kalmamak en iyisi...
Malesef yok. Şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. HayirlisiSizin var mı ?
Malesef yok. Şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. Hayirlisi
35 o yüzden sınırdayım. Neyseki tahlillerimde sıkıntı çıkmadı. Bi sebepte yok olmaması için ama olmuyor. Cok teşekkürlerDualarımız sizinle ozamanyaşınız kaç?
Çok bilinçlisiniz, tebrik ediyorum.Muhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
15 sene oldu hala Allah kucagima almayi nasip etmedi gitmedigim doktor kalmadi olmuyor olmuyor en son zorlamaya gerek Yok nasip ote yol Yok edim Tam umudumu yitirdigimde birde baktim hamileyim ama dis gebelik ardindan yine hamile kaldim ve suanda dusuk yapiyorum bakalim Allah ne isterse o olur herseyin hayirlisiArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Kanda pıhtılaşma mi ne oluyormuş ona baktılar mi canım. Bazen iki üç kez düşse bile bakmayan doktorlar varBenimde 13 ay oldu evleneli istiyorum ama olmuyor kısmet sorun yok bikere 4 aylık evliyken düşük yaşadım sonra çok denedik ama kısmet Allah herkese hayırlısını versin
4 hafta erken ama o yüzden. İnsan bı evliliğe alışmak, esiyle zaman geçirmek istiyor normal.Ben bir yıl sonra anca karar verebildimİnanılmaz anaç bir insanım. Bitkilere hayvanlara... 4 hafta oldu evleneli. Eşim bebek istiyor ama ben istemiyorum
3 yıl istedik olmadı sonra kendiliğinden Hamile kaldım şimdi oğlum 8 aylık
Hiç birşeye bakmadılar mol gebelik dedi kürtaj oldum geçen iki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bizde saldık kendi Haline çok fazla takıntı Halime getirmeye başlamıştım çünkü[
Kanda pıhtılaşma mi ne oluyormuş ona baktılar mi canım. Bazen iki üç kez düşse bile bakmayan doktorlar var
Bu umursamazlıkları beni öldürüyor. Bazen çok basit sebebi oluyor çözülüyor. Aynen iyi yapmışsın kafaya takmanın bize zararı var karı yok.Hiç birşeye bakmadılar mol gebelik dedi kürtaj oldum geçen iki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bizde saldık kendi Haline çok fazla takıntı Halime getirmeye başlamıştım çünkü
Hiç korunmadım doktorlara git gel gecti 6 sene sebebsiz dendi sonra histereskopi oldum perde varmış alındı gebe kaldımYaa evlendikten ne kadar sonra istediniz
Nisan 2 de evlendim 28 de hamile kaldımArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Yok ben pek bebek seven bir insan değilim karar vermek değil de4 hafta erken ama o yüzden. İnsan bı evliliğe alışmak, esiyle zaman geçirmek istiyor normal.Ben bir yıl sonra anca karar verebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?