Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
Evlendikten bir yıl sonra denemeye başladık, üç ay sonra hamile kaldım.

Kesinlikle katiliyorum onlarin imkanlari bizde yok ve bizi yaniltiyor. Ben de 34 yasindayim 13 aydir olMadi gerci eSimin sperm problem I vardi Kurler vitamin lerle degerleri yukselttik hatta normal degere gelmisti hazirandaki testte hala bekliyoruz bakalim. Bence Benim yasimin etkisi var genc olsaydm belki dusuk spermle bile simdiye olurdu. Kesinlikle daha onceden denemedigime pismanim cunku simdi 13 ay Kaybettik yas ilerliyor.

Aslında bende öyle ama toplum baskısı nedeniyle olmasını gerekli görüyoruz.
Toplum baskısı mı? Toplum mu büyütecek hayatım çocuğu? Ömrünü toplum mu adayacak? Toplum mu fedakarlık üstüne fedakarlık yapacak? Çok çok afedersin ama yemişim ben o toplumu İnanılmaz büyük bir sorumluluk bu toplum baskısıyla yapılacak bir şey değil. - ki ben öğretmenim çocukları da severim ama toplumun çocuklarını Ben kedi köpekle devam edeceğim

Spermi duzeltmekte yetmiyor aslında.Bizde sperm DNA hasarını düşürdük takviyeyle ama yine olmadı. Tahlillerimiz normal olsa bile yumurta kalitesi azalıyor. 20 li yaşlarda olsaydık spermdeki hasarı yumurta duzeltiyormus yaşla beraber yumurta yorgun oluyor ve yumurtaların yarısı genetik hasarlı oluyor buda gebelik şansını düşürüyor.Tabi sperm kaliteside çok önemli benim 38 -40 yaşında arkadaşım çok var. Tahlilleri benimkinden iyi değil ama genç erkeklerle (25 yaş) evlendiklerinden hepsi hamile kaldı.

Son düzenleme:
Katılıyorum bende öğretmenim aynı şekilde hayvanları çok seviyorum. Ama malesef çoğu kişi etkileniyor. İnsanlara açıklama yaptıracak kadar etkiliyor.

Evliliğimizin 4. yılı, 1 seneyi geçti korunmayı bırakalı ama nasip olmadı Son muayenede de kist olduğu ortaya çıktı, şimdi tedavi sürecindeyim

Var hamdolsun.
Keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum.
İncir kürü vs.
Hacamat sülük vitamin ile. Yeni başladık İnşallah düzelir
Merhaba benim ablamın eşindede aynı sorun vardı,ileri hareketlilik yerunde hareketlilik hepsi sıfırdı,sperm sayısı 5 milyondu,tüp bebekde bile ihtimal yüzde 5 bile deil dediler,benim doktorum birtane hap verdi,yurt dışından getirdiler,şuan normal herkesin olması gerektiği seviyede bütün herşeyi biz şok olduk ,hiçbeklemiyorduk

Bizde sayı 24 milyon yok doktorumuz tüp bebek hakkında gayet olumlu konuştu

Hiç birşeye bakmadılar mol gebelik dedi kürtaj oldum geçen iki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bizde saldık kendi Haline çok fazla takıntı Halime getirmeye başlamıştım çünkü
mol gebelik dendikten sonra 1 yıl korunun falan demediler mi size ? Bende 14 temmuzda kürtaj oldum patolojide mol gebelik sonucu geldi tıp fakültesine gidiyorum takip amaçlı hcg sıfırlanması gerekiyor ve 1 en az 1 yıl korunma diyor prof.lar. Siz bir klomen çatlatma iğnesi oldum falan demişsiniz hcg niz sıfırlandı mı? Sağlığınızı tehlikeye atmayın aman diyim.. Mol gebelik öyle basit bir olay değil çünkü

12 yıllık evliyim, nasipse ilk bebeğim olacak
Rabbim kimseye aratmadan, hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah

Ben evlendiğimde 1ay sonra hamile kaldım tabi şok yaşadık ilk ama erken mi acaba dedik ben düşük yaptım o anın acısı tarifsiz ve tam 1.5sene hamile kalamadım doktora gittik stres hormonum yüksek çıktı ilacını içtim be hamile kaldım Hun’unda düşük riski var sürekli yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…