• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
hayır malesef emodex diye bir ilaç verdi doktor o çok çok az sayıyı artırdı hareket yine aynı denemediğimiz kür kalamadı özel kürler hazırlattık 100 gr küre 500-600 lira paralar ödedik her ay ama hiç biri etki etmedi malesef geçen kasım ayında aşılama için tekrar hastaneye başvurduk doktor eşimin sonuçlarına baktı tekrar testler istedi ve aşılama ile vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dedi bize
Canım eşinde varikosel var mı

Genelde kime sorduysam ek takviyelerle yükselme olmuş canım sizinki neden olmamış şaşırdım ondan sordum
Hiç bilmiyorum bu durum benide çok şaşırtıyor, ne denediysek olmadı yükselmiyor değerler, bu durum çok üzüyor beni, keçi boynuzu özü kullanıyorduk oda fayda etmedi şimdi keçi boynuzu kürüne başlıcaz bakalım o fayda edecekmi?

Hiç bilmiyorum bu durum benide çok şaşırtıyor, ne denediysek olmadı yükselmiyor değerler, bu durum çok üzüyor beni, keçi boynuzu özü kullanıyorduk oda fayda etmedi şimdi keçi boynuzu kürüne başlıcaz bakalım o fayda edecekmi?
Canım benim allahtan ümit kesilmez benim de eşimin değerleri çok düşük çıktı çok üzüldüm kaç gün kendime gelemedim ama şu an umutluyum ya hiç sperm olmasaydı o zaman ne yapardık allah büyüktür bazı şeyler gecikiyosa güzelleşiyordur öyle düşün

Canım benim allahtan ümit kesilmez benim de eşimin değerleri çok düşük çıktı çok üzüldüm kaç gün kendime gelemedim ama şu an umutluyum ya hiç sperm olmasaydı o zaman ne yapardık allah büyüktür bazı şeyler gecikiyosa güzelleşiyordur öyle düşün
Bende öyle diyorum eşim benden daha çok üzülüyor farkındayım üzüntüsünün yanı sıra kendini suçlu hissediyor bana karşı onun yanında mümkün olduğunca konuyu açmıyorum, üzüntümü belli etmiyorum. İkinci tüp bebek tedavisine başlıcaz şu hastalık biraz azalırsa.

Bende öyle diyorum eşim benden daha çok üzülüyor farkındayım üzüntüsünün yanı sıra kendini suçlu hissediyor bana karşı onun yanında mümkün olduğunca konuyu açmıyorum, üzüntümü belli etmiyorum. İkinci tüp bebek tedavisine başlıcaz şu hastalık biraz azalırsa.
İnş ona gerek kalmadan doğal yolla sağlıklı hayırlı bi evladın olur canım...

Arkadaşlar sakin ümidinizi kesmeyin benim de 9 yil olmadi en son Tüp bebek dediler ardından iki kez hamile kaldım kendiliğinden fakat ikisini de erken doğumla kaybettim. Yani demem o ki herseyin bir vakti zamanı var. Çok düsünmeyin bebek olmuyo diye elinizden geleni yapın ama kafaniza da çok takmayın. Bebek düşüncesini kafanizdan çıkarın. Biliyorum zor bişey ama inanın bana çıkardığınız an bu düşünceyi hamile kalicaksiniz çünkü ben de de tam da dediğim gibi oldu.

Denemedik ama hormon testi vs yaptıktan sonra kür uygulayacağım bu sefer. Bide bi test daha yapsın ikinci testi daha düşük çıktı, yanlıslık olabilir diye düşünüyoruz

Bizim de öyle oldu ikinci test daha düşük çıktı.Biz faydasını gördük o yüzden yazmak istedim. Aklınızda bir bulunsun yine. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🤲🏻

Doktora gitmeyi düşündünüz mü?Bir sene süre veriyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar üç hafta önce evlendim Allah hepimize nasip etsin ☺️
Yeni gelin Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin evliliğini canım. Biraz tadını çıkar gez toz hele yeni gelin olmanın tadını çıkar😉 benim eşimde çok istedi ilk günden bende istedim 7.aya ancak oldu ama insan hemen olacağını bilse ilk 1yıl çocuk olmasa gezip tadını çıkarsa daha güzel olur diye düşünüyorum

Ben evlendiğimde 1ay sonra hamile kaldım tabi şok yaşadık ilk ama erken mi acaba dedik ben düşük yaptım o anın acısı tarifsiz ve tam 1.5sene hamile kalamadım doktora gittik stres hormonum yüksek çıktı ilacını içtim be hamile kaldım Hun’unda düşük riski var sürekli yatıyorum
Stres hormonu olarak neye baktrdınız?

Back