- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Prolaktin yüksekliği TSH yüksekliği ve sag yumurtalıkta kist var ilaç tedavisine başladık bu ay inşallah fayda verirRabbim nasip etsin sorununuz neydi
İnşallah canım Rabbim kucağımızi boş bırakmasınProlaktin yüksekliği TSH yüksekliği ve sag yumurtalıkta kist var ilaç tedavisine başladık bu ay inşallah fayda verir
Amin her ay adet olmamayi beklemek küçücük bi belirtiyi hamileliğe yormak ve negatif testler sonra adet olunca hüsran ve sonra tekrar sil baştan zor gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım Rabbim kucağımızi boş bırakmasın
20 ayın sonunda oldu canım. Sürekli bende bişeyler çıktı.Sorun falan vsr mıydı yoksa siz mi istemediniz
Evet maalesef bende yaşıyorum bunu. Çok çok zor çok zor yaşamayan anlayamazAmin her ay adet olmamayi beklemek küçücük bi belirtiyi hamileliğe yormak ve negatif testler sonra adet olunca hüsran ve sonra tekrar sil baştan zor gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaa evlendikten ne kadar sonra istediniz6 sene sonra gebe kaldım
Benim tam tersi ya eşimde sorun çıkıyor20 ayın sonunda oldu canım. Sürekli bende bişeyler çıktı.
AminMuhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
Ne sorunu canım.Benim tam tersi ya eşimde sorun çıkıyor
Sperm sayısı düşük ama sayıdan ziyade hareketsizlik çok kötü hic yok sayısı bana göre normal çünkü daha az ile hamile kalan var, ama ileri hareket yokNe sorunu canım.
Aminn.Arkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Ünlülerin hamileliklerine çok inanmayin. Çoğu 40 inda bile hamile kalıyor gibi ama bi doktoru dinlemistim insanlari yanıltıyorlar demişti. Baska bı bayanın yumurtasından hamilelik çoğu.. Yüzde 25 mi ne annesi oluyor. Bende erteledim hep ama en doğurgan zamanlar 32 yaşında kadar. 35 ten sonrada doğurganlık hızla azalıyor.4 yıllık evliyim. Işe giremedigim için bebek de düşünemiyorum.. bazen geç kalıyorum hissi geliyor sonra bakıyorum 30dan sonra da mis gibi anne olanlar var :)) en basiti ünlüler..
Bence 27den önce annelik erken. Ama bu bence tabi
Pek bildiğim şeyler değil. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşaşşah canımSperm sayısı düşük ama sayıdan ziyade hareketsizlik çok kötü hic yok sayısı bana göre normal çünkü daha az ile hamile kalan var, ama ileri hareket yok
Beddua değil aslında bu. Çocuğun iyiliği için. Bir çocuk ailesinde nasıl yetişiyorsa normali oymuş gibi yaşantısını sürüyor. O da vakti gelince evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor. Geçmişte ne gördüyse aynısını kendi çocuğuna yapıyor. Domino taşı etkisi gibi. İstisnalar hariç böyle malesefSiz yine de ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin onlar yüzünden kendinize beddua etmeyin,bazı sözler dua yerine geçer
KatılıyorumÜnlülerin hamileliklerine çok inanmayin. Çoğu 40 inda bile hamile kalıyor gibi ama bi doktoru dinlemistim insanlari yanıltıyorlar demişti. Baska bı bayanın yumurtasından hamilelik çoğu.. Yüzde 25 mi ne annesi oluyor. Bende erteledim hep ama en doğurgan zamanlar 32 yaşında kadar. 35 ten sonrada doğurganlık hızla azalıyor.
Ünlülerin hamileliklerine çok inanmayin. Çoğu 40 inda bile hamile kalıyor gibi ama bi doktoru dinlemistim insanlari yanıltıyorlar demişti. Baska bı bayanın yumurtasından hamilelik çoğu.. Yüzde 25 mi ne annesi oluyor. Bende erteledim hep ama en doğurgan zamanlar 32 yaşında kadar. 35 ten sonrada doğurganlık hızla azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?