Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
4 yıllık evliyim. Işe giremedigim için bebek de düşünemiyorum.. bazen geç kalıyorum hissi geliyor sonra bakıyorum 30dan sonra da mis gibi anne olanlar var :)) en basiti ünlüler..

Bence 27den önce annelik erken. Ama bu bence tabi

İnşallah canım Rabbim kucağımızi boş bırakmasın
Amin her ay adet olmamayi beklemek küçücük bi belirtiyi hamileliğe yormak ve negatif testler sonra adet olunca hüsran ve sonra tekrar sil baştan zor gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin her ay adet olmamayi beklemek küçücük bi belirtiyi hamileliğe yormak ve negatif testler sonra adet olunca hüsran ve sonra tekrar sil baştan zor gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet maalesef bende yaşıyorum bunu. Çok çok zor çok zor yaşamayan anlayamaz

Amin

Ünlülerin hamileliklerine çok inanmayin. Çoğu 40 inda bile hamile kalıyor gibi ama bi doktoru dinlemistim insanlari yanıltıyorlar demişti. Baska bı bayanın yumurtasından hamilelik çoğu.. Yüzde 25 mi ne annesi oluyor. Bende erteledim hep ama en doğurgan zamanlar 32 yaşında kadar. 35 ten sonrada doğurganlık hızla azalıyor.

Sperm sayısı düşük ama sayıdan ziyade hareketsizlik çok kötü hic yok sayısı bana göre normal çünkü daha az ile hamile kalan var, ama ileri hareket yok
Pek bildiğim şeyler değil. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşaşşah canım

Siz yine de ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin onlar yüzünden kendinize beddua etmeyin,bazı sözler dua yerine geçer
Beddua değil aslında bu. Çocuğun iyiliği için. Bir çocuk ailesinde nasıl yetişiyorsa normali oymuş gibi yaşantısını sürüyor. O da vakti gelince evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor. Geçmişte ne gördüyse aynısını kendi çocuğuna yapıyor. Domino taşı etkisi gibi. İstisnalar hariç böyle malesef

Katılıyorum

Hadi yaa olabilir inanırım valla . Ya ben de 29a yeni girdim. İnşallah 31de falan olsam.. yeterli galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…