- 21 Kasım 2017
- 28.005
- 120.932
- 598
- Konu Sahibi bireylulmasali
Evlendikten bir yıl sonra denemeye başladık, üç ay sonra hamile kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende öyle ama toplum baskısı nedeniyle olmasını gerekli görüyoruz.Yok ben pek bebek seven bir insan değilim karar vermek değil de![]()
Kesinlikle katiliyorum onlarin imkanlari bizde yok ve bizi yaniltiyor. Ben de 34 yasindayim 13 aydir olMadi gerci eSimin sperm problem I vardi Kurler vitamin lerle degerleri yukselttik hatta normal degere gelmisti hazirandaki testte hala bekliyoruz bakalim. Bence Benim yasimin etkisi var genc olsaydm belki dusuk spermle bile simdiye olurdu. Kesinlikle daha onceden denemedigime pismanim cunku simdi 13 ay Kaybettik yas ilerliyor.Ünlülerin hamileliklerine çok inanmayin. Çoğu 40 inda bile hamile kalıyor gibi ama bi doktoru dinlemistim insanlari yanıltıyorlar demişti. Baska bı bayanın yumurtasından hamilelik çoğu.. Yüzde 25 mi ne annesi oluyor. Bende erteledim hep ama en doğurgan zamanlar 32 yaşında kadar. 35 ten sonrada doğurganlık hızla azalıyor.
Toplum baskısı mı? Toplum mu büyütecek hayatım çocuğu? Ömrünü toplum mu adayacak? Toplum mu fedakarlık üstüne fedakarlık yapacak? Çok çok afedersin ama yemişim ben o toplumuAslında bende öyle ama toplum baskısı nedeniyle olmasını gerekli görüyoruz.
Spermi duzeltmekte yetmiyor aslında.Bizde sperm DNA hasarını düşürdük takviyeyle ama yine olmadı. Tahlillerimiz normal olsa bile yumurta kalitesi azalıyor. 20 li yaşlarda olsaydık spermdeki hasarı yumurta duzeltiyormus yaşla beraber yumurta yorgun oluyor ve yumurtaların yarısı genetik hasarlı oluyor buda gebelik şansını düşürüyor.Tabi sperm kaliteside çok önemli benim 38 -40 yaşında arkadaşım çok var. Tahlilleri benimkinden iyi değil ama genç erkeklerle (25 yaş) evlendiklerinden hepsi hamile kaldı.Kesinlikle katiliyorum onlarin imkanlari bizde yok ve bizi yaniltiyor. Ben de 34 yasindayim 13 aydir olMadi gerci eSimin sperm problem I vardi Kurler vitamin lerle degerleri yukselttik hatta normal degere gelmisti hazirandaki testte hala bekliyoruz bakalim. Bence Benim yasimin etkisi var genc olsaydm belki dusuk spermle bile simdiye olurdu. Kesinlikle daha onceden denemedigime pismanim cunku simdi 13 ay Kaybettik yas ilerliyor.
Katılıyorum bende öğretmenim aynı şekilde hayvanları çok seviyorum. Ama malesef çoğu kişi etkileniyor. İnsanlara açıklama yaptıracak kadar etkiliyor.Toplum baskısı mı? Toplum mu büyütecek hayatım çocuğu? Ömrünü toplum mu adayacak? Toplum mu fedakarlık üstüne fedakarlık yapacak? Çok çok afedersin ama yemişim ben o toplumuİnanılmaz büyük bir sorumluluk bu toplum baskısıyla yapılacak bir şey değil. - ki ben öğretmenim çocukları da severim ama toplumun çocuklarını
Ben kedi köpekle devam edeceğim
![]()
Merhaba benim ablamın eşindede aynı sorun vardı,ileri hareketlilik yerunde hareketlilik hepsi sıfırdı,sperm sayısı 5 milyondu,tüp bebekde bile ihtimal yüzde 5 bile deil dediler,benim doktorum birtane hap verdi,yurt dışından getirdiler,şuan normal herkesin olması gerektiği seviyede bütün herşeyi biz şok olduk ,hiçbeklemiyordukVar hamdolsun.
Keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum.
İncir kürü vs.
Hacamat sülük vitamin ile. Yeni başladık İnşallah düzelir
Bizde sayı 24 milyon yok doktorumuz tüp bebek hakkında gayet olumlu konuştuMerhaba benim ablamın eşindede aynı sorun vardı,ileri hareketlilik yerunde hareketlilik hepsi sıfırdı,sperm sayısı 5 milyondu,tüp bebekde bile ihtimal yüzde 5 bile deil dediler,benim doktorum birtane hap verdi,yurt dışından getirdiler,şuan normal herkesin olması gerektiği seviyede bütün herşeyi biz şok olduk ,hiçbeklemiyorduk
Doğrudur,ama şuan tüp bebeğe ihtiyaç kalmadığını normal yolla hamile kalabikeceğini söyledi doktor,ilk kez bu ay denemeye başladılar hayırlısıBizde sayı 24 milyon yok doktorumuz tüp bebek hakkında gayet olumlu konuştu
mol gebelik dendikten sonra 1 yıl korunun falan demediler mi size ? Bende 14 temmuzda kürtaj oldum patolojide mol gebelik sonucu geldi tıp fakültesine gidiyorum takip amaçlı hcg sıfırlanması gerekiyor ve 1 en az 1 yıl korunma diyor prof.lar. Siz bir klomen çatlatma iğnesi oldum falan demişsiniz hcg niz sıfırlandı mı? Sağlığınızı tehlikeye atmayın aman diyim.. Mol gebelik öyle basit bir olay değil çünküHiç birşeye bakmadılar mol gebelik dedi kürtaj oldum geçen iki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bizde saldık kendi Haline çok fazla takıntı Halime getirmeye başlamıştım çünkü
6 ay sonra isteyerek hamile kaldım. Çok şükür istediğimiz ay Rabbim hemen nasip etti. :)Arkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
![]()
çok sevindim adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin12 yıllık evliyim, nasipse ilk bebeğim olacak
Rabbim kimseye aratmadan, hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah![]()
Teşekkür ederim, Allah razı olsunçok sevindim adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()