• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
Hadi yaa olabilir inanırım valla . Ya ben de 29a yeni girdim. İnşallah 31de falan olsam.. yeterli galiba.
Evet canım dikkat etmekte fayda var.Ben sanardim menepoza kadar çocuk olur.O kadar ilgisizdim bu konulara.😅Cocuk olmayınca herşeyin farkında varılıyor. Gec kalmamak en iyisi...

Muhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
Çok bilinçlisiniz, tebrik ediyorum. :KK9::KK9:

Benimde 13 ay oldu evleneli istiyorum ama olmuyor kısmet sorun yok bikere 4 aylık evliyken düşük yaşadım sonra çok denedik ama kısmet Allah herkese hayırlısını versin

Arkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınız 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda 🥰
15 sene oldu hala Allah kucagima almayi nasip etmedi gitmedigim doktor kalmadi olmuyor olmuyor en son zorlamaya gerek Yok nasip ote yol Yok edim Tam umudumu yitirdigimde birde baktim hamileyim ama dis gebelik ardindan yine hamile kaldim ve suanda dusuk yapiyorum bakalim Allah ne isterse o olur herseyin hayirlisi

[
Benimde 13 ay oldu evleneli istiyorum ama olmuyor kısmet sorun yok bikere 4 aylık evliyken düşük yaşadım sonra çok denedik ama kısmet Allah herkese hayırlısını versin
Kanda pıhtılaşma mi ne oluyormuş ona baktılar mi canım. Bazen iki üç kez düşse bile bakmayan doktorlar var😒

[
Kanda pıhtılaşma mi ne oluyormuş ona baktılar mi canım. Bazen iki üç kez düşse bile bakmayan doktorlar var😒
Hiç birşeye bakmadılar mol gebelik dedi kürtaj oldum geçen iki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bizde saldık kendi Haline çok fazla takıntı Halime getirmeye başlamıştım çünkü

Hiç birşeye bakmadılar mol gebelik dedi kürtaj oldum geçen iki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bizde saldık kendi Haline çok fazla takıntı Halime getirmeye başlamıştım çünkü
Bu umursamazlıkları beni öldürüyor. Bazen çok basit sebebi oluyor çözülüyor. Aynen iyi yapmışsın kafaya takmanın bize zararı var karı yok.

8 ay düşünmedik
10 ay sonra hamile kaldım düşük oldu
Sonra bir düşük daha
4.yıllık evliydik kızım doğdu
Sonra oğlum
Sonra bir kızım daha oldu şükürler olsun 3 çocuğum var
8 5 ve 2 yaşlarında
İsteyen herkese rabbim nasip etsin
Dünyanın en masum en güzel şeyi çocuk 🙏🙏🙏

Back
X