- 11 Kasım 2020
- 193
- 126
- 18
- Konu Sahibi perininhayali
-
Katiliyorum. Bana birini ben koycam ikinciyi sen dedi ama bende ya cok begendigim isim olursa ozaman 2 isimli olur istedigini koyarsin istedigimi koyarim dedim. Kesinlikle karsi cikti ve sacmalamaya basladiInsanın çocuğuna vermek istediği bir isim olabilir. Belki ona çok çok yardımı dokunan birinin adını koymak ister falan. Karşı taraf da anlayışla karşılar. ama söyleme tarzı önemli. Sizinkinde o yok. Mesela benim bir tanıdığım kızı olursa cok koymak istediği bir isim varmış. Eşine kız olursa ben koyayım erkek olursa sen köy demiş. Eşi de kabul etmiş.tabii hiç beğenmediği absürd bir isim falan koymak isteseler hayır diyebilirler sanırım.
Şimdi her şey yerine oturdu,kimse kimseyi düzeltmek için ömür harcayıp mutsuz olmak zorunda değil,kurtarın kendinizi, düzelmek için çabası olmadığı belli anlattıklarınızdanKendisi mutsuz bir ailede büyümüs aile demek bile cok uygun degil. Gecmisi onda bir cok yara birakmis ve bunun üstesinden gelmesi icin kendisine akliniza gelebilcek her yolu söyledim ve bazen anlam veremedigim fevri davranislar sergiliyor. 2 dakika sonra pismanlik yasiyor hatasinin farkinda ama yinede düzelen hic bisey olmuyor. Yani sabir tasi degilim ve kendimi kandirmakta istemiyorum. Sevgi ask saygi olan yerde bu gibi seyler olmaz.
Bir de 2. Cocuk olmayabilir. Belki istemezsiniz. Belki olmaz vs. Yani yine kendi çıkarını koruyan bir anlaşma bu. Ya da 2. Cocuk olunca kendi isteği olduğu için sıra size gelince yan çizer. Beklenir gibi geldi eşinizden.Katiliyorum. Bana birini ben koycam ikinciyi sen dedi ama bende ya cok begendigim isim olursa ozaman 2 isimli olur istedigini koyarsin istedigimi koyarim dedim. Kesinlikle karsi cikti ve sacmalamaya basladi
Bende öyle düsünüyorum sonucta insan birseyden kendisi rahatsiz oluyorsa onu anca kendisini düzeltebilir.Şimdi her şey yerine oturdu,kimse kimseyi düzeltmek için ömür harcayıp mutsuz olmak zorunda değil,kurtarın kendinizi, düzelmek için çabası olmadığı belli anlattıklarınızdan
Bire bir aynisini söyledim. Aklin yolu bir. Hem ben ona tek basima karar vermek istemedigimi ve onunda fikrini önemsedigimi dahi söyledim. Yani kendi kaybeder sonucta anlayissiz ve sig düsünceli degilim ama karsimdakindende aynisini bekliyorum.Bir de 2. Cocuk olmayabilir. Belki istemezsiniz. Belki olmaz vs. Yani yine kendi çıkarını koruyan bir anlaşma bu. Ya da 2. Cocuk olunca kendi isteği olduğu için sıra size gelince yan çizer. Beklenir gibi geldi eşinizden.
Engellemeseydim bu konu sabaha kadar uzardi. Ayricada kendisiyle henüz ayni evi paylasmadigimiz icin böyle bir yola basvurabilirim onu tamamen susturmak icin. Valla bence iyi yaptim cünkü susacak gibi degildiHayatım babalık duygusu diye bişey yok annelerdeki doğuştan ama babalarınki cocuk doğunca kucaklarına aldığı an başlıyor. Su an öyle atıp tuttuğuna bakma istesede yapamaz. Daha ortada çocukta yok. Biraz komiğime gitti açıkcası onun öyle sacmalaması seninde engellemen
Yaraları olan bir insan iyileşmek istemezse onu kimse iyi edemez. Eğer kendisi problemliys bu sizi ve ilerideki çocuklarınızı kurduğunuz aileyi ve çocuklarınızın tüm hayatını onların ailelerini dahi etkileyecek. Sorunlu ebeveyn sorunlu çocuk sorunlu aile ilişkisi demektir. Kendisinin farkında değilse bunu düzeltmeye niyeti de yoksa olmayacakları oldurmaya kalkmayın derimKendisi mutsuz bir ailede büyümüs aile demek bile cok uygun degil. Gecmisi onda bir cok yara birakmis ve bunun üstesinden gelmesi icin kendisine akliniza gelebilcek her yolu söyledim ve bazen anlam veremedigim fevri davranislar sergiliyor. 2 dakika sonra pismanlik yasiyor hatasinin farkinda ama yinede düzelen hic bisey olmuyor. Yani sabir tasi degilim ve kendimi kandirmakta istemiyorum. Sevgi ask saygi olan yerde bu gibi seyler olmaz.
Aynen öyle tesekkür ederim.Yaraları olan bir insan iyileşmek istemezse onu kimse iyi edemez. Eğer kendisi problemliys bu sizi ve ilerideki çocuklarınızı kurduğunuz aileyi ve çocuklarınızın tüm hayatını onların ailelerini dahi etkileyecek. Sorunlu ebeveyn sorunlu çocuk sorunlu aile ilişkisi demektir. Kendisinin farkında değilse bunu düzeltmeye niyeti de yoksa olmayacakları oldurmaya kalkmayın derim
Nasil bir gelisme?Gelişme yok mu?
Yani yaptığının saçmalık oldugunu anlayıp aramadı mı?Nasil bir gelisme?
Ay yok o öyle hemen ertesi gün aramaz. Bir iki günü bulur ve meraktan ölsede aramaz. bakti benden ses cikmiyor öyle gelir. Cünkü kendisi benden haber alamayinca sabahlara kadar uykusu gelmez ama yinede bu onun yaptigini düzeltmiyorYani yaptığının saçmalık oldugunu anlayıp aramadı mı?
Bir sozle bosanmayi anlarim ama o soz bu degil doverim soverim diye baslarsa anliyorum ama adami ol diyecek kadar degil benceher söze ayrılmak sacma ama boyle konusan bırının zıhnıyetı bir sözden daha fazlasını ifade ediyor bence, o yuzden ben bosanma konusunda hak verdim
bir an düşünemedimtürkiyede bir sürü insan tayin vs durumlarından dolayı ayrı evlerde yasayabiliyor ayrıca bircok insan da düğün olmadan nikah kıyıyor ama düğün olmadan da aynı eve gecmiyor bu cok olagan bir sey niye sasırdınız
önceden ben de cok sasırıyordum nasıl olur ki falan diye ogrendim ben debir an düşünemedim
Çok yaygın bir şey haklısınız.
Konu sahibi bence yok yakınken ayrıl zaten evlenmiş bile sayılmazsın kağıt üzerinde kalmış hersey
isim meselesini bu kadar abartıp cocuga yuz ceviririm yok sayarım demesi de bence bosanma sebebi, cunku sen asla bir hak sahibi olamazsın olursan belanı bulursun demeye getirmisBir sozle bosanmayi anlarim ama o soz bu degil doverim soverim diye baslarsa anliyorum ama adami ol diyecek kadar degil bence
benim kuzenimde öyle evlendi ama seneler önceönceden ben de cok sasırıyordum nasıl olur ki falan diye ogrendim ben de
benim kuzenimde öyle evlendi ama seneler önce
Memurlarda çok yaygın aslında
Hic gülecegim yoktu. Siz cok yasayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?