Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

Sakinlik her zaman kazandırır. Akıl fikir ile hareket edenler zafer'e ulaşır

Yani ortada fol yok yumurta yokken bile bu kadar yüz göz olduysanız, çoçuga yüz çevirmeler ölmesini istemeler
Bugün değilse elbet bir gün boşanacağınız gün gibi ortada.
Kusura bakmayin ama olmamis ve olucakmi daha belli dahi degilken bunu söylemis biri bence cocuk yapmadan ölsün ki o günahsiz cocuklar ortada kalmasin.

Sakinlik her zaman kazandırır. Akıl fikir ile hareket edenler zafer'e ulaşır
Güzelmis ama ben hayatta en cok cocugum olsun istedim en büyük hayali anne olmak olan birine yapilmis bir terbiyesizlik bu benim gözümde. O an gözüm öyle korktu ki neye ugradigimi sasirdim. Kendisiyle evlenmis ve baba adayim olarak secmisim daha gelmis bunlari söylüyor. Sakin kalamicam hatta köprüleri ve köyleri yakicam

İkinizde şaka gibisiniz gerçekten.. Biriniz doğmamış çocuğun (nedense ilk oğlu) ismine karar vermiş ve o isim olmazsa kendi çocuğuna yüz çevirmekle tehdit ediyor.. Biriniz böyle düşündüğü için ölmesi gerektiğini söylüyorsunuz..

Sabrınızın son demlerinde olduğunuzu yazmışsınız..Yine de doğru bir düşünce değil ama eşinizin ölmesi gerektiğini size düşündüren tek şey çocuğun ismine tek başına karar vermiş ve o isimden başka isim istememesi değil o halde?? Hayır yani eğer sadece olay bundan ibaretse ikinizde bir araya gelmeden bir danışmana falan gidin çünkü mantıklı laflar etmiyorsunuz..

Bende çok istiyordum çocuk deli gibi hemde ne kadar çok istersen o kadar çok olmuyor malesef sakin ol biraz Köyü yak ama sakin kafa ile yak

Bence olmamis ve olucakmi dahi belli olmayan bir konu üzerinde bu kadar sabit fikirli ve hatta korkutucu cümleler kuran biri mümkünse o dünyaya cocuk vermeden o sekilde ayrilsin. Kendisine tam olarak bunu söyledim ve sonuna kadarda söyledigimin arkasindayim. Cünkü bu cümleyi ilerde gerceklestirmicegi ne malum ve yazik günah degilmi o cocugun ne gibi bir sucu vardi böyle bir düsüncesi olan birinin cocugu olmak icin? Ismine tek basina karar vermesi benim icin sorun degildi cok begenirsem 2. ismi eklerim yanin ozaman dedigimde kesinlikle karsi cikip o cocuk ozaman benim demem yüz ceviririm yok sayarim gibi bir sacmaligi yerimde siz olsaydiniz ve duysaydiniz o kisinin bu dünyaya bir cocuk getirmeden gitmesi gerektigini hakli bulurdunuz

Kusura bakmayin ama olmamis ve olucakmi daha belli dahi degilken bunu söylemis biri bence cocuk yapmadan ölsün ki o günahsiz cocuklar ortada kalmasin.

Zaten nefret etmişsiniz herhalde birbirinizden ama o kadar bastırmışsınız ki saçma sapan bi sebepten çıkıvermiş ortaya. Sanki aynı evde yaşasanız şiddete kadar varıcak gibi hissediyorum işin boyutu. Lütfen yol yakınken dönün

Bunu düsüncem cünkü bukadarda uzun boylu degil. Bardagi tasiran son damla bu oldu artik geri dönüsü olurmu bilmiyorum

Adam kendi çocuğuna sırf istediği isim olmadı ya da peşine eşi de kendi istediği ismi ekledi diye sırt çevirecek ve çocuğu kabul etmeyecekse ondan çocuk yapmam böyle sabit fikirli ve mantıksız bir adamı zaten boşarım olur biter.. Niye adamın ölmesi gerektiğini düşüneyim.. Üstelik herhangi biri değil bu adam sizin için..Ben sizin söylediğiniz gibi böyle düşünen bir adamın ölmesi gerektiği düşüncesini haklı bulmam..Bu söyledikleriniz benim için normal değil..

Her tartışmada bu tür davranışlar gösterirseniz birbirinize olan saygınız yok olur. Bu süreçte sağlıklı bir evliliğiniz olmaz. Önce eş olarak her ikinizinde sorumluluğunuzu almanizi tavsiye ederim. Bu sorumluluğu gerçekten alabileceğiniz zaman cocugun sorumluluğuna odaklanın. İsim konusuna gelince ağzınıza geleni söyleyip engellemek yerine bebeğinize ikinizinde ortak kararı olan bir ismi koymanın daha doğru olacağını anlatabilirsiniz.

Benim icinde duyduklarim normal degildi.

Yapmadigimi mi düsünüyorsunuz? Ortak bir isim önerisinde bulundum merak etmeyin. Hatta istedigi ismi koyabilir ve cok begenirsem yanina ikinci ismide belki koyarim dedim. Belki yani. Ve bir belki yaparimi dahi kaldiramayan birine az bile söyledim bence.

Bu yoruma çok katiliyorum bunlar adamin gerçek kişiliğiyle ilgili önemli sinyaller. lütfen dikkate alın. Ve kişiliği size uymuyorsa gereğini yapın. 32 yaşında birine göre çok mantıksız söyledikleri " yüzüne bile bakmam çocuğun" ne demek?! Bu yüzden kavga çıkarmak falan... Ben çok doğru buldum tepkinizi. Sanırım resmi nikah oldu diye kendini garantide görüp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Bir tanıdığım da düğünden birkaç ay önce resmi nikah yapmıştı. Sonra düğün hazırlığı sürecinde "aileden de kızdan da nefret ettim" dedi ve ayrıldı. Dava açtılar. Dva sürerken bir kızla tanıştı ve süper anlatılar boşanma gerçekleşince hemen onunla evlendi şimdi kaç seneyi geçti evlilikleri ve çok mutlular. Diyeceğim o ki güvenmediğiniz biriyle yola çıkmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…