Ben evden ayrılalı 6 ay oldu yani 1 ay tahammül edebildim zaten o saygısızlıklara. Bosanin deyip vebale girmek istemem ama balık baştan kokuyor. Saygı çok önemli. Bir hocam vardı erkek 65 yaşlarında, hakaret ediyorsa def et gitsin o adami derdi. Onlar saygısızlık yaptıkça zamanla bizde kendimize saygımızı kaybediyoruz. Toplumsal baskıyı önemsememek lazım desekte etkili oluyor ama bir karar verdikten sonra kim ne demiş veya diyecek umurunda olmuyor insanın. Bir kırılma noktası var hepimizin. Karardan önce bende sizin gibi o ne der bu ne der düşman sevinir vs vs bir sürü saçmalık düşünürdüm. O kabusu yaşayan biziz. Bende geriye dönüp bakınca deliymisim herhalde diyorum. Bir erkekte merhamet yoksa geri kalan hicbir şey önemli değil. Ha bide aile kültürü. Biz farklı bir ailede yetistigimiz kabullenemiyoruz degersizliği. Çünkü değer görerek büyütülen çocuklarız. Benim ailemde senin baban gibi hala çocuk gibi koşturur bıraksan annem kıyamaz herseyi kendi yapmak ister. Ama onun anne babası öyle değil oğullarını fiziksel olarak yada maddi olarak devamlı kullanıyorlar. Benim eşim evin amelesi gibiydi. Evlenince kendini kral görmeye başladı. Annen baban el üstünde tutarken sana prenses muamelesi yaparken birden seni acıtan ama umurunda olmayan insanlar çıkınca çok dayanılmaz oluyor. İşin tuhaf tarafı aileden öyle gördükleri için onlara normal geliyor. Benim eşim karımı da azarlayamayacaksam! kimi azarlayacagim diye saçmalamışti yani karısı olmam beni azarlama hakkı veriyordu. Ben bariz şunu gördüm eşimin ailesinde birbirlerine değer vermiyorlar ki bana versinler. Anne baba bizim anne babamız gibi değil çocukları hususunda. Bu adamlar degersizligi dibine kadar yaşıyor kendi alışkın oldukları şeyleri yaparken yadırgamiyorlar istiyorlarki bizde onlar gibi olalım... Dilerim yeniden güler yüzünüze hayat. Hoşçakalın.
Yazdıklarını birebir yaşadım.... Gerçekten bunun başka izahı ve açıklaması yok. Biz iyi niyetimizden ve onlar sahterkar olup baştan kendilerini bizim gibiymiş gibi gösterdiğinden göremedik. Kopruyu gecene kadar cok guzel rol yapıyorlar.
Boyle insanların varlığını bilmezdim ama tanıyınca tiksindim. Ailesi de kendi de hayatımda tanıdığım en çirkef en pislik en cahil ve en kültürsüz insanlar.
İşitmediğim hakaret, iftira, küfür kalmadı. Birisi yazmış aç davayı ara polisi vs. Oyle kolay olmuyor işte evden daha taşınamadım yeni evim henüz boşalmadığı için, aynı çatı altındayken o psikopatı başıma nasıl bela edebilirim. kendimi odaya kapadım 1 aydır hapis gibiyim gidip gelip üzerime yürüyor küfür kıyamet esyalarımı tekmeliyor. Sus diyorum sabret cok az kaldı. Bir tasınayım bak o zaman neler oluyor. Şimdi polisi arasam gelirler, tutanak yazarlar aile içi diye çok birşey yapacaklarını sanmıyorum fiziksel şiddet olmadığı için avukatım da bunu söyledi. Polis bir kaç gün tuttu diyelim ya sonra?.. Ben taşınıp icabına bakmak istiyorum. Bana ettiği hakaret küfür umrumda değil asla seviyesine inip cevap vermedim, duymadım yoksaydım ama bugün babamın arkasından küfür etti, bu okadar ağırıma gitti ki, ki babam bu ...................cocugu için kosturmustu kendı öz babası kıçını kaldırmazken. Bu insan musveddesi bu kadar şerefsiz haysiyet yoksunu bir mahlukat işte. Sırf babama ettiği küfür için hakaret ve tehdit davası açacağım.......
Teşekkür ederim yorumunuz için, inş gğzel günler görürüz. Hoşçakalın siz de.