malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu