Sevmedi değil aslında niye onlardaki tutkuyu hissedemiyorum ben.Belki de tövbe etti bilemiyorum.Son aramız bozulduğunda seviyorum ama ayrıldığımda dünyam yıkılacak kadar değil dedi.Ben neleri atlattım dedi.Sadece ben daha fazla seviyorum..Sevmedi çünkü sevmedi... Bazı şeylerin sebebi olmak zorunda değil. Kuş niye kuştur, hava niye mavidir gibi birşey sizin sorunuz. Sizin sorununuz yanlış yerlere odaklanıyorsunuz. Sevmediğini kendiniz gayet güzel biliyorsunuz ama hala düzelir mi derdindesiniz. Yanlış anlamayın ama yaşınızı bilmesek şu konuyu okuyan herkes ilk aşkını yaşayan saf ergen bir kız diye düşünür. Böyle birine bu kadar ümitsizce tutulmak mantıklı gelmiyor çünkü.
Sizden onceki iliskilerine bakarak kendi durumunuzu hakli gormeniz ve bu yonde beklenti icinde olmaniz sagliksiz. Iliski iki kisiyle yasanir. Size davranislarini begenmezseniz yolunuzu ayirirsiniz olur biter. Onlara oyle bana boyle deyip hakli oldugunuzu dusunmeniz sagliksiz. Konunuza yorum yapan arkadaslarin neredeyse tamami sizin iyiliginiz icin yaziyor. Depresyonda oldugunuzu dusunuyorsaniz lutfen yardim alin.Normal değil mi bu beklentim.Terkedenin acısını çekmesi ama benim gibi onu sonuna kadar götüren birine böyle ilgisiz sevmiyor gibi olmak..Gayet normal bir beklenti nesi sağlıksız.Tamam sağlıklı olmayan elimde olmayan şeylerim var ama bu sağlıksız değil haklı bir beklenti.
Daha taktik peşindesin sevmeyen insana ağzında kuş tutsan boş boş boş. Boşuna çırpınıp duruyorsun. Yok yazmadım yok kendimi çektim. Ne o öyle ergen gibi, seven insan duramaz ya seninle konuşmadan duramaz. Farkındasın ama bile bile kendini ateşe atmak neden 2.evliliğin de boşanmayla sonuçlansın? Her şeyin planını yapmışsın hayat bu insanın başına her şey gelebilir ve o planlar çöp olur. Sen işsiz olsan o adam seni kapıya koyar bunu nasıl görmezsin. Eğer bu adamla evlenirsen burada sana boşanma konusunda da yardım etmek durumunda kalacağız biliyorsun değil mi?Ben çektim kendimi bıçak gibi.Onceki gibi asla olmam.Yapistin diyemez olursak da.
Umarım şuan benden fazla acı çekiyordur diyecem ama ..
Işte gücünün kalmayıp eldeki adamı dogrultmaya çalışmak da (kendini küçültmeden) bir secenek.Kalbimden bir anda atamam.Mantigim terket o pişman olsun diyor.Tek başına rezil olsun diyor.Ben merak ediyorum şimdi napacak..
Tamam da sen de bu adamdan daha iyileriyle karsilasmissin ama bunu secmissin.Beni niye onlar gibi sevmedi gayet haklı bir sitem degilmi.. Ben daha çok hakediyordum.Onlar terkedip başkasıyla olmuş hatta boynuzlanmış.Ben haketmedim bunu..
Yok daha iyisi sadece eski eşimdi.Hic gayet beni mutlu eden biriyle (sevmedigim halde )olmadim Cok sevmedigim ama siradan oyle pek kiymetli, saglam olmayan birileriyle oldum.Ben onu için iyi bir seçeneğim gerçekten.Sevgi hanımlık sevimlilik güzellik kendi ayakları üstünde duran erdemlilik.Hani onun gözüyle baksam severdim bayagi:)Ama ne hikmetse.Tamam da sen de bu adamdan daha iyileriyle karsilasmissin ama bunu secmissin.
Otekiler daha cok hak ediyorken neden bu adami sevdin madem onlardan birini sevseydin
Senden istedigi maddi sartlari kabul etsen severdi. Adam hanimlik guzellik istemiyorYok daha iyisi sadece eski eşimdi.Hic gayet beni mutlu eden biriyle (sevmedigim halde )olmadim Cok sevmedigim ama siradan oyle pek kiymetli, saglam olmayan birileriyle oldum.Ben onu için iyi bir seçeneğim gerçekten.Sevgi hanımlık sevimlilik güzellik kendi ayakları üstünde duran erdemlilik.Hani onun gözüyle baksam severdim bayagi:)Ama ne hikmetse.
Ayy bana da öyle geliyor.Senden istedigi maddi sartlari kabul etsen severdi. Adam hanimlik guzellik istemiyor
Belki de.Benim aklıma da geldi bu.Resmen para itici gücü olmuş evleneyim bari demeye.Oysa en başta kadinsizlik çok zor deyip guluyordu.Ben de isterim mutlu olacağım birini yalnızlıktan biktim diyordu.Ozaman hiç aklıma gelmedi bu yönü.Cok şaşırdım böyle düşündüğüne geçmiştekilerin kimisi gibi eyvallah o pek olmaz sanıyordum.Adam para icin borsa oynamis kaybetmis. O yolu artik deneyemez. Tek yolu kalmis maasini verecek biriyle evlenmek. Parasi olsa evlenmeyi de dusunmezdi
Adam çocuklarina tabiki yapacak yapsinda ama bi zahmet kendi parasiyla.ha bide sizi madur etmeden,hani evleniyorya malum sizin sorumlulugunuzda onun üstündeAslında kk nin bukadar kötü göreceğini düşünmemiştim.Cunku onceki boyle konularda empati yapıp o çocuklar kendi cocuklariymiscasina çok özenilirdi.Cocuklari tabiki yapacak denilirdi.Biraz şaşırdım.Ama maddi durumdan herhalde kötü görüldü.
Çocuk konusunda da kötü görüyoruz, çocuklu erkekle evlenmek kolay değil ve belli ki çocuklar fena da. Kendiniz yazmışsınız kızı için. Biz her açıdan kötü görüyoruz olumlu iyi tek bir özelliği yok adamın. Biz diyeceğimizi dedik bundan sonrası sizde. Eğer bir gün boşanmak isterseniz bu destekleri bulamazsınız çünkü herkes haklı olarak "size mustehak o kadar uyardık" diyecek. İşte benim gibi üzülüp yazan tek tük üyeler çıkarAslında kk nin bukadar kötü göreceğini düşünmemiştim.Cunku onceki boyle konularda empati yapıp o çocuklar kendi cocuklariymiscasina çok özenilirdi.Cocuklari tabiki yapacak denilirdi.Biraz şaşırdım.Ama maddi durumdan herhalde kötü görüldü.