- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Cok tesekur ederim bu güzel mesajın için..Söylediğin her sozde haklisin. Evet bir anda atılmıyor kalpten.Mantigima kalsa atarim.Anlayisin için tesekur ederimBuradan da anlıyoruz ki bu erkeklere iyilik yaramıyor anacım! Hep iyi niyetten vurulmuşsunuz, anlattıklarınızda fedakar annemi gördüm. Annemle babam da ayrılar, annem aynı sizin gibi hep kendi kendine yetebilen, hiç mizmiz etmeyen, hep kendinden ödün verip bir türlü babam tarafından kıymeti bilinmeyen bir kadın. Üstelik bir de aşırı bakımlı ve çok güzelken babam tarafından, hakimin böyle güzel karin varken ne buldun bu paçozda diyebileceği kadsr basit biriyle aldatılmış.annem onun her kahrını çekip ona 2 evlat vermişken kadına bes kuruş koklatmaz ama o dilenci kılıklı kadına ev almış. Annem hala anlatır, Allah affetsin ben hayatımda öyle çirkin bir kadın görmedim hakim bile yüzüne tükürdu diye.
O yüzden bu adamlara fedakar olmak asla yaramıyor, erkekler kullanılmaktan keyif alan mazoşist canlılar bundan eminim artık. Asla anneleri gibi davranıp mutlu etmeye uğraşmayacaksin, en duzgunune bile bunu yapsan, "en ufak hatanda basıp giderim, umrumda bile olmaz" korkusunu vermek lazım. Kullanılmak değil kullanmak lazım. Eski eşinize normal seven bir eş gibi değil de, malmış gibi davransaniz koşarak giderdi belki babanıza yardıma. Otorite kurmak isterken aslında gizli köle olmaktan hoşlanıyor hepsi.
Neyse özetle iki adamı da al birini vur ötekine. O bundan iyiydi diye kıyas yapma, o da aynı leşin laciverti. İkisi de yanlış. Bu adamdan bir anda kopman kolay olmaz, alışkanlık var ve sen çok duygusalsin. Ama burası bence gözünü açtı. Olan biteni burada paylaşmadan adım atma, bazen 2 kere düşünmek iyidir senin ilişkine dışardan bakıp doğru kararı vermen için burası iyi geliyor bence. Zamanla ortak fikirlerle kendine objektif bakmaya başlayarak önünü daha kolay görürsün diye düşünüyorum. Ona göre devam ya da tamam kararını verebilirsin. Bir anda kesip atamayacagina emin oldum çünkü
Her önemli adımı yazıp fikir alip (objektif bakma adina) oyle devam edecegim hayatima boyle konularda.Bunu güzel niyetlerle dediğin için tesekur ederim.Yine mi sen demeyin sevinirimben deKendimi desteklenmiş hissettiğimde daha iyi daha guclu hissediyorum.Gercekten cikarsiz sevgi dolu bir ortamım yok(ailem dahil hep resmiyiz).Beni gucsuzlestiren bu.Ailemin de maddi tavrı olunca o bana evlâ gelirdi..Ki bu adamla olacaksam da daha guclu olabileyim ki basedebileyim bu zor adamla.. Olmayacaksam da guclu olayim ki zor gelmesin vazgecmek..Destekler için şükranlar..