Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradan da anlıyoruz ki bu erkeklere iyilik yaramıyor anacım! Hep iyi niyetten vurulmuşsunuz, anlattıklarınızda fedakar annemi gördüm. Annemle babam da ayrılar, annem aynı sizin gibi hep kendi kendine yetebilen, hiç mizmiz etmeyen, hep kendinden ödün verip bir türlü babam tarafından kıymeti bilinmeyen bir kadın. Üstelik bir de aşırı bakımlı ve çok güzelken babam tarafından, hakimin böyle güzel karin varken ne buldun bu paçozda diyebileceği kadsr basit biriyle aldatılmış.annem onun her kahrını çekip ona 2 evlat vermişken kadına bes kuruş koklatmaz ama o dilenci kılıklı kadına ev almış. Annem hala anlatır, Allah affetsin ben hayatımda öyle çirkin bir kadın görmedim hakim bile yüzüne tükürdu diye.

O yüzden bu adamlara fedakar olmak asla yaramıyor, erkekler kullanılmaktan keyif alan mazoşist canlılar bundan eminim artık. Asla anneleri gibi davranıp mutlu etmeye uğraşmayacaksin, en duzgunune bile bunu yapsan, "en ufak hatanda basıp giderim, umrumda bile olmaz" korkusunu vermek lazım. Kullanılmak değil kullanmak lazım. Eski eşinize normal seven bir eş gibi değil de, malmış gibi davransaniz koşarak giderdi belki babanıza yardıma. Otorite kurmak isterken aslında gizli köle olmaktan hoşlanıyor hepsi.

Neyse özetle iki adamı da al birini vur ötekine. O bundan iyiydi diye kıyas yapma, o da aynı leşin laciverti. İkisi de yanlış. Bu adamdan bir anda kopman kolay olmaz, alışkanlık var ve sen çok duygusalsin. Ama burası bence gözünü açtı. Olan biteni burada paylaşmadan adım atma, bazen 2 kere düşünmek iyidir senin ilişkine dışardan bakıp doğru kararı vermen için burası iyi geliyor bence. Zamanla ortak fikirlerle kendine objektif bakmaya başlayarak önünü daha kolay görürsün diye düşünüyorum. Ona göre devam ya da tamam kararını verebilirsin. Bir anda kesip atamayacagina emin oldum çünkü
Cok tesekur ederim bu güzel mesajın için..Söylediğin her sozde haklisin. Evet bir anda atılmıyor kalpten.Mantigima kalsa atarim.Anlayisin için tesekur ederim
Her önemli adımı yazıp fikir alip (objektif bakma adina) oyle devam edecegim hayatima boyle konularda.Bunu güzel niyetlerle dediğin için tesekur ederim.Yine mi sen demeyin sevinirimben de😊Kendimi desteklenmiş hissettiğimde daha iyi daha guclu hissediyorum.Gercekten cikarsiz sevgi dolu bir ortamım yok(ailem dahil hep resmiyiz).Beni gucsuzlestiren bu.Ailemin de maddi tavrı olunca o bana evlâ gelirdi..Ki bu adamla olacaksam da daha guclu olabileyim ki basedebileyim bu zor adamla.. Olmayacaksam da guclu olayim ki zor gelmesin vazgecmek..Destekler için şükranlar..

Aynen ya ben de oyle hissediyorum..Işten ayrılsam telime çıkmaz.Simdi böyle yapan..Hamileligimde son üç ay ücretsiz izin kullanayim dedim.Yok evde kilo alırsın.Dedim çok yoruldum yada bir ara 6 ay ücretsiz izin alayim çocuk olursa.Bu konusmalar o onemli konusmanin icindeydi...Bunlar da hiç hoşuna gitmedi.Hepsini düşünüp belki de attirivermek üzere düşünecem dedi.
Hiç mi gururunuza dokunmuyor bir erkeğin sizinle paranız için evlenmesi?
İleri yaşta hamilelik geçirirken üstünüze titremesi gerekirken son aylarda bile işe göndermeyi düşünmesi?

Bir insan niye işten ayrılsam telefonuma çıkmaz dediği adamla bile bile evlenir?

Bilemiyorum gerçekten çok çaresiz olmalısınız diye düşünüyorum. Yoksa insanın kabul edebileceği şeyler değil bunlar.

Ablacım 42 yaşındasın adam sana çok bariz değer vermiyor .
Yanı cidden ömür boyu yalnız olup şöyle bi adamı çekmem k.cini kaldırmam yani o kim oluyor?
Sizin ısrarınızla emeğimizle yürüyen bi ilişki bi zaten.
Hayır evlenmeden böyle evlendikten sonra hayatin zindan olur hayır tecrubelisin de yani.
Ben kendimi geri cektim zaten.O arayacak soracaktı.En son sen hergun yaz dusun ama ben yazmam artik demistim.Dun yazdi.Bugun yazmadı.Ama onda bir kedi yavrusu vardı kızı sokakta bulmuş babaannesi istemiyormuş.Bana sen alsana demişti kızı.Nobetlere gidiyorum sık sık belki bakamam demistim.Evlerinde de sevmiştim.Sokaga biraracaklardı yada barınağa..Bugun ona yazmak istemesem de yazdım ve o kediciği istedim.Bana iyi gelecek bakarım hergun dedim..Ama kediyi istemek için kesinlikle yoksa yazmazdım. Daha görmedi..O kedi bana iyi gelecek gerçekten.Ablam evde istemez de dış holde bakarım.Ozledim kedicigi...Dokunmak bile nasıl rahatlatmıştı beni..

Hiç mi gururunuza dokunmuyor bir erkeğin sizinle paranız için evlenmesi?
İleri yaşta hamilelik geçirirken üstünüze titremesi gerekirken son aylarda bile işe göndermeyi düşünmesi?

Bir insan niye işten ayrılsam telefonuma çıkmaz dediği adamla bile bile evlenir?

Bilemiyorum gerçekten çok çaresiz olmalısınız diye düşünüyorum. Yoksa insanın kabul edebileceği şeyler değil bunlar.
Ben boyle oldugunu biilerek baslamadim.Onda merhametli bir taraf görürdüm hep birlikte çalışırken.Yaninda çok huzurlu hissederdim.Onla nöbetlerimi iple çekerdim.(el iyisi mi diyeyim bilmiyorum herkes onu severdi
Ilişkileri benden çok daha iyiydi biraz ona kandım.. )

Ve geçmişte o çok sevmiş gerçekten.Bosandiktan sonra 3 kişiyi. Hepsi de çocukları yüzünden bunu bırakıp hemen birini bulmuşlar biri eski eşine dönmüş.Isyerinden duydum nasıl birilerini sevebileceginimKi kadın ayrılmak istermis bu başka bir iş arkadaşını araya koyar barışırmış.Terkedildiginde işte kendini çok rezil etmis kadının eski eşiyle bile kavga etmiş işyerinde.Sosyal medyasında ayrılık açıları bizzat kendi yazdığı sizler ayrılık şarkıları..
Beni de sevecek sandım
Kendine bunları söyledim birkaç kez.Ben sevgimi gösteremem diyor.Ama niye onlara olduğu gibi görmüyorum ben.Ya yalan söylüyor yada onlara da ilgisiz olduğu için terkedilmiş ve acısını sonradan yaşamış.Belki simdi de akıllanmış kimseyi cok sevmeyecem diye yemin etmis gibi bir hali var..Beni mi buldun yani..Sansa bakar misin..Ben onu sevdim guzelce onlar gibi yapmadim onlara sosyal medyada zamaninda methiyeler dumuskeen bana bu sevgusizmis gibi davranislar ne yani...Daha birkaç önceye kadar sosyal medyada ayrılık temalı hüzünlü şarkılar paylaşırdı.Ben söyleyince kesti.Ve geçen onu da başıma kaktı.Niye karışmışım.Hos mu dedim biriyle beraberken o hüzünlü ayrılık şarkıları kimse öyle yapmıyor dedim.Bana onu da kabullendirmeye çalışıyor.. Ben hirs yapmis olabilirim sanırım biraz da..

Kızlar bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz.??. Ben mi sıkiciyim ondan mi sevmedi. O kadınlar çok mu renkliydi de sevdim ama onlar terketti başkasını buldu ama sevildi acısı çekildi ben atmadım onu sona kadar geldim niye yanı..Benim de acımı çeksin neden yani...Nedir olay?Ona da sordum geçen cevap alamadım.. Biktim sitemlerinden dedi sadece o kızgınlıkla o da..Ona kalsa öncekilere de öyleymiş gösteremiyormuş.Ama onlar benim kadar sorun etmemiş.
Bunu düşünüp düşünüp uzuluyorum en çok yaaaa...

Son düzenleme:
Kizlar bir yildir bir ikiskim var.Burda son birkaç konu onla ilgili.
ilgisizligini çektim bir yıl.Sevdim, değer verdim ..Oğlunu ikna etti sonunda arabayı sattı eşya almak üzereyken özensiz davranışları yüzünden eşya almayı erteledim(meğer 500tl kapora vermis bana soylememis) Sonra yine ilişkime normal devam ettik.
Zaten o bana güzel yaklaşsa yelkenlerim iner ama o öyle değil..

Oğlunu iki yıl sonra yurtdışına para değeri düşük bir ülkeye okumaya göndereceğini söyledi (ailesinin yaninda).Şuan maaşının çoğu geçmişte yaptığı borsa borcuna gidiyor .O da 2 yıl 8 ay sonra bitiyor..Ben bazı sözlerinden maaş kartı beklediğini anlamistim.Bu tür maddi beklentiler beni üzüyordu.Evlenmeden konuşup temiz bir sayfayla evliliğe girmek istedim.(Tabi pişman edildim)

Ben oglunun yurt disi olayini konuştum.Sahsen bana gereksiz gelmişti kendi çocuğum olsa yine de gereksiz görürdüm.Hani ikinci öğretimler var.Bunu söyledim.Kararli olduğunu gördüm.Olabilir.
Su dikkatimi cekti.Tam 2 yıl sonra göndermek istiyor ama borcu 2 yıl 8ay sonra bitiyor.Nasil göndereceksin dedim.Fazla mesai yaparım biriktiririm dedi.Ev alıp sonra pirimim dolunca emekli olmak istediğimi söyledim.O da ev almak istiyordu esasen.Cogunluk taksitleri benimkiyle odesek son taksitleri de sen ödesen ne güzel olurdu.Oglandan sonra bari yapmasan"dedim(kızını da kesin olmasa da göndermeyi dusunuyordu).. Tabi bozuldu.Pirim dolunca emekli olmamı istemedi.Ben de söz veremem dedim..

Ertesi gün sen benim çocuklarıma ana olamazsın hiç başlamamalıydık dedi.Ben onu üzdüğünü fark ettiğim için özür dilerim dedim.Cok açıklamalar yazdım.Sen bu meselelerden kiymetlisin dedim.Ertesi gün de evine gittim.Guzel karsiladi.
Bir hafta geçti yine arıyor soruyor ama ben artık evlenmek eşya almak istiyorum.Daha bir ilgisizlik sezdim.Bir mesaj yazdım bir sonraki aşamaya geçelim yada düşünmüyorsan bitirelim diye.

Ertesi gün buluşma ayarladı.Bir korkuyla gittim.Ve düşüneceğini söyledi.O arabayı satıp yatak odası ve oturma grubu alacaktı.Oturma grubunu sen al benim daha masraflarım olacak demişti.Halbuki yeterdi.Ben yetmediği yerde yardım edeyim demistim.Sonrada oturma grubu alayim haki perdeleri en al ozaman demistim.Diger eşyalar zaten var.Ben de onun almadiklarini alacaktim klima masa ayakkabilik mutfağa ek dolap vs.Altin alma demistim ama yok almak lazım demişti.kupe kolye...Ben buna 7bin de para vermiştim parca parca önceleri araba için..Onun birini geri istemiisim. ..Işte bu diyalogu sevmemiş.. O dialologu sevmemiş..Beni denemişmiş.

Dusunecem dedi..20 gun oldu .Bu buluşma da iki hafta once.Ama iki haftadır canım demeyi anında kesti daha az aramaya başladı..

Ben evine gittim sık sık aramı iyi tutmak için..
Seni engellemiş gibi olmak istemiyorum bildiğin gibi yap ama sen böyle beni düşün demistim gidip geldikçe..

Teli birkerede açmaz nerdeyse bir yildir. ona laf ediyorum artık bu olay üstüne iyice kudurdu.hicbitsey dedittirmez oldu
.Dün buluşma ayarladım.. Ben daralıyorum ne olacağız diye...Yine bahanelar. Ben eşya icin çok gezmiş karar verememisim huuzru önemseyen insna bunları çok düşünmezmis.

Ben gezme dersindeymişim sürekli. Onu zorluyormusum.Sik görüşmek istiyormusum (.Bir haftayı geçince görüşmek istiyordum artık .)
.Firsat vermiyormuşum ona.
Ilgi için çok dırdır ediyormuşum.Benle mutlu olur mu onu düşünüyormuş.. O an birsey diyemedim fazla uzuntuden..

Geri bas biraz dusuneyim dedi.

Akşamına mesajla bahsettigi kirildigim şeyleri yazdım.Uzuntumu belirttim..(arada ilgisizliğinden dolayı sitemler yazardim) Cok kizdi..Yazistik derken daha da kızdı kizginlikla bitirdi..
Kızlar ben elimden geleni yapmadım mi?Onu biraz da rahat bırakmak isterdim ama bu kusluk bana çok stres vermişti.. Nefes alamaz olmuştum

Hoş böyle de rahat değilim
..Adam bitirecekmi sizce..yazar mi.. Benim yapabileceğim başka birşey varmı?O konudan bahsettiğine cok pişman oldum.Cok büyütmedi mi sizce?Burnumdan getirdi resmen belki de tamamen bitirecek buyuzden..

..
Sanki maddi olarak istediği gibi olmayacağımı anladi da yan mi çiziyor.. Bunu kendine soyledim bugun yok diyor tabi..Gerçekten mi kafasi karisiyor..Yada burnumu diger seylerle beraber surtmek mi istiyor..Bilsemki surtmek icin yapiyor ;yine rahat olacaktim..Ne diyorsunuz?
İyi düşünün bence

Sana bunu bırak, dışarda süper kusursuz erkek çok bulursun demiyorum.
Yok öyle bir şey :)

Buna inansam,'' önce kendim ''yara bereden canı çıkmış evliliğimden çoktan kopup gitmiştim heralde.
Yamuksuz herif yok. Yeni yeni yamuklar tanıyıp uğraşmak yerine, bildiğim yamukları düzeltmeye uğraşayım
kalan enerjimle diye durdum hep.
Her şeyin farkındayım.
Nasıl hissettiğini biliyorum.

Ama bu adamın sana karşı ilgisini, sevgisini de göremiyorum ben başından beri.
İttin ittin bu noktaya getirdin.
Yarın evlendiğinde mutsuzum desen ''Evlenelim diye sen yapıştın bana, ben mi koştum peşinden'' demesi muhtemel.
Hayır peşimizden koşanların bile pek çok konuda havasından geçilmiyor nikah sonrası biliyorsun.

Eşi güvenilir biridir, para konusunda istediği hayatı yaşadığı için de eşine kartını veren kadına şaşırmam ben.
Harcadığı her kuruşun hesabını veren çalışan kadın için ''Neden çalışıyor madem böyle yaşayacak.'' diye düşünülür doğru.
Yine de bu yaşamdan mutlu olan yaşar.
Peki sen yaşayabilir misin öyle?
Onu düşün.
Herkesin kaldırdığını sen kaldıramayabilirsin.
Şimdiden açık açık oynanıyor kartlar, adam bas bas bağırıyor ben buyum diye.
Yarın ''sıkıldım, yeter'' deme hakkını bile görmeyecek sende.

Mükemmeli yok tamam, ama seni önemsesin, mutlu etme potansiyeli olsun.
Bu kadar zamanını yalnız, özlemle geçirmişsin.
Beklediğime değdi dedirtsin sana.
Ben çektim kendimi bıçak gibi.Onceki gibi asla olmam.Yapistin diyemez olursak da.
Umarım şuan benden fazla acı çekiyordur diyecem ama ..
Işte gücünün kalmayıp eldeki adamı dogrultmaya çalışmak da (kendini küçültmeden) bir secenek.Kalbimden bir anda atamam.Mantigim terket o pişman olsun diyor.Tek başına rezil olsun diyor.Ben merak ediyorum şimdi napacak..

Aynen ya ben de oyle hissediyorum..Işten ayrılsam telime çıkmaz.Simdi böyle yapan..Hamileligimde son üç ay ücretsiz izin kullanayim dedim.Yok evde kilo alırsın.Dedim çok yoruldum yada bir ara 6 ay ücretsiz izin alayim çocuk olursa.Bu konusmalar o onemli konusmanin icindeydi...Bunlar da hiç hoşuna gitmedi.Hepsini düşünüp belki de attirivermek üzere düşünecem dedi.
Kaçırmış olabilirim, bu adamın mesleği nedir?

Kaçırmış olabilirim, bu adamın mesleği nedir?
Aynı meslekteniz.Saglik.Maasi aslında dolgun ama 3 yıl sürecek yüklü borcu var neyse olur dedim sonra yurt dışı çıkınca ama demeye başladım.Ama son yüzyüze görüştüğümde ben fikrimi değiştir gönder deyince yok ben de fikir degistirdim göndermeyecek Tr de bile okutmak bir sürü para dedi.Aslinda Su balkan ülkelerinde tıp okutmak istiyordu Tr de okumaz kazanamaz diye..Biraz da uygunmuş ama yurtdışı yine de tr gibi olmaz bence..Ayda 2500 ayırması lazım dediğine göre.

Benim eski iş arkadaşımdı.iki ay görüştük .Cocuklari hakkinda bir yanlış anlamadan ayrıldık.Bir sure daha beraber( ama ayri) çalışıp sonra
bu birimden başka birime geçtim .
Sonra ben tamamen başka bir kuruma geçtim.Oraya geçince yazdi bana.Aradan 3 yıl geçmişti..

Ben boyle oldugunu biilerek baslamadim.Onda merhametli bir taraf görürdüm hep birlikte çalışırken.Yaninda çok huzurlu hissederdim.Onla nöbetlerimi iple çekerdim.(el iyisi mi diyeyim bilmiyorum herkes onu severdi

Ve geçmişte o çok sevmiş gerçekten.Bosandiktan sonra 3 kişiyi. Hepsi de çocukları yüzünden bunu bırakıp hemen birini bulmuşlar biri eski eşine dönmüş.Isyerinden duydum nasıl birilerini sevebileceginimKi kadın ayrılmak istermis bu başka bir iş arkadaşını araya koyar barışırmış.Terkedildiginde işte kendini çok rezil etmis kadının eski eşiyle bile kavga etmiş işyerinde.Sosyal medyasında ayrılık açıları bizzat kendi yazdığı sizler ayrılık şarkıları..
Beni de sevecek sandım
Kendine bunları söyledim birkaç kez.Ben sevgimi gösteremem diyor.Ama niye onlara olduğu gibi görmüyorum ben.Ya yalan söylüyor yada onlara da ilgisiz olduğu için terkedilmiş ve acısını sonradan yaşamış.Belki simdi de akıllanmış kimseyi cok sevmeyecem diye yemin etmis gibi bir hali var..Beni mi buldun yani..Sansa bakar misin..Ben onu sevdim guzelce onlar gibi yapmadim onlara sosyal medyada zamaninda methiyeler dumuskeen bana bu sevgusizmis gibi davranislar ne yani...Daha birkaç önceye kadar sosyal medyada ayrılık temalı hüzünlü şarkılar paylaşırdı.Ben söyleyince kesti.Ve geçen onu da başıma kaktı.Niye karışmışım.Hos mu dedim biriyle beraberken o hüzünlü ayrılık şarkıları kimse öyle yapmıyor dedim.Bana onu da kabullendirmeye çalışıyor.. Ben hirs yapmis olabilirim sanırım biraz da..

Kızlar bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz.??. Ben mi sıkiciyim ondan mi sevmedi. O kadınlar çok mu renkliydi de sevdim ama onlar terketti başkasını buldu ama sevildi acısı çekildi ben atmadım onu sona kadar geldim niye yanı..Benim de acımı çeksin neden yani...Nedir olay?Ona da sordum geçen cevap alamadım.. Biktim sitemlerinden dedi sadece o kızgınlıkla o da..Ona kalsa öncekilere de öyleymiş gösteremiyormuş.Ama onlar benim kadar sorun etmemiş.
Ne siz ne de bu bey saglikli dusunemiyorsunuz. Bir iliski boyle mi yasanir,yapmayin lutfen. O kadinlari sevdi kahirlarini cekti,beni de sevsin katlansin ben iyi biriyim cunku, bu nasil bir mantik.Uzman destegi almanizi tavsiye ediyorum.

Beni de sevecek sandım

Biz diyoruz ki ayrılın, siz diyorsunuz ki “beni neden sevmiyor. Kendimi tamamen çektim, hiç yazmadım, sadece yavru kediyi istediğimi yazdım, o sayılmaz”

Biz ayrılmanız gerekiyor dedikçe siz anlamazdan gelip alakasız şeyler yazıyorsunuz.

Beni de sevecek sandım

Ee şimdi öyle olduğunu biliyorsunuz.
Onu sevmiş bunu sevmiş, bu adamın şu an size nasıl davrandığı gerçeğini değiştirmiyor.

Adam size ay başında maaş çekecek atm gözüyle bakıyor. Başta öyle olduğunu bilmiyor olabilirdiniz, şimdi biliyorsunuz. Sırf parmağa yüzük takmak için, kocam var demek için kendinize nasıl reva görüyorsunuz bunu gerçekten aklım almıyor.

İnanın bunu yazarken ben utanıyorum ama niye bu kadar koca delisi gibi davranıyorsunuz? Niye gurursuz, sizi sırf paranız için isteyen, iten kakan birinin kapısında paspas olup kocam kocam deme peşindesiniz? Bir koca bütün bu yaptıklarınıza değer mi?

Beni de sevecek sandım

Bunları duyunca hırs yaptınız bana da bunları yapar hayallerine kapıldınız. Üzgünüm sizi zerre miktar seven bir adam göremiyorum. Şu an size davranışlarından tiksinip uzaklaşacağınıza şunu yapacağım bakalım napacak bunu yapacağım bakalım ne karşılık verecek vs vs hesaplarındasınız. Sizi sevmemiş paranıza da çökmek istiyor. Sağlık personelisiniz o paralar ne emeklerle kazanılıyor. Alın terinizi niye böyle hiç değmeyecek insana feda edeceksiniz? Paranıza sahip çıkın böyle sırtlanlardan da koruyun.

Ayrıca hadi diyelim her şeye rağmen evlendiniz, çünkü adam sizi kabul ederse siz dünden razısınız her şeye. Gittiniz evi de aldınız paşa paşa ödediniz, adam sizi senelerce çalıştırdı.

Bir şey oldu ve adam vefat etti, ev çocuklarına kaldı.

Çocuklar sizi kapının önüne koydu.

Ne yapacaksınız?

Siz diğer konulardan Hatırlıyorum.
Adamın niyeti sizin maastan çocuklarını okutmak.
Sizde de yas ilerledi bu yastan sonra çocuk olmama riski var yanlız da Ölmek istemiyorum korkusu var. Ne derse tamam diyorsunuz.
Bu konuda bence düşünmesi gereken sizsiniz o değil.

Ayrıca hadi diyelim her şeye rağmen evlendiniz, çünkü adam sizi kabul ederse siz dünden razısınız her şeye. Gittiniz evi de aldınız paşa paşa ödediniz, adam sizi senelerce çalıştırdı.

Bir şey oldu ve adam vefat etti, ev çocuklarına kaldı.

Çocuklar sizi kapının önüne koydu.

Ne yapacaksınız?
Veya cocuklari olmadi, ya da kadin issiz kaldi, hastalandi diyelim. Hic bunlari dusunmuyorlar. Tikir tikir planlarini yapmislar. Allahtan senet mi aldiniz diyesim geliyor tovbe tovbe.
Ben boyle garanticilik gormedim iki tarafta da.

Sevmedi çünkü sevmedi... Bazı şeylerin sebebi olmak zorunda değil. Kuş niye kuştur, hava niye mavidir gibi birşey sizin sorunuz. Sizin sorununuz yanlış yerlere odaklanıyorsunuz. Sevmediğini kendiniz gayet güzel biliyorsunuz ama hala düzelir mi derdindesiniz. Yanlış anlamayın ama yaşınızı bilmesek şu konuyu okuyan herkes ilk aşkını yaşayan saf ergen bir kız diye düşünür. Böyle birine bu kadar ümitsizce tutulmak mantıklı gelmiyor çünkü.

Ne siz ne de bu bey saglikli dusunemiyorsunuz. Bir iliski boyle mi yasanir,yapmayin lutfen. O kadinlari sevdi kahirlarini cekti,beni de sevsin katlansin ben iyi biriyim cunku, bu nasil bir mantik.Uzman destegi almanizi tavsiye ediyorum.
Normal değil mi bu beklentim.Terkedenin acısını çekmesi ama benim gibi onu sonuna kadar götüren birine böyle ilgisiz sevmiyor gibi olmak..Gayet normal bir beklenti nesi sağlıksız.Tamam sağlıklı olmayan elimde olmayan şeylerim var ama bu sağlıksız değil haklı bir beklenti.

Biz diyoruz ki ayrılın, siz diyorsunuz ki “beni neden sevmiyor. Kendimi tamamen çektim, hiç yazmadım, sadece yavru kediyi istediğimi yazdım, o sayılmaz”

Biz ayrılmanız gerekiyor dedikçe siz anlamazdan gelip alakasız şeyler yazıyorsunuz.
Beni niye onlar gibi sevmedi gayet haklı bir sitem degilmi.. Ben daha çok hakediyordum.Onlar terkedip başkasıyla olmuş hatta boynuzlanmış.Ben haketmedim bunu..

Veya cocuklari olmadi, ya da kadin issiz kaldi, hastalandi diyelim. Hic bunlari dusunmuyorlar. Tikir tikir planlarini yapmislar. Allahtan senet mi aldiniz diyesim geliyor tovbe tovbe.
Ben boyle garanticilik gormedim iki tarafta da.
Ondaki garanticilikmi bilmem ama benim ki değil öyle.Evlenmeden herşeyi düşünmek zorundaydım.Yine lafını etmezdim;borçları ve sonra yurtdışı tip hayali olunca erken emekli olmak istediğim aklıma geldi ev alıp.Cocuk gerekirse tuıp bebek olur.Niye düsünmeyinm kendi de bu ilişkiyi sessiz yürüten bir insan.Elbetteki geleceği dusunecegim.Ama ben güzelce sevdim onu bunu değiştirmez geleceği düşünmem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X