Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
Kizlar bir yildir bir ikiskim var.Burda son birkaç konu onla ilgili.
ilgisizligini çektim bir yıl.Sevdim, değer verdim ..Oğlunu ikna etti sonunda arabayı sattı eşya almak üzereyken özensiz davranışları yüzünden eşya almayı erteledim(meğer 500tl kapora vermis bana soylememis) Sonra yine ilişkime normal devam ettik.
Zaten o bana güzel yaklaşsa yelkenlerim iner ama o öyle değil..

Oğlunu iki yıl sonra yurtdışına para değeri düşük bir ülkeye okumaya göndereceğini söyledi (ailesinin yaninda).Şuan maaşının çoğu geçmişte yaptığı borsa borcuna gidiyor .O da 2 yıl 8 ay sonra bitiyor..Ben bazı sözlerinden maaş kartı beklediğini anlamistim.Bu tür maddi beklentiler beni üzüyordu.Evlenmeden konuşup temiz bir sayfayla evliliğe girmek istedim.(Tabi pişman edildim)

Ben oglunun yurt disi olayini konuştum.Sahsen bana gereksiz gelmişti kendi çocuğum olsa yine de gereksiz görürdüm.Hani ikinci öğretimler var.Bunu söyledim.Kararli olduğunu gördüm.Olabilir.
Su dikkatimi cekti.Tam 2 yıl sonra göndermek istiyor ama borcu 2 yıl 8ay sonra bitiyor.Nasil göndereceksin dedim.Fazla mesai yaparım biriktiririm dedi.Ev alıp sonra pirimim dolunca emekli olmak istediğimi söyledim.O da ev almak istiyordu esasen.Cogunluk taksitleri benimkiyle odesek son taksitleri de sen ödesen ne güzel olurdu.Oglandan sonra bari yapmasan"dedim(kızını da kesin olmasa da göndermeyi dusunuyordu).. Tabi bozuldu.Pirim dolunca emekli olmamı istemedi.Ben de söz veremem dedim..

Ertesi gün sen benim çocuklarıma ana olamazsın hiç başlamamalıydık dedi.Ben onu üzdüğünü fark ettiğim için özür dilerim dedim.Cok açıklamalar yazdım.Sen bu meselelerden kiymetlisin dedim.Ertesi gün de evine gittim.Guzel karsiladi.
Bir hafta geçti yine arıyor soruyor ama ben artık evlenmek eşya almak istiyorum.Daha bir ilgisizlik sezdim.Bir mesaj yazdım bir sonraki aşamaya geçelim yada düşünmüyorsan bitirelim diye.

Ertesi gün buluşma ayarladı.Bir korkuyla gittim.Ve düşüneceğini söyledi.O arabayı satıp yatak odası ve oturma grubu alacaktı.Oturma grubunu sen al benim daha masraflarım olacak demişti.Halbuki yeterdi.Ben yetmediği yerde yardım edeyim demistim.Sonrada oturma grubu alayim haki perdeleri en al ozaman demistim.Diger eşyalar zaten var.Ben de onun almadiklarini alacaktim klima masa ayakkabilik mutfağa ek dolap vs.Altin alma demistim ama yok almak lazım demişti.kupe kolye...Ben buna 7bin de para vermiştim parca parca önceleri araba için..Onun birini geri istemiisim. ..Işte bu diyalogu sevmemiş.. O dialologu sevmemiş..Beni denemişmiş.

Dusunecem dedi..20 gun oldu .Bu buluşma da iki hafta once.Ama iki haftadır canım demeyi anında kesti daha az aramaya başladı..

Ben evine gittim sık sık aramı iyi tutmak için..
Seni engellemiş gibi olmak istemiyorum bildiğin gibi yap ama sen böyle beni düşün demistim gidip geldikçe..

Teli birkerede açmaz nerdeyse bir yildir. ona laf ediyorum artık bu olay üstüne iyice kudurdu.hicbitsey dedittirmez oldu
.Dün buluşma ayarladım.. Ben daralıyorum ne olacağız diye...Yine bahanelar. Ben eşya icin çok gezmiş karar verememisim huuzru önemseyen insna bunları çok düşünmezmis.

Ben gezme dersindeymişim sürekli. Onu zorluyormusum.Sik görüşmek istiyormusum (.Bir haftayı geçince görüşmek istiyordum artık .)
.Firsat vermiyormuşum ona.
Ilgi için çok dırdır ediyormuşum.Benle mutlu olur mu onu düşünüyormuş.. O an birsey diyemedim fazla uzuntuden..

Geri bas biraz dusuneyim dedi.

Akşamına mesajla bahsettigi kirildigim şeyleri yazdım.Uzuntumu belirttim..(arada ilgisizliğinden dolayı sitemler yazardim) Cok kizdi..Yazistik derken daha da kızdı kizginlikla bitirdi..
Kızlar ben elimden geleni yapmadım mi?Onu biraz da rahat bırakmak isterdim ama bu kusluk bana çok stres vermişti.. Nefes alamaz olmuştum

Hoş böyle de rahat değilim
..Adam bitirecekmi sizce..yazar mi.. Benim yapabileceğim başka birşey varmı?O konudan bahsettiğine cok pişman oldum.Cok büyütmedi mi sizce?Burnumdan getirdi resmen belki de tamamen bitirecek buyuzden..

..
Sanki maddi olarak istediği gibi olmayacağımı anladi da yan mi çiziyor.. Bunu kendine soyledim bugun yok diyor tabi..Gerçekten mi kafasi karisiyor..Yada burnumu diger seylerle beraber surtmek mi istiyor..Bilsemki surtmek icin yapiyor ;yine rahat olacaktim..Ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Ayyy paşam ya bir de düşünecekmiş düşünmezsen hatırım kalır deseydiniz.
Yol yakınken dönün geleceğin ayak sesleri bunlar. Bir zahmet bitirsin de.. kurbanlık koyun gibi paşamın kararını bekliyorsunuz ya ne diyeyim size..

Adam düşünecekmiş ne demek ya
Devlet üniversitesi var burda durumu yoksa siz o çocukların okulu için çalışmak zırunda değilsiniz
Neden böyle bir konuma girilir yadırgamıyroum yalnızlık korkusu
Ama balık baştan kokar
Şimdi dertleriniz bu değil gelinlik modeli olmalıydı

Bu çocukların annesi nerede ? Neden onları okutmak için üvey anneye güveniyor eş adayımız ?
Evlendikten sonra başınıza daha neler gelecek ?

Bırakın kendinizi kurtarın kendinizi, doğacak çocuklarinizi, geleceğinizi.
Beyim yeni eşinin maaşıyla diğer eşten çocukları yurtdışı da okutacak fantaziye bak. Yazık değil mi

bilgisayarı açın kapatın şu yazdıklarınızı bi kere başkasının gönderisiymiş gibi okuyun. adamın niyeti ekonomik yol arkadaşlığı belli ki, evlenirsem maddi durumum daha iyi olur çocukları da rahat okuturum diye düşünmüş besbelli. siz neden çaresizmiş illa beni al dermiş gibi adama yapışıyorsunuz? sizi tersleyip durmuş onu düşünücem buna kızdım demiş meraklısı gibi daha çok aramışsınız daha çok evine gitmişsiniz. geri çekilin biraz. kıymetliyseniz o gelir zaten peşinizden.

Ya ben şahsen eşler/müstakbel eşler arasında bu kadar para mevzusu dönmesini doğru bulmuyorum. Yakın arkadaşlıkta da öyle. Siz evlenecekseniz cebiniz bir olmalı, herkes ihtiyacı kadar harcar. Ama bu demek değil ki biri diğerinin sırtından geçinsin. Adamın planları biraz bu yönde gibi. Ben böyle düşünüyorum. Bir de şunu sen al bunu ben alayım, sen bana şu kadar ver falan gibi konular fazla dönmüş sanki.

Saçmalamayın lütfen. Herif sizi yolup yolu bulmanın derdin de sizde saf gibi acaba yazar mı düşünür mü vs vs diyorsunuz. Şöyle dışarıdan biri olarak bakın yazdıklarınıza ne tavsiye verirsiniz. Bu adam sizi sevmiyor size asla değer vermiyor saçma sapan biri. Sizi denemişmiş hayır sizi yolabilecek mi onu görmek istemiş bence. Hızlıca uzaklaşın az gururlu olun.

Bence tüm olaydaki falsolar:

-Adamın ilgisizliğini "çekmen" Neden katlanıyorsun ki?

-Senden maaş kartı istemesi. Höst o kim oluyor?

-Senin, onun oğlunun geleceğiyle ilgili kararı gereksiz bulman (ama o onun oğlu, onun kararı)

-7 bin para istemesi, geri isteyince de bık bık yapması

-Yakın oturuyorsanız 1 haftada bir buluşmayı sık görmesi, bir de seni suçlaması

Yani ben tek hatanın onun çocukları hakkında yorum yapman, karışman olduğunu düşündüm.
Gerisi onun düdüklüğü.

Tulipa biliyorum hayatındaki en büyük eksik bu gönlüne göre aşk konusu.
Sevgiye, ilgiye ihtiyacın var.
Yaştan ötürü kaygılısın da hepsini biliyorum.

Ama bu seni mutlu edecek kişi değil.
Nikahsız bu derece yordu seni nikahtan sonra ne olur hesap et lütfen.
Mecbur değilsin.
Geç olsun ama en temizi olsun.

Evlenme bununla lütfen.

Bu adam ile ilgili eski konularınızı okumuştum, sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyor.
Evlenmeden bu kadar ilgisiz ve maddiyatçı adam evlendikten sonra nasıl olur düşünemiyorum.
Sizi üzmek istemem ama resmen sizin tek taraflı gayretiniz ve zorlamanızla gerçekleşecek bu evlilik eğer gerçekleşir ise...
Siz sevilmek ve can yoldaşı istiyorsunuz bu adam doğru seçim değil.

Ay ne kaba , ne odun , ne öküz bi adam bu !
Lütfen uzaklaşın , üzülürsünüz geçer.
Ama evlenirseniz ömür boyu pişmanlığınız geçmez.
Lütfen dışarıdan bi gözle bakın , yazık gençliğinize ...

ona verdiğin değeri, keşke birazda kendine verebilsen...yapışkan kadınlar gibi davranıyordunuz bence...

Inanki ondan basladi.Benden emin olmak istedi maddi konuda..

Sizce bu adamla,hayata bakışınız,beklenti ve istekleriniz uyuşuyor mu?Bana pek uyuşmuyor ama,siz olması için fazla zorluyormuşsunuz gibi geldi.Elbette sizin beklentileriniz önemli.Biraz daha ilgili olması dışında,fazla bir beklentiniz yok.Karşı taraf, sizin ona olan zaafınızın farkında ve bunu kullanıyor bence.Adama bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayın.Bırakın ne yaparsa yapsın,ne düşünecekse düşünsün artık.Çok fedakarlık yaramaz bu erkek milletine.Benden söylemesi.

Ben zaten özür diledim."Seni engellemiş olmak istemiyorum bildiğini yap.Ama sen de beni böyle düşün bencil olma"dedim.Yine de adam düşüncem diyor başka birşey demiyor hatta biriki mesajlaşmayla bitirdi.
Bencilliği de şu kış günü pencere acar üşüdüm desem de kapatmaz ama en son kapattı.Klima açtırmak istemez gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…