Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileme daha çok kiriliyorum ben.Ablam sadece kendini ve cicuklarini dusunuyor bu kiz ev icin biriktirsin derdi degil.Kendi cocuklari gibi dusunmuyor.Onla evlensem ablamın istediği kadar odemem eve her ay..Ev alacaz desem anlar nede olsa birlikte oturacaz ablam anlamiyor hali hazirda oturdugumuz bir ev var zaten.Yalniz kalmayı sevmiyorum.Daha once de kaldım biktim.Iyi gelmiyor bana.Hem ayri eve ciksam daha cok harcayacam kira falan ,ona gitsin bari.Baba evindeyiz.Onla evlensem onu da seviyorum ona da gitsin birsey olmaz.Sevdiklerimizle mecbur paylasacaz.Hayirlisi bakalım.

Son düzenleme:
Adam sizi mantik evliligi olarak gormus. Sizde paranızı sacmayinca ne gerek var ozaman moduna girmis gibi geliyor bana. Yanlis anlamayin ama 42 yasinda evlilik yapacaksaniz sizi seven değerli hissettiren birini bulun.

Sizi anladım da , o adam sizi sizin sevdiğiniz gibi temiz duygularla sevmiyor maalesef
Sevginize,emeğinize yazık..
Burda herkes bunu anlatmaya çalışıyor aslında..
Size gerçekten değer verecek, hayatının merkezine koyup,istediğiniz şekilde hayatına yön verecek,sizi el üstünde tutup mutlu edecek bir insanı kaçırıyorsunuz belki bu kişiyle zaman kaybederek.. veya daha zamanı var doğru kişinin karşınıza çıkmasının...
Bence yapmayın.. kendinize yazık edersiniz..
Ben şuan boşanma aşamasındayım ve bir daha evlenir miyim, sanmıyorum...
Bir erkeğe ihtiyacımız yok ki mutlu olmak İçin ...

Eniştemin ilk eşinden kalan nafaka ve tazminat borcu olduğunu söylediği için geçici bir durum olarak görmüştük,tabi evleneli 3 yıl anca oldu henüz yeni ...Biraz üvey kız ile ilgili sıkıntıları oluyor ama genel olarak pişman değil..Sevgi ve ilgi gördüğü gerçeğini değiştirmiyor..Yani çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum evlenirseniz çocuk düşünüyormusunuz?

Nedense aklıma geldi konunuz, adamdan tamamen ayrıldınız mı yoksa barıştınız mı?

borsa borcunu nasıl yapmış?

Siz neden bu adamla evlenmek için uğraşıp duruyorsunuz? Yol verin siz de rahat edin. İlgili bile değil. Yazık değil mi size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…