Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.. ablanız kendi canınız kanınız, elin adamının çocuğunu okutmaya çalışırken, adamın ev vs borcunun altına girerken vereceğiniz para daha çok ağrınıza gider...
Yaşam biçiminizi bilmiyorum, yalnız mı yaşıyorsunuz ablanızla mı ama bence kendiniz 1+1 bir eve çıkın..
Şuan içinizde bulunduğunuz yaşantıdan kaçarken daha kötüsüne denk gelmeyiniz bence...
Aileme daha çok kiriliyorum ben.Ablam sadece kendini ve cicuklarini dusunuyor bu kiz ev icin biriktirsin derdi degil.Kendi cocuklari gibi dusunmuyor.Onla evlensem ablamın istediği kadar odemem eve her ay..Ev alacaz desem anlar nede olsa birlikte oturacaz ablam anlamiyor hali hazirda oturdugumuz bir ev var zaten.Yalniz kalmayı sevmiyorum.Daha once de kaldım biktim.Iyi gelmiyor bana.Hem ayri eve ciksam daha cok harcayacam kira falan ,ona gitsin bari.Baba evindeyiz.Onla evlensem onu da seviyorum ona da gitsin birsey olmaz.Sevdiklerimizle mecbur paylasacaz.Hayirlisi bakalım.

Son düzenleme:
Adam sizi mantik evliligi olarak gormus. Sizde paranızı sacmayinca ne gerek var ozaman moduna girmis gibi geliyor bana. Yanlis anlamayin ama 42 yasinda evlilik yapacaksaniz sizi seven değerli hissettiren birini bulun.

Aileme daha çok kiriliyorum ben.Ablam sadece kendini ve cicuklarini dusunuyor bu kiz ev icin biriktirsin derdi degil.Kendi cocuklari gibi dusunmuyor.Onla evlensem ablamın istediği kadar odemem eve her ay..Ev alacaz desem anlar nede olsa birlikte oturacaz ablam anlamiyor hali hazirda oturdugumuz bir ev var zaten.Yalniz kalmayı sevmiyorum.Daha once de kaldım biktim.Iyi gelmiyor bana.Hem ayri eve ciksam daha cok harcayacam kira falan ,ona gitsin bari.Baba evindeyiz.Onla evlensem onu da seviyorum ona da gitsin birsey olmaz.Sevdiklerimizle mecbur paylasacaz.Hayirlisi bakalım.
Sizi anladım da , o adam sizi sizin sevdiğiniz gibi temiz duygularla sevmiyor maalesef :KK43:
Sevginize,emeğinize yazık..
Burda herkes bunu anlatmaya çalışıyor aslında..
Size gerçekten değer verecek, hayatının merkezine koyup,istediğiniz şekilde hayatına yön verecek,sizi el üstünde tutup mutlu edecek bir insanı kaçırıyorsunuz belki bu kişiyle zaman kaybederek.. veya daha zamanı var doğru kişinin karşınıza çıkmasının...
Bence yapmayın.. kendinize yazık edersiniz..
Ben şuan boşanma aşamasındayım ve bir daha evlenir miyim, sanmıyorum...
Bir erkeğe ihtiyacımız yok ki mutlu olmak İçin ...

Tesekur ederim.Boyle örnekler faydalı oluyor düşünmekte.Ama onu maaşı da 3 yıl sonra benim maaşımla aynı olacak borcu bitince.Aslinda hesaplı tutumlu adam.Okadar borcun arasında araba parası biriktirmiş çok iyi bir araba olmasa da.O durumu taktir ettim.Ve yurt dışından vazgeçtiğini söylemişti son yüzyüzede..
Eniştemin ilk eşinden kalan nafaka ve tazminat borcu olduğunu söylediği için geçici bir durum olarak görmüştük,tabi evleneli 3 yıl anca oldu henüz yeni ...Biraz üvey kız ile ilgili sıkıntıları oluyor ama genel olarak pişman değil..Sevgi ve ilgi gördüğü gerçeğini değiştirmiyor..Yani çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum evlenirseniz çocuk düşünüyormusunuz?

Nedense aklıma geldi konunuz, adamdan tamamen ayrıldınız mı yoksa barıştınız mı?

Kizlar bir yildir bir ikiskim var.Burda son birkaç konu onla ilgili.
ilgisizligini çektim bir yıl.Sevdim, değer verdim ..Oğlunu ikna etti sonunda arabayı sattı eşya almak üzereyken özensiz davranışları yüzünden eşya almayı erteledim(meğer 500tl kapora vermis bana soylememis) Sonra yine ilişkime normal devam ettik.
Zaten o bana güzel yaklaşsa yelkenlerim iner ama o öyle değil..

Oğlunu iki yıl sonra yurtdışına para değeri düşük bir ülkeye okumaya göndereceğini söyledi (ailesinin yaninda).Şuan maaşının çoğu geçmişte yaptığı borsa borcuna gidiyor .O da 2 yıl 8 ay sonra bitiyor..Ben bazı sözlerinden maaş kartı beklediğini anlamistim.Bu tür maddi beklentiler beni üzüyordu.Evlenmeden konuşup temiz bir sayfayla evliliğe girmek istedim.(Tabi pişman edildim)

Ben oglunun yurt disi olayini konuştum.Sahsen bana gereksiz gelmişti kendi çocuğum olsa yine de gereksiz görürdüm.Hani ikinci öğretimler var.Bunu söyledim.Kararli olduğunu gördüm.Olabilir.
Su dikkatimi cekti.Tam 2 yıl sonra göndermek istiyor ama borcu 2 yıl 8ay sonra bitiyor.Nasil göndereceksin dedim.Fazla mesai yaparım biriktiririm dedi.Ev alıp sonra pirimim dolunca emekli olmak istediğimi söyledim.O da ev almak istiyordu esasen.Cogunluk taksitleri benimkiyle odesek son taksitleri de sen ödesen ne güzel olurdu.Oglandan sonra bari yapmasan"dedim(kızını da kesin olmasa da göndermeyi dusunuyordu).. Tabi bozuldu.Pirim dolunca emekli olmamı istemedi.Ben de söz veremem dedim..

Ertesi gün sen benim çocuklarıma ana olamazsın hiç başlamamalıydık dedi.Ben onu üzdüğünü fark ettiğim için özür dilerim dedim.Cok açıklamalar yazdım.Sen bu meselelerden kiymetlisin dedim.Ertesi gün de evine gittim.Guzel karsiladi.
Bir hafta geçti yine arıyor soruyor ama ben artık evlenmek eşya almak istiyorum.Daha bir ilgisizlik sezdim.Bir mesaj yazdım bir sonraki aşamaya geçelim yada düşünmüyorsan bitirelim diye.

Ertesi gün buluşma ayarladı.Bir korkuyla gittim.Ve düşüneceğini söyledi.O arabayı satıp yatak odası ve oturma grubu alacaktı.Oturma grubunu sen al benim daha masraflarım olacak demişti.Halbuki yeterdi.Ben yetmediği yerde yardım edeyim demistim.Sonrada oturma grubu alayim haki perdeleri en al ozaman demistim.Diger eşyalar zaten var.Ben de onun almadiklarini alacaktim klima masa ayakkabilik mutfağa ek dolap vs.Altin alma demistim ama yok almak lazım demişti.kupe kolye...Ben buna 7bin de para vermiştim parca parca önceleri araba için..Onun birini geri istemiisim. ..Işte bu diyalogu sevmemiş.. O dialologu sevmemiş..Beni denemişmiş.

Dusunecem dedi..20 gun oldu .Bu buluşma da iki hafta once.Ama iki haftadır canım demeyi anında kesti daha az aramaya başladı..

Ben evine gittim sık sık aramı iyi tutmak için..
Seni engellemiş gibi olmak istemiyorum bildiğin gibi yap ama sen böyle beni düşün demistim gidip geldikçe..

Teli birkerede açmaz nerdeyse bir yildir. ona laf ediyorum artık bu olay üstüne iyice kudurdu.hicbitsey dedittirmez oldu
.Dün buluşma ayarladım.. Ben daralıyorum ne olacağız diye...Yine bahanelar. Ben eşya icin çok gezmiş karar verememisim huuzru önemseyen insna bunları çok düşünmezmis.

Ben gezme dersindeymişim sürekli. Onu zorluyormusum.Sik görüşmek istiyormusum (.Bir haftayı geçince görüşmek istiyordum artık .)
.Firsat vermiyormuşum ona.
Ilgi için çok dırdır ediyormuşum.Benle mutlu olur mu onu düşünüyormuş.. O an birsey diyemedim fazla uzuntuden..

Geri bas biraz dusuneyim dedi.

Akşamına mesajla bahsettigi kirildigim şeyleri yazdım.Uzuntumu belirttim..(arada ilgisizliğinden dolayı sitemler yazardim) Cok kizdi..Yazistik derken daha da kızdı kizginlikla bitirdi..
Kızlar ben elimden geleni yapmadım mi?Onu biraz da rahat bırakmak isterdim ama bu kusluk bana çok stres vermişti.. Nefes alamaz olmuştum

Hoş böyle de rahat değilim
..Adam bitirecekmi sizce..yazar mi.. Benim yapabileceğim başka birşey varmı?O konudan bahsettiğine cok pişman oldum.Cok büyütmedi mi sizce?Burnumdan getirdi resmen belki de tamamen bitirecek buyuzden..

..
Sanki maddi olarak istediği gibi olmayacağımı anladi da yan mi çiziyor.. Bunu kendine soyledim bugun yok diyor tabi..Gerçekten mi kafasi karisiyor..Yada burnumu diger seylerle beraber surtmek mi istiyor..Bilsemki surtmek icin yapiyor ;yine rahat olacaktim..Ne diyorsunuz?
borsa borcunu nasıl yapmış?

Siz neden bu adamla evlenmek için uğraşıp duruyorsunuz? Yol verin siz de rahat edin. İlgili bile değil. Yazık değil mi size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X