Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tesekur ederim bu güzel mesajın için..Söylediğin her sozde haklisin. Evet bir anda atılmıyor kalpten.Mantigima kalsa atarim.Anlayisin için tesekur ederim
Her önemli adımı yazıp fikir alip (objektif bakma adina) oyle devam edecegim hayatima boyle konularda.Bunu güzel niyetlerle dediğin için tesekur ederim.Yine mi sen demeyin sevinirimben deKendimi desteklenmiş hissettiğimde daha iyi daha guclu hissediyorum.Gercekten cikarsiz sevgi dolu bir ortamım yok(ailem dahil hep resmiyiz).Beni gucsuzlestiren bu.Ailemin de maddi tavrı olunca o bana evlâ gelirdi..Ki bu adamla olacaksam da daha guclu olabileyim ki basedebileyim bu zor adamla.. Olmayacaksam da guclu olayim ki zor gelmesin vazgecmek..Destekler için şükranlar..

Hiç mi gururunuza dokunmuyor bir erkeğin sizinle paranız için evlenmesi?
İleri yaşta hamilelik geçirirken üstünüze titremesi gerekirken son aylarda bile işe göndermeyi düşünmesi?

Bir insan niye işten ayrılsam telefonuma çıkmaz dediği adamla bile bile evlenir?

Bilemiyorum gerçekten çok çaresiz olmalısınız diye düşünüyorum. Yoksa insanın kabul edebileceği şeyler değil bunlar.

Ben kendimi geri cektim zaten.O arayacak soracaktı.En son sen hergun yaz dusun ama ben yazmam artik demistim.Dun yazdi.Bugun yazmadı.Ama onda bir kedi yavrusu vardı kızı sokakta bulmuş babaannesi istemiyormuş.Bana sen alsana demişti kızı.Nobetlere gidiyorum sık sık belki bakamam demistim.Evlerinde de sevmiştim.Sokaga biraracaklardı yada barınağa..Bugun ona yazmak istemesem de yazdım ve o kediciği istedim.Bana iyi gelecek bakarım hergun dedim..Ama kediyi istemek için kesinlikle yoksa yazmazdım. Daha görmedi..O kedi bana iyi gelecek gerçekten.Ablam evde istemez de dış holde bakarım.Ozledim kedicigi...Dokunmak bile nasıl rahatlatmıştı beni..

Ben boyle oldugunu biilerek baslamadim.Onda merhametli bir taraf görürdüm hep birlikte çalışırken.Yaninda çok huzurlu hissederdim.Onla nöbetlerimi iple çekerdim.(el iyisi mi diyeyim bilmiyorum herkes onu severdi
Ilişkileri benden çok daha iyiydi biraz ona kandım.. )

Ve geçmişte o çok sevmiş gerçekten.Bosandiktan sonra 3 kişiyi. Hepsi de çocukları yüzünden bunu bırakıp hemen birini bulmuşlar biri eski eşine dönmüş.Isyerinden duydum nasıl birilerini sevebileceginimKi kadın ayrılmak istermis bu başka bir iş arkadaşını araya koyar barışırmış.Terkedildiginde işte kendini çok rezil etmis kadının eski eşiyle bile kavga etmiş işyerinde.Sosyal medyasında ayrılık açıları bizzat kendi yazdığı sizler ayrılık şarkıları..
Beni de sevecek sandım
Kendine bunları söyledim birkaç kez.Ben sevgimi gösteremem diyor.Ama niye onlara olduğu gibi görmüyorum ben.Ya yalan söylüyor yada onlara da ilgisiz olduğu için terkedilmiş ve acısını sonradan yaşamış.Belki simdi de akıllanmış kimseyi cok sevmeyecem diye yemin etmis gibi bir hali var..Beni mi buldun yani..Sansa bakar misin..Ben onu sevdim guzelce onlar gibi yapmadim onlara sosyal medyada zamaninda methiyeler dumuskeen bana bu sevgusizmis gibi davranislar ne yani...Daha birkaç önceye kadar sosyal medyada ayrılık temalı hüzünlü şarkılar paylaşırdı.Ben söyleyince kesti.Ve geçen onu da başıma kaktı.Niye karışmışım.Hos mu dedim biriyle beraberken o hüzünlü ayrılık şarkıları kimse öyle yapmıyor dedim.Bana onu da kabullendirmeye çalışıyor.. Ben hirs yapmis olabilirim sanırım biraz da..

Kızlar bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz.??. Ben mi sıkiciyim ondan mi sevmedi. O kadınlar çok mu renkliydi de sevdim ama onlar terketti başkasını buldu ama sevildi acısı çekildi ben atmadım onu sona kadar geldim niye yanı..Benim de acımı çeksin neden yani...Nedir olay?Ona da sordum geçen cevap alamadım.. Biktim sitemlerinden dedi sadece o kızgınlıkla o da..Ona kalsa öncekilere de öyleymiş gösteremiyormuş.Ama onlar benim kadar sorun etmemiş.
Bunu düşünüp düşünüp uzuluyorum en çok yaaaa...

Son düzenleme:
İyi düşünün bence

Ben çektim kendimi bıçak gibi.Onceki gibi asla olmam.Yapistin diyemez olursak da.
Umarım şuan benden fazla acı çekiyordur diyecem ama ..
Işte gücünün kalmayıp eldeki adamı dogrultmaya çalışmak da (kendini küçültmeden) bir secenek.Kalbimden bir anda atamam.Mantigim terket o pişman olsun diyor.Tek başına rezil olsun diyor.Ben merak ediyorum şimdi napacak..

Kaçırmış olabilirim, bu adamın mesleği nedir?

Kaçırmış olabilirim, bu adamın mesleği nedir?
Aynı meslekteniz.Saglik.Maasi aslında dolgun ama 3 yıl sürecek yüklü borcu var neyse olur dedim sonra yurt dışı çıkınca ama demeye başladım.Ama son yüzyüze görüştüğümde ben fikrimi değiştir gönder deyince yok ben de fikir degistirdim göndermeyecek Tr de bile okutmak bir sürü para dedi.Aslinda Su balkan ülkelerinde tıp okutmak istiyordu Tr de okumaz kazanamaz diye..Biraz da uygunmuş ama yurtdışı yine de tr gibi olmaz bence..Ayda 2500 ayırması lazım dediğine göre.

Benim eski iş arkadaşımdı.iki ay görüştük .Cocuklari hakkinda bir yanlış anlamadan ayrıldık.Bir sure daha beraber( ama ayri) çalışıp sonra
bu birimden başka birime geçtim .
Sonra ben tamamen başka bir kuruma geçtim.Oraya geçince yazdi bana.Aradan 3 yıl geçmişti..

Ne siz ne de bu bey saglikli dusunemiyorsunuz. Bir iliski boyle mi yasanir,yapmayin lutfen. O kadinlari sevdi kahirlarini cekti,beni de sevsin katlansin ben iyi biriyim cunku, bu nasil bir mantik.Uzman destegi almanizi tavsiye ediyorum.

Biz diyoruz ki ayrılın, siz diyorsunuz ki “beni neden sevmiyor. Kendimi tamamen çektim, hiç yazmadım, sadece yavru kediyi istediğimi yazdım, o sayılmaz”

Biz ayrılmanız gerekiyor dedikçe siz anlamazdan gelip alakasız şeyler yazıyorsunuz.

Ee şimdi öyle olduğunu biliyorsunuz.
Onu sevmiş bunu sevmiş, bu adamın şu an size nasıl davrandığı gerçeğini değiştirmiyor.

Adam size ay başında maaş çekecek atm gözüyle bakıyor. Başta öyle olduğunu bilmiyor olabilirdiniz, şimdi biliyorsunuz. Sırf parmağa yüzük takmak için, kocam var demek için kendinize nasıl reva görüyorsunuz bunu gerçekten aklım almıyor.

İnanın bunu yazarken ben utanıyorum ama niye bu kadar koca delisi gibi davranıyorsunuz? Niye gurursuz, sizi sırf paranız için isteyen, iten kakan birinin kapısında paspas olup kocam kocam deme peşindesiniz? Bir koca bütün bu yaptıklarınıza değer mi?

Bunları duyunca hırs yaptınız bana da bunları yapar hayallerine kapıldınız. Üzgünüm sizi zerre miktar seven bir adam göremiyorum. Şu an size davranışlarından tiksinip uzaklaşacağınıza şunu yapacağım bakalım napacak bunu yapacağım bakalım ne karşılık verecek vs vs hesaplarındasınız. Sizi sevmemiş paranıza da çökmek istiyor. Sağlık personelisiniz o paralar ne emeklerle kazanılıyor. Alın terinizi niye böyle hiç değmeyecek insana feda edeceksiniz? Paranıza sahip çıkın böyle sırtlanlardan da koruyun.

Ayrıca hadi diyelim her şeye rağmen evlendiniz, çünkü adam sizi kabul ederse siz dünden razısınız her şeye. Gittiniz evi de aldınız paşa paşa ödediniz, adam sizi senelerce çalıştırdı.

Bir şey oldu ve adam vefat etti, ev çocuklarına kaldı.

Çocuklar sizi kapının önüne koydu.

Ne yapacaksınız?

Siz diğer konulardan Hatırlıyorum.
Adamın niyeti sizin maastan çocuklarını okutmak.
Sizde de yas ilerledi bu yastan sonra çocuk olmama riski var yanlız da Ölmek istemiyorum korkusu var. Ne derse tamam diyorsunuz.
Bu konuda bence düşünmesi gereken sizsiniz o değil.

Veya cocuklari olmadi, ya da kadin issiz kaldi, hastalandi diyelim. Hic bunlari dusunmuyorlar. Tikir tikir planlarini yapmislar. Allahtan senet mi aldiniz diyesim geliyor tovbe tovbe.
Ben boyle garanticilik gormedim iki tarafta da.

Sevmedi çünkü sevmedi... Bazı şeylerin sebebi olmak zorunda değil. Kuş niye kuştur, hava niye mavidir gibi birşey sizin sorunuz. Sizin sorununuz yanlış yerlere odaklanıyorsunuz. Sevmediğini kendiniz gayet güzel biliyorsunuz ama hala düzelir mi derdindesiniz. Yanlış anlamayın ama yaşınızı bilmesek şu konuyu okuyan herkes ilk aşkını yaşayan saf ergen bir kız diye düşünür. Böyle birine bu kadar ümitsizce tutulmak mantıklı gelmiyor çünkü.

Ne siz ne de bu bey saglikli dusunemiyorsunuz. Bir iliski boyle mi yasanir,yapmayin lutfen. O kadinlari sevdi kahirlarini cekti,beni de sevsin katlansin ben iyi biriyim cunku, bu nasil bir mantik.Uzman destegi almanizi tavsiye ediyorum.
Normal değil mi bu beklentim.Terkedenin acısını çekmesi ama benim gibi onu sonuna kadar götüren birine böyle ilgisiz sevmiyor gibi olmak..Gayet normal bir beklenti nesi sağlıksız.Tamam sağlıklı olmayan elimde olmayan şeylerim var ama bu sağlıksız değil haklı bir beklenti.

Beni niye onlar gibi sevmedi gayet haklı bir sitem degilmi.. Ben daha çok hakediyordum.Onlar terkedip başkasıyla olmuş hatta boynuzlanmış.Ben haketmedim bunu..

Veya cocuklari olmadi, ya da kadin issiz kaldi, hastalandi diyelim. Hic bunlari dusunmuyorlar. Tikir tikir planlarini yapmislar. Allahtan senet mi aldiniz diyesim geliyor tovbe tovbe.
Ben boyle garanticilik gormedim iki tarafta da.
Ondaki garanticilikmi bilmem ama benim ki değil öyle.Evlenmeden herşeyi düşünmek zorundaydım.Yine lafını etmezdim;borçları ve sonra yurtdışı tip hayali olunca erken emekli olmak istediğim aklıma geldi ev alıp.Cocuk gerekirse tuıp bebek olur.Niye düsünmeyinm kendi de bu ilişkiyi sessiz yürüten bir insan.Elbetteki geleceği dusunecegim.Ama ben güzelce sevdim onu bunu değiştirmez geleceği düşünmem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…