Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğu kendi anası babası düşünür
Üvey ananın babanın maaşına güvenip çocuk bakılmaz

+100000
Büyük ihtimalle böyle yapar

çok sinirlendim size bu ne ya yolunacak kaz mısınız? Adamın mantık evliliği yapmaya çalışması sizinse sürekli üzüntülerinizi dile getirmeniz saçımı yoldurtabilirdi Sizden karı koca olmaz. yazık etmeyin kendinize.

Üşenmedim bütün sayfaları okudum...Biçok yorumu kale almamışsınız ama ben yine de yazayım belki okuyup etkilenirsiniz...

Yazıklarınızı detaylı okuyunca şu çıkarımları yaptım

1) adamın sizinle evlilik düşündüğüne dair hiçbir ciddi adımını göremedim...Arabasını eşya almak için satmasını bir adım olarak görmüşsünüz ama adam o paradan 2bin tl'ye kendi evinin banyosunu yaptırmış...Sizinle bir hazırlık içinde olan kişi neden evine tadilata para ayırsın ki...Ayrıca erkekler bi kadınla ilgili ciddi planlar yapmak istemediklerinde bunu çarpıtma yoluna giderler, senden anne olmaz gibi...O seni ciddi anlamda isteseydi en kötü huylarını bile gözardı ederdi emin ol

2) Aranızda evlilik konuşulması, tamamen sizin çabanızla olan bir muhabbet...Adam sizden 7bintl almış parça parça da olsa ve sizi maddi durumu iyi gördüğü için zorda kaldığında para alabileceği ve cinsel olarak ta yararlanacağı biri olarak görmekten başka bir düşüncesinin olduğunu zannetmiyorum...Dikkat ederseniz bütün o evlilik planlarını yapan sizsiniz, evdi cocuktu vs...Adamı bi kendi haline bıraksaydınız hiç evlilik muhabbeti açmadığını görürdünüz...

3) Adam maddiyatçı ama ben sizi de çok maddiyatçı gördüm...Adama koltuk takımını sen alırsın diyorsunuz, o da bunu bile kabul etmiyor, sonra siz tamam ben alırım ama sen de perdeleri al diyorsunuz falan...2 cocuklu borcum var diyen adama yeni gelin evi düzdürme peşindesiniz...Alacagınız evin onun cocuklarına da kalacagını düşünüyorsunuz...Ayrıca sizi isteyen başka bi erkeği de maaşı sizinkinin yarısı diye istemiyorsunuz...Ama bu adamın maaşının dolgun olduğunu, borsa borcuna 1 sene 8 ay sonra biteceği için katlanacagınızı soyluyorsunuz, sonuçta maaşı dolgun diye sonuca bakıyorsunuz...

4) adamın borcu oldugu bile bence yalan olabilir, sizden para koparmak ve evliliğin önünde engel oluştursun diye..

5) Siz bu adamı son çare olarak görüyorsunuz anlıyorum...Yaş geçti, adam yok diye, çocuk olsun diye son çare gibi...Menapoz korkusu falan...Ama farkında mısınız adamla uğraşayım derken ve o sizi oyalarken ne kadar çok zaman kaybettiğinizin...Belki bugun bıraksanız ilginizi etrafa verseniz, gezseniz, yeni insanlarla tanıssanız biranda bir kişi çıkar 1 ayda bile her şey olabilir...Çocuksuz olmak gibi bir avantajınız var sonuçta..

6) Bütün bunları yine es geçip illa da bu adam olsun köpekler gibi aşığım diyorsanız (ki değilsiniz) o zaman da bu adama hem maddiyatçı hem de son çaremsin gibi bir profil çizerek sizinle evlenmesini asla sağlayamazsınız...Kendini geri çek diyenleri dinlediğinizi söyleyip kediyi bahane ederek yine msj atıyorsunuz...O bilmiyor mu bunun barışma görüşme bahanesi olduğunu, 2 gün bile onsuz duramadığınızı, bu kadar cepte bir kadına hiçbir erkek aşk duymaz...

7) Erkek kafasıyla düşündüğümde cocuk yapınca 3 ay ücretsiz izin alırıma varana kadar, emekli olurum vs detaylı plan bir kadın beni çok boğardı..Erkekler başkasına kaptırmak istemedikleri kadınla evlenirler, tüm planını kendisi üzerine yapmış bi kadın çok itici...Şu an peşinde olup senden haber bekleyen adamın senin için bi çekiciliği olmadığı gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanimlar, boşuna zahmet ediyorsunuz. Yazilarindan anladığım kadariyla, tulipa şimdi adamı ikna etmeye çalışıyordur büyük ihtimalle. Çocuklarına da, sana da bakarım yeter ki evlenelim diyordur. Boşuna yoruluyorsunuz. Evlensin evlenebiliyorsa da kendisi görsün neyin ne olduğunu.

Şimdi onceki konularınıza gözattım da...Zaten ilişkiniz sizin onu sinemaya davet etmenizle nazlanarak gelmesiyle, sizin onu her gün aramanızla, 2 gün boyunca falan size cevap vermemesiyle, çocuklarım istemiyor evlenmemi demesiyle falan dolu...Şimdi de tam evlenecekken şöyle oldu da bozuldu diyorsunuz...Tamamen hayal dünyasındasınız gibi geldi bana

yanı adam zengın olsa kadınlar evlenın mı dıyecektı ?
sız evlenın mutlu olursunuz

42 yaşındaymışsın
Bence boşanırken malına mülküne konmaya çalışacak
Sonra birkaç yıl da oradan kaybedeceksin
Menopozdan korkuyorum demişsin
Şimdi boşanmakla 2-3 yıl
Üzerine yeni biriyle tanışmak yine öyle
O ara korkun gerçek olabilir yani
Şimdi bırakırsan en azından düzgün birini bulma şansın var menopozdan önce

Gorsumek istemiyorum deyin bitirin bu ne boyle onun szin pesinizden kosmasi gerekirken siz kosuyorsunuz benim esim sizin gibi olsa bosanirim insan once kendine saygi duymali her dedigime tm ben hatali oldugum halde ozur dilemesi falan hic gelemem ki bu yuzden ayrildigim erkek arkadasimda oldu bunalirim bir kadinin kendine saygisi olmali once hatta erkeginde ne nefes alamaz gibi oluyorsunuz suslenin bi disari cikin arkadaslarinizla gorusun bu kisiden de ayrilin bi daha bir iliskiniz olursa da boyle davranmayin yine birakilirsiniz...yapisan bir kadin gibi gorunuyorsunuz gercekten hic gelemem adamin yerinde olsam bende sogurum belki acimasiz bir yorum yaptim ama kendinize gelin diye

Arzulardı.

Martta eşyayı alacaktik.Parasi dahi verilecekti.O gunku bir gerginlik kaba davranisi uzerine ben ertelemistim esya almayi.Ama yine de eskisi gibi konuşmaya devam etmiştik.Ona da gücenmiş.Cocugu istemeyeceğini düşünmüyorum öyle bir his gelmedi hiç
Annemdi alamam hastalıkları var yaşi ileri tek bırakamam.Yalniz kaldım daha önce de çok.Artik yalnızlık istemiyorum.Enson yalnızlık beni kötü etkiliyor diye ailemin yanına geldim.Maddi anlaşmazlıklar hariç idare ediyorum bizimkilerle.Olursa kat cıkarim öyle olur.Ben kendimi tamammen geri çektim.Dusunsun kendindeki yerimi..Şuan daha fazlasını düşünmek kendimi yormak istemiyorum.Hic bukadar çekmemiştim kendimi ruhen..

Laalecim seni de gordugume sevindim kuzum..Depresyon icin cok dr dr gezdim ilac denedim ama ise yaramiyor.Yine de kullanıyorum.Psikolog deneyecegim ,para tuzağı olsa da kısa vadede çok faydası olmasa da.Ayri eve çıkamam.Yalniz kalmak bana hiç iyi gelmiyor denedim daha önce.Ozellikle ayrılık aşamalarında hiç iyi gelmiyordu. Ondan biktigim için ailemin yanına geldim.Olursa kat cıkarim kendi mulkumuze..Maddi anlasmazliklariz idare ediyorum simdilik..Kendimi zaten hiç bukadar ruhen fiizken çekmemiştim.. O da düsünsün kendindeki yerimi.

Zaten olay şu; 1 yıl oncesinde de evlilik gundeme geliyor..Adam diyor ki çocuklarıma konuyu açtım ama biri evi terkederim dedi, öbürü ortalığı ateşe veririm dedi falan...

Adam kurt, uyanığın teki...O zaman da çocuklar kabullenmeli diye oyalamış, aradan 1 yıl geçmiş şimdi de arabayı sattım eşya almak için demiş ama konu sahibinin 1 tek lafıyla da olaylar hemen bozuluyor ne hikmetse...Hemen konu sahibi suçlu oluyor, adam bu sefer düşüneceğim diyor...Aradan geçen 1 senede yeterince düşünme fırsatı olmamış gibi...

Ya konu sahibi otur bi baştan düşün...Adam seni 1 senedir bu şekilde oyalıyor ama arada da 7bin tl'yi cebine indirmeyi ihmal etmemiş...sen bin tl'sini geri isteyince de alınıyor falan...

Bu tipleri çok iyi bilirim. Senin evlenme zaafını çok çok iyi kullanıyor, sana hiçbir zaman red cevabı vermeyecek, bitürlü evlenmemesinin sebebi olarak hep senin yaptıklarını gösterecek, daha olmayan anneliğne laf uzatmış, başka hakaretler de işitirsin daha çok, üstüne bir de hep sen özür dilersin..Yeter ki evlensin diye, bak başka kadınlar neler çekmiş ama evlenmiş dersin, zaman geçtikçe ipleri daha da çok verirsin...Bir gün gelir bakarsın ki hala evlenmemiş senle ama yıllar geçmiş gitmiş...

.Bahane diyorum evleneceği falan yok senle gör artık bunu üzgünüm ama öyle...

Bu adam için hala bu kadar düşünüyor olmanız çok çok şaşırtıcı.Yazdıklarınıza baktıkça şok oluyorum .

arkadaşım bak...Seni çok iyi anlıyorum...Ben de cok benzer durumlara düştüm düştü...Ama ya yalnızlık ya da o kişi diye düşünme...Allah büyük...Sen istediğin kadar kendini geri çek, yine arayacak aramaz sanma, arayınca havalara uçacaksın ama ondaki düşünceler değişir sanma...Sana evlilik teklifiyle gelmeyecek, sen bana şöyle demeseydin şöyle yapmasaydın vs diyecek, hazır değilimler, senden emi,n değilimler havada uçuşacak ve sen altın değerinde olan yıllarından ona hediye etmeye devam edeceksin...

Oglu sessiz ama evlenmesini istememisti zor ikna etti.Bana hoşgeldin demiyor ama kendi halinde ters birseyi yok.Kizi beni çok seviyor.Ama çok bilmiş.Ben karakter olarak bilmiş bir insan değilim.Sorun olur mu diye çekinmiyor da değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…