- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.127
Saç baş yolduracak bir konu vallahi. Ben hayatımda bu kadar kendinin kıymetini bilmemezlik görmedim.Size yazdığım onca harf burada çıldırmalarım boşaymış. Allah size akıl fikir versin
Bence siz bu kadar insanla kafa buluyorsunuz. Zaten kim ne derse desin evleneceksiniz neden gelip buraya konu açıyor ve bu kadar insanı cevaplarinizla sinir ediyorsunuz amaç ne?Benim de agrima gidiyor ama butun evliler boyle degil mi.Beraber ev alıyorlar.Birinin maasi ev taksitine gidiyor.Cocuklarina kalma ihtimalini ise ben öldükten sonra kime kalırsa kalsin düşüncesiyle aşmıştım daha önce.Benim adına olsa belki sadece benim çocuğuma olur ama onun adına olursa 1/3 yada ortak olursa 1/2 pay alır galiba diye dusunuyorum benim çocuğum .Ama evlenmesem ne çocuğuma ne onun çocuğuna sanırım benim yeğenlerime kalır. Ne farkı var ki diye düşünüyorum.Benim çocuk hiç olmayacak bile.Ve benim baba mirastan 2 ortak evim var.Benim çocuğa o da kalacak..
Ah Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..
Aynı şeyi düşünüyorum .Bana neyse gelip tüm konuyu okudum kanser olmak uzereyim, bir an evvel evlen de yeni konularını okuyup haketmisti diye içimi sogutayim
Aynı şeyi düşünüyorum .
Evlenirde konu açarsa "hakettin" derim.
Yazık bile demem yani.
Çeksin gelebildiği yere kadar.
Dua istiyor abdbajbd.Aslında bizde de hata var, adamin kadina layik olmadığına inanip oyle yorumluyoruz. Belki de tam tencere kapak ikisi, tam da bu adami hakeden biri belki. Bu kadar laf anlamazlik bu kadar inat normal insanda olur mu? Kadin acaba mi bile demiyor.
Dua istiyor abdbajbd.
Hadi dua edelim.
İnşallah maddi konuda "R" yapar
Tamam toplu dua ayinimizi yaptiktan sonra huzur içinde konuyu terkedebiliriz.Allam nolur geri bassın, bi geri bassa çok önemli şeyler olacak nolur
Önceleri eski insanlara kızardım. Onca olumsuzluğa rağmen kocalarına katlandıkları terk etmedikleri için.Kızlar boşa uğraşmayın.
Kafa aynı kafa.
Dua edip adamı düzeltmemizi bile istedi.
Maddi konularda geri basın Allah'im der combo yapariz ahfnakxnjabs.
42 yasindaki su kadının haline bak hele.
Acinasi yemin ederim.
Hani hep ayaklarının üzerine basın diyoruz kadınlar için ama gördüğünüz üzere ayağı yere basanin bile hali bu.
Kafa kullanılmayinca neyleyim ayağı yere basan kadını ben.
O bassin, kocası da yesin işte :)))
Öyle ailede hep suçlanarak buyumustum annem babam değil de bir büyük ablam şuana kadar hala öyle.Esi eniştem de kötü katkısı oldi bana bir de şuan beraber oturduğumuz ablam hep maddi çıkarla yaklaştı bana.Kardesi gibi sevmedi.Digerleri kendi halinde.Istemedigim şey başıma geldi.tulipa yazdiklarindan kendine deger vermedigini ve surekli kendini sucladigini hissettim.ailenden sevgi gormeden mi buyudun? ailen mi asiladi sana bu sucluluk duygusunu?
Nerden gördün şekerimTulipa seni gördüm, gerçekten güzel bir kadınsın. İyi niyetlisin. Mesleğin, paran var. Neden kendine bunu yapıyorsun. Boşluk ve yalnızlıktan ne kadar sıkıldığını anlayabiliyorum ama bu adamla bir adım ileri gidemeyeceksin ki.
Çocuk içinse yumurtalarını dondur. Ya da sadece çocuk için aracı gibi görüyorsan ki iyi bir fikir değil ama, bu adam başka da bir şeye yaramaz. Paranı pulunu paylaşma. İyi niyet gösterme. O sana göstermiyor, sana yoldaş değil. Yalnızlığının yanında bir de haksızlığa uğramış hissedeceksin.
Ah Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..