Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmedi çünkü sevmedi... Bazı şeylerin sebebi olmak zorunda değil. Kuş niye kuştur, hava niye mavidir gibi birşey sizin sorunuz. Sizin sorununuz yanlış yerlere odaklanıyorsunuz. Sevmediğini kendiniz gayet güzel biliyorsunuz ama hala düzelir mi derdindesiniz. Yanlış anlamayın ama yaşınızı bilmesek şu konuyu okuyan herkes ilk aşkını yaşayan saf ergen bir kız diye düşünür. Böyle birine bu kadar ümitsizce tutulmak mantıklı gelmiyor çünkü.
Sevmedi değil aslında niye onlardaki tutkuyu hissedemiyorum ben.Belki de tövbe etti bilemiyorum.Son aramız bozulduğunda seviyorum ama ayrıldığımda dünyam yıkılacak kadar değil dedi.Ben neleri atlattım dedi.Sadece ben daha fazla seviyorum..

Normal değil mi bu beklentim.Terkedenin acısını çekmesi ama benim gibi onu sonuna kadar götüren birine böyle ilgisiz sevmiyor gibi olmak..Gayet normal bir beklenti nesi sağlıksız.Tamam sağlıklı olmayan elimde olmayan şeylerim var ama bu sağlıksız değil haklı bir beklenti.
Sizden onceki iliskilerine bakarak kendi durumunuzu hakli gormeniz ve bu yonde beklenti icinde olmaniz sagliksiz. Iliski iki kisiyle yasanir. Size davranislarini begenmezseniz yolunuzu ayirirsiniz olur biter. Onlara oyle bana boyle deyip hakli oldugunuzu dusunmeniz sagliksiz. Konunuza yorum yapan arkadaslarin neredeyse tamami sizin iyiliginiz icin yaziyor. Depresyonda oldugunuzu dusunuyorsaniz lutfen yardim alin.

Ben çektim kendimi bıçak gibi.Onceki gibi asla olmam.Yapistin diyemez olursak da.
Umarım şuan benden fazla acı çekiyordur diyecem ama ..
Işte gücünün kalmayıp eldeki adamı dogrultmaya çalışmak da (kendini küçültmeden) bir secenek.Kalbimden bir anda atamam.Mantigim terket o pişman olsun diyor.Tek başına rezil olsun diyor.Ben merak ediyorum şimdi napacak..
Daha taktik peşindesin sevmeyen insana ağzında kuş tutsan boş boş boş. Boşuna çırpınıp duruyorsun. Yok yazmadım yok kendimi çektim. Ne o öyle ergen gibi, seven insan duramaz ya seninle konuşmadan duramaz. Farkındasın ama bile bile kendini ateşe atmak neden 2.evliliğin de boşanmayla sonuçlansın? Her şeyin planını yapmışsın hayat bu insanın başına her şey gelebilir ve o planlar çöp olur. Sen işsiz olsan o adam seni kapıya koyar bunu nasıl görmezsin. Eğer bu adamla evlenirsen burada sana boşanma konusunda da yardım etmek durumunda kalacağız biliyorsun değil mi?

Beni niye onlar gibi sevmedi gayet haklı bir sitem degilmi.. Ben daha çok hakediyordum.Onlar terkedip başkasıyla olmuş hatta boynuzlanmış.Ben haketmedim bunu..
Tamam da sen de bu adamdan daha iyileriyle karsilasmissin ama bunu secmissin.
Otekiler daha cok hak ediyorken neden bu adami sevdin madem onlardan birini sevseydin

Tamam da sen de bu adamdan daha iyileriyle karsilasmissin ama bunu secmissin.
Otekiler daha cok hak ediyorken neden bu adami sevdin madem onlardan birini sevseydin
Yok daha iyisi sadece eski eşimdi.Hic gayet beni mutlu eden biriyle (sevmedigim halde )olmadim Cok sevmedigim ama siradan oyle pek kiymetli, saglam olmayan birileriyle oldum.Ben onu için iyi bir seçeneğim gerçekten.Sevgi hanımlık sevimlilik güzellik kendi ayakları üstünde duran erdemlilik.Hani onun gözüyle baksam severdim bayagi:)Ama ne hikmetse.

Yok daha iyisi sadece eski eşimdi.Hic gayet beni mutlu eden biriyle (sevmedigim halde )olmadim Cok sevmedigim ama siradan oyle pek kiymetli, saglam olmayan birileriyle oldum.Ben onu için iyi bir seçeneğim gerçekten.Sevgi hanımlık sevimlilik güzellik kendi ayakları üstünde duran erdemlilik.Hani onun gözüyle baksam severdim bayagi:)Ama ne hikmetse.
Senden istedigi maddi sartlari kabul etsen severdi. Adam hanimlik guzellik istemiyor

Adam para icin borsa oynamis kaybetmis. O yolu artik deneyemez. Tek yolu kalmis maasini verecek biriyle evlenmek. Parasi olsa evlenmeyi de dusunmezdi
Belki de.Benim aklıma da geldi bu.Resmen para itici gücü olmuş evleneyim bari demeye.Oysa en başta kadinsizlik çok zor deyip guluyordu.Ben de isterim mutlu olacağım birini yalnızlıktan biktim diyordu.Ozaman hiç aklıma gelmedi bu yönü.Cok şaşırdım böyle düşündüğüne geçmiştekilerin kimisi gibi eyvallah o pek olmaz sanıyordum.

Aslında kk nin bukadar kötü göreceğini düşünmemiştim.Cunku onceki boyle konularda empati yapıp o çocuklar kendi cocuklariymiscasina çok özenilirdi.Cocuklari tabiki yapacak denilirdi.Biraz şaşırdım.Ama maddi durumdan herhalde kötü görüldü.

Aslında kk nin bukadar kötü göreceğini düşünmemiştim.Cunku onceki boyle konularda empati yapıp o çocuklar kendi cocuklariymiscasina çok özenilirdi.Cocuklari tabiki yapacak denilirdi.Biraz şaşırdım.Ama maddi durumdan herhalde kötü görüldü.
Adam çocuklarina tabiki yapacak yapsinda ama bi zahmet kendi parasiyla.ha bide sizi madur etmeden,hani evleniyorya malum sizin sorumlulugunuzda onun üstünde

Özel olacak ama merak ettim, bu adamın size ilgisini anlayabilmek için sorucam. Cinsellik anlamında size karşı tutumu nasıl? Arzuladığıni belli eder mi, dile getirir mi? İlla birlikte olmak anlamında da sormuyorum, yani aranızda bu anlamdaki çekim durumu nasıl?

bütün cevapları okudum, üşenmedim. önceki konularını da biliyorum ama hiç cevap yazmadım, çünkü bana fikri sabit geliyorsunuz.
şimdi yaş olarak sizden biraz büyüğüm. kendimi bildim bileli tek başımayım. eşimden ayrıldığımda oldukça genç sayılırdım, hayatıma girenler de, aşktan sürünüp yerle yeksan olduğum da oldu. aşkı tutkuyu şefkati sevgiyi çıkarı hemen anlayabilirim maalesef bu adam sizi sevmiyor.
enerjinize yazık, önceki mesajlarınızın birinde şubat mart gibi kesin evlenicez yazmıştınız, şimdi de çocuk ev planlarını yine kesinmiş gibi yazıyorsunuz. "kul kurar, kader güler" konularınızı bildiğimden, o zaman da bu adam mart ayı gelince kesin bir bahane bulur diye düşünmüştüm. burdan bana verdiği imaj bu. şayet siz uğraşır da evlenirseniz, bu sefer de masraflar, çocuklar deyip, ortak çocuk fikrinden vazgeçer. vazgeçmezse benim adım Yaz değil, ben insan tanımamışım.
neden neden diye sormayın, dünya güzeli de olsanız enerjiniz tutmaz, siz seversiniz ama o sizi sevmez. ya da tersi olur. bu adam sizi sevmiyor, uğraşmış ama olmamış. elin adamı ailecek paranızı yiyeceğine bırakın kötü de olsalar kendi soyunuz sopunuz yesin.
ilişkisi olan bir insanın sosyal mecrada aşklı meşkli ayrılık acısı şarkıları, sözleri paylaşması hoş mu, doğru mu ? hiç mi sevilmediniz ki farkı görmüyorsunuz. daha doğrusu saygısızlığı farketmiyorsunuz. kadın sevgiyle alakalı ne hissediyorsa doğrudur, yanılmaz.
sevdiğim adam benim çantamı bile yere sert koysa alınırım.
hep bir plan program, aşk böyle birşey değil. madem para sıkıntınız yok, yalnız da yapamıyorsunuz, ablanız yeğeniniz eziyet ediyor, alın annenizi yanınıza küçücük bir ev satın alın. Allahtan hayırlısını isteyin, garantisi mi var, çocuğunuzda olmayıversin, belki hakkınızda hayırlı olan budur.
ne diyim ki size Rabbim gönül gözünüzü açsın.

Günaydın tulipa tulipa
Ah canım ya.
Belki sana defalarca yazmışımdır,anlatmaya çalışmışımdır,ama her nedense sen hiç bir zaman dinlemedin.
Şimdi bu konuyu açmışsın.
İnsanlar açık ve net söylemişler. Olmaz,sevmiyor,yazık etme kendine diye. Ama onları da dikkate aldığını düşünmüyorum.
Madem sağlıkçısın,gidip de bir uzmana depresyon tedavini yaptırsan ne iyi olur ama sen illa daha çok
üzülecem,yıpranacam diyerek adama koşuyorsun.

Allahım nasip etsin elbette çocuğun olsun inşallah da bunun garantisi olmadığını bilmem biliyor musun?
Evlilik,evlat bunlar hep kader biraz bu yönden bakmaya çalış.
Burada okuyorum 30 yaşındaki kadınlar 3. tüp bebek tedavisine başlıyor.
Bu tedaviler ucuz da değil acaba bu şahıs bu masraflara ne kadar katkıda bulunacak?
Madem hesaplara girdim bunları da düşün derim.

Yerinde olsam önce depresyon tedavimi yaptırır sonra da kendimle ilgilenirdim. Paran da varmış,al küçük bir ev. Ablayı,yeğeni ne çekiyorsun? Yalnız kalmak istemiyormuşsun,ayol böyle sömürülmek nasıl daha iyi geliyor ruhuna anlamıyorum ki.
Başkalarına harcadığın enerjinin onda birini kendine ayırsan şu an fıstık gibi hayatını yaşıyor olurdun.
Hadi bunları farkedemiyorsun,biz de uyarıyoruz yine de görmüyorsun.
Öyleyse nasıl istersen öyle yaşa.
Kimi insanlar mutsuzlukla yaşamayı seviyor,çevremde de var,anlıyorum yani o kadar da şaşırmıyorum.

Çocuk konusunda da kötü görüyoruz, çocuklu erkekle evlenmek kolay değil ve belli ki çocuklar fena da. Kendiniz yazmışsınız kızı için. Biz her açıdan kötü görüyoruz olumlu iyi tek bir özelliği yok adamın. Biz diyeceğimizi dedik bundan sonrası sizde. Eğer bir gün boşanmak isterseniz bu destekleri bulamazsınız çünkü herkes haklı olarak "size mustehak o kadar uyardık" diyecek. İşte benim gibi üzülüp yazan tek tük üyeler çıkar

Ayrica bu adam sizden çocuk yapmaz. 2 tane yetişkin çocuğu var zaten bir de Allah korusun çocuğunuz olmaz tedaviye yönelirseniz adam "eee var zaten çocuğumuz. Bi de ona para mi verelim sen benim çocuklarımı evlat olarak görmüyo musun hııı?" der. Şimdiden sen çocuklarıma analık yapamazsin diyen adam ilerde neler der ne ağır konuşur haberiniz var mı? Çocuklarla en ufak anlaşmazlığınızda sen anaları olamadın diyecek. Bence sizin hiçbir şeyden haberiniz yok. Çok yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X