Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baskalarinin iliski evlilik dinamigini bilemezsiniz,herkesin yaptigi kismini kastediyorum.
Olmamasinin sizin icin hayirli olacagini kk uyeleri olarak dusunuyoruz. Onemli olan sizin de bunu gormeniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ah ah eşşek gibi çalışıyorum kelimenin tam anlamıyla.Eleman eksik hep .Fazla mesailerle gunasiri calisiyorum hep hep
..zın günüm çok az..Firsat kalmıyor.Inan çalışmasam evlilik bile aramazdım galiba.Garip ama nasıl anlatayım..

Boyle stresimi atamıyorum böyle.Is yoruyor.Bir motive ihtiyacı hissediyorum
Işte yüzüm gülmüyor neşem yok
Insanlarla konusasım gelmiyor.Bu bana yine de bir motive oluyor hani tabiri caizse okadar menfiyim o olmasa da.O bir renk katıyor.Aile çocuk.. Egerki daha stabil olumlu dengeli hadli gelirse hani iyi yönetirsem biraz iyi olacakmış gibi de hissediyorum.Hani şuan iyi hissediyorum sagolun çünkü çok destek oldunuz terapi gibi oldu Allah razı olsun.Ama bir süre sonra pişman olmaktan da korkuyorum bunu reddetme anlamında.Cunku gerçekten yaşamaktan zevk almıyorum.Onla aram iyi olduğunda daha neşeliyim daha insanlarla konuşasım geliyor mesela.Ayniliktan okadar biktim ki..Keşke şu yurtdışına gitseydim evlenerek aramı bozmadan .Ona çok pişman oldum mesela.Oyuzden bunu da bir anda atmak istemiyorum o daha güzel gelirse...
.Hos değil durumum ama depresyon yaşıyorum uzun zamandır.Boyleyim güçlü bir durumda değilim sizler gibi.

Birimizin maaşı eve gidecek.Benimki olması daha hayırlı degilmi .En azından ben aldim derim yoksa carcur olacak eve.Ev almazsam eve giderlere isteyecek o ev alacak.O kadar parayı vermek hoşuma gitmedi ama gönlü olsun dedim kıramadım.Kimlere vermedim borç dedim.Ama geri almak şartıyla yada onu almazdım geri.Esya da çok almazdım.Yatak od. Ve oturma gr.o alacam dedi ne güzel.Iyi paramı geri almam ozaman.Sonra oturma gr sen al dedi.Halbuki ben ona para vermişim zaten geri de almayan evlilik olacak diye.Altin alacam az birsey dedi.Alma dedim olmaz dedi.Araba da 18bindi.Banyoyu yaptırmıştı 16 kalmıştı.Once yetmedikçe yardım ederim deyip Sonra tmm alırım sen hali perde al dedim.Cunku benim de alacaklarım vardı onun almadığı şeyler klima vs.Tabi hoş karşılamadı.Ablama da borç vermiştim zaten.Ya ben yine bunu kötü karşılamazdım ama ona vermişim zaten ben daha önce.Herhalde ona birşey kalmıyor diye düşündü ama benim de kendime göre alacaklarım vardı erkekler geniş düşünmüyor

Yok ya bu kadar olmaz. Yani saflık mı var sizde anlamadım ki nasıl görmezsiniz nasıl anlamazsınız
Orda yurtdışına da gitmeyiversini ima ettim.Ona çıldırdı.Baksinlar başlarının çaresine okadar da nazlamamak lazım demisim.(Ablam da böyle antin kuntin şeyler yapar beni sınır eder sen de öyle cıktın demistim bir de). .O çok zoruna gitmiş.Ama ben bunu genel olarak söylemiştim kendi çocuğum da dahil gerçekten ama...Desem de inandiramadim.Cocuklarima ana olamazsın dedi diye bayağı kızgın kaldı.Cok diller döktüm ,gerçekten pismanim buna.Cok abartmışım.Hayir daha serin olabilirdim onla evlensem bile.Kulagima küpe olacak.Asiri alıngan bu konularda ne haddineyse bukadar.

Burdaki herkes ne dese boş anlaşıldı.Konuyu açmanıza gerek yokmuş ki.Sonraki konularınız da belli şimdiden.Ne diyeyim Allah akıl fikir versin gözünüzü açsın.Daha da okumayacagim içim şişti...

Öncelikle maaş kartı verme konusundan giriyorum. Biz sağlıkçılarda hep böyle demişsiniz. Hangi sağlık camiasından bahsediyorsunuz ? Ben de aynı camiadanım ve kartım cüzdanımda duruyor... Ev alacağım benim çocuğuma da 1/3 kalacak vs demişsiniz ? Çocuğunuz olacağının garantisi mi var ve farzedin ki olmadı ve farzedin ki siz de ölüp gittiniz (ben öldükten sonra ne önemi var demişsiniz ) yaşadığınız tek ömürde harcadığınız emekler böyle bi adama mı yarasın ??! Anama bacıma yeğenime gitsin demiyorsunuz da böyle sizi sömürmeye aday bi sülük mü alsın diyorsunuz.. Almasın arkadaşım.. Bu adam sizi SEV Mİ YOOOOOOR..
Siz şu anda onunla olabilmek için kendinizi paralıyor her şeye güya mantıklı bi açıklama buluyorsunuz ve bunların aslında ne kadar saçma açıklamalar olduğunu da gayet iyi biliyorsunuz.. Yapmayın.. Çoook pişman olursunuz...

Ben 10 yildir evliyim. Maas kartim hep bendedir. Odemeleri bolustuk kalani herkes kendi harcar. Ister biriktirir ister yer. Fazla kalirsa biriktiririz yoksa esim su ana kadar ne kadar para kaldigini bile bilmez. Hatta vereyim derim yetmesiginde olsun kalsin sende sen kadinsin yolda kalirsin bisey olur senin uzerinde hep bulunsun der.. cogu zaman cekmeyi unuturum ben cebindeki son parayi bana verir ne olur ne olmaz diye. Olmaai gereken budur

Siz evleneceksiniz belli gel dese kosa kosa gideceksiniz. Bu kadar insanin size yol gostermesi boşa. Basinizi yakin sonra anlayin

Benim de agrima gidiyor ama butun evliler boyle degil mi.Beraber ev alıyorlar.Birinin maasi ev taksitine gidiyor.Cocuklarina kalma ihtimalini ise ben öldükten sonra kime kalırsa kalsin düşüncesiyle aşmıştım daha önce.Benim adına olsa belki sadece benim çocuğuma olur ama onun adına olursa 1/3 yada ortak olursa 1/2 pay alır galiba diye dusunuyorum benim çocuğum .Ama evlenmesem ne çocuğuma ne onun çocuğuna sanırım benim yeğenlerime kalır. Ne farkı var ki diye düşünüyorum.Benim çocuk hiç olmayacak bile.Ve benim baba mirastan 2 ortak evim var.Benim çocuğa o da kalacak..

Ah Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız ..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..

Dışarıda böyle şeyler düşünmenize gerek olmayacak onlarca erkek var yaşı yaşınıza uygun diyeceğim ben. Sadece para olayı da değil, sizin hiç mi derdiniz tasanız olmayacak, iş yerinde bir şeye sinirlendiğinizde, bir sorun yaşadığınızda bu adama anlatabilecek misiniz? Benim için ilişkilerde mutluluğu paylaşmak kadar bu da önemli ve sizin için de öyle olsun lütfen. Adam paranıza ortak olmak istiyor ama derdinize değil. Bu arada ev krediyi çeken kişinin üstüne olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum ? Yine de 30 yaş civarı görünüyorum diyorsunuz ama bu adam ve çocuklarının dertleri sizi çok hızlı yaşlandırır..

30da boşandım.2 yıl evlilik.O bundan çok daha iyiydi.Ozaman çalışmaya ara vermiştim özel kurumdan sonra..Babam 3ay hastanede yatmıştı.Onla ilgilenmistim evimden uzakta..O uzaklık bize iyi gelmedi.Babam çok zor bir hastaydı yatağanlık yatak yaraları yemek yememeler alzheimer türü davranislar .Sinirlerim çok bozulmuştu.Sik boğaz ailesi yüzünden de onla arada tartisirdim..O konuda hataliyim ben..iyi bir ev hanimi olamadim pek..Kahvalti istermis ama ben kalkmazmisim..Istesem iyi ev hanimi olarak onu bağlayabilirdim...Kalkamazdimki..
O cok daha guven doluydu.Onun da hataları çok oldu.Ailesiyle aramı bulamadı.Koruyamadi.Bir de hicbir dedigimi yapmak istemezdi sonradan anladim otoiritesini gecirmek icinmis. Ben de kimseyle yapamadigim güzel yaşamı onla yapmak istedim..Nisaniyken o da ilgisizdi çok dolmuştum..Ama ayni evde sorun olmamisti sadece duyarsizdi benim sorunlarıma.. Mesala bir gezi yapmak istemistim istanbula çok.Yapmadi.Sebep yok.Sinsiymis aslında sonradan anladım o giderken.Herseyi dertetmiş...Oysa mutluymus gibiydi..Kahvaltida bile uyarmamisti beni..Liseye giden erkek kardeşi hafta sonu bizde kalırdı kadere bak Sorun etmedim.En son babam konusunda karsi koymadi ama destek de olmadi.Ailesi fitliyordu bence kadinin yeri erkegin yani diye En son ondan "gel bu kez babamı beraber götürelim dr cokk yoruldum bir başıma riskli ameliyat karar vermem lazim""ızın al ""dedimAlamam dedi kavga ettik.Gelmeliydi bana göre desteğini görmek istiyordum.Bana vurdu biraz.Sonra terketti gitti.Ama gerçekten bozulacak bir evlilik değildi.Ama mükemmeliyetçi biriymiş demekki..Ben o küçük görünen hatalarin bedelini çok ağır odedim.Boyle olmamalıydı sevgi bu değil.. Ama en iyisi oydu..Ben çalışmazdım zaten.Para derdi yoktu. Ama ben de onu para konusunda sikiştirmadım idareli bir ev hanimi oldum para bile istemedim dogru durust.O da yokluğumu aramıştır dilerim.

Son düzenleme:
Vallahi tulipa onu bunu bilmem de ben adama çok imrendim. Parasız pulsuz çoluklu çocuklu ve de düşük profilli bi herif olmak lazımmış demek ki böyle tapılmak için. Ne var bize de böyle dünyanın sekizinci harikası muamelesi çeken olsa, adaletin bu mu dünya da diyeyim de kafiyeli olsun. Seni severim sırf bu yüzden yoğunluktan anca fırsat bulup girebildiğim halde neredeyse tüm yorumları okudum. Herkes dil döküyor konun manas destanına dönmüş hala aynı yerdesin şu alıntıladığım mesajını dışarıdan bi gözle okur musun takıntı seviyen beni korkutuyor
Ah Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız ..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..

Çocuk olacak da çocuk olacak, yahu nereden biliyorsun olacağını yukarıyla kontrat mı yaptın tövbe estağfurullah. Anne de olmayıver yahu yaşım geçiyor diye tüm hayatını yakacan resmen. Ya da vazgeçtim yak madem yaw, evlen gitsin anasını satıyım bundan daha iyisini mi bulacan.

tulipa hayatım konunu ve etiketlemeni yeni gördüm, siteye de yeni giriş yaptım gerçi, konunu ziyaretçilere gizleyebilirsin, linke tıklarsın: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy
Kullanıcı İzinleri yazan yerdeki Profil sayfanızdaki detayları görebilir kısmını Hiç Kimse yaparsan üyeler dahil kimse konularına ulaşamaz, Sadece Üyeler olarak düzenleyince de ziyaretçi statüsündekiler ulaşamıyor, oradaki tüm seçenekleri tercihlerine göre düzenlersin istersen ama düzenleme sonrası Kaydet butonuna basmayı unutmamalısın :)

Tsk ederim mune

Anladığım kadarıyla hayatınıza renk oluyor diye bu adamı bırakmıyorsunuz. Evlendikten sonra gelin hangi rengi gördünüz bizimle paylaşırsınız artık.
Ah onu da düşünüyorum.Hayirsizi hayra cevir diye dua ettim hep ama hayırlısı olsun..Ben bir de bu karşıma çıkmadan once şöyle çok içten dua ettim.Suankiyle eşit veya daha iyi olacaksam evliliği nasib et geçmeden.Yok daha kötü olacaksam nasib etme,yalnızlık daha evlâ olacaksa diye.Bu duaya güvendim ben biraz aslında.. Ama kabul oldu mu bilemem.Sanki kabul eder diye düşündüm okadar masum bir istek ki..

Bi kaç yorumunu okudum sondan. Sen çok fedakarsın ama ya. Evlilik için bu kadar fedakarlık bmyle değer bilmez kişilere... çok yazık... ben senin istediğin gibi dua edemeyeceğim kusura bakma. Allah seni senin gibi fedakar, hatta senden de iyi biriyle karşılaştırsın, maddiyata senden çok önem veren adamla değil, seni el üstünde tutacak gözünün içine bakacak biriyle evlenirsin inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…