Çok teşekkür ederim.Allah senin de dileklerini kabul etsin.Bi kaç yorumunu okudum sondan. Sen çok fedakarsın ama ya. Evlilik için bu kadar fedakarlık bmyle değer bilmez kişilere... çok yazık... ben senin istediğin gibi dua edemeyeceğim kusura bakma. Allah seni senin gibi fedakar, hatta senden de iyi biriyle karşılaştırsın, maddiyata senden çok önem veren adamla değil, seni el üstünde tutacak gözünün içine bakacak biriyle evlenirsin inşallah.
Ama bu hisin yaşla ilgisi yok ki. Ben 20 yaşımda sevgilimden ayrılırken de bi daha sevemeyecek gibi hissetmiştim. Baştan tanış sev emek harca zor geliyor insana. Ama şu saatten sonra olsun olmuşken iyisi olmasın mı? Olup da bi kaç seneye boşanmak daha zor değil mi? Ki senin bu duygularla boşanman zor, çekersin sen, uzun süre mücadele edersin. Ben bu adamı sana yakıştıramadım. Sen bence daha iyilerine layıksın. En iyisi için dua et hep. Her yönüyle huyu suyu maddi durumu ailesi duanda her şeyi say Allah kabul eder inşallah. Öyle kör topal idare niye edesin. :)Çok teşekkür ederim.Allah senin de dileklerini kabul etsin.
Bu olmazsa daha olmaz diye düşündüm belki biraz da ondandı bunda ısrarım.Bir de çok yoruldum sev ayrıl çok çok yormuştu beni.Hala da bundan ayrılıp bir zaman sonra moralsiz üzgün olmaktan korkuyorum hislerimden ne bilim belli olmaz.
Once çektiğim derin acılar aklıma gelip aynısı mi olacak diye korku kaplıyor içimi..Tekrar biri karşıma çıkacak sev falan.Aci çekmeye çok yoruldum en büyük sebep bu ya inanki...Allah acı çektırmesin daha bana ne olsa taş gibi durayım.Bir şekilde acı çekmeden olsun herşeyim artık..Aci diye birseyi bilmeyeyim artık..
Kolayca olsun artık herşey.Tirnaklarimla kan revan icinde boş dönmekten biktim.Hic mi iyi çıkmaz birşey de.Cogu insan benden çok daha kolay elde ediyor.Neyse isyana girmeyeyim.Zorlansam da benim sınav.Ama zorlaniyorum yaa
Bu adam kendi çocuklarına iyi bir gelecek sunmak için seninle evlenmek istiyor ama senin gözüne perde inmiş görmüyorsun. Biz ne dersek boş...10 dk dolmus son msj yeniden duzenledim.
Bizim sağlık camiası hep böyle.Bizim meslektekilerin çilesi.. Genelde hep boyle bizim personellerin de oyle.Doktorlar dahi oyle oluyor bazen.Sonra burda çok gördüm...Ah ben de çok kiziyorum bak oyuzden bekliyorlar iste birbirinden görerek..
Biri demişki kartı niye veriyorum havale yaparım.E o da aynı.Bir nebze iyi.Maasinin tamamını havale edenleri gördüm burda..Ben bu herkesin yaptığı şeyi bu yüzden de evliligi reddedemem aslında..Vermem ama ev olayına girerim maaşımın büyük kısmıyla biraz da eve yardım ederim çekilirim.. Neyine yetmez.Ben olmasam evi de olmayacak.Aylik giderleri de bir nebze rahatlamayacak.Ev kimin adına olacak meselesi olur sonra.Onu da ben can havliyle çocuklarına da kalacak daha ne yapayım diye gönlünü almaya çalıştım.Boyle söz vermiş oldum.Hic benim adıma olsun diyemem de bu sozden sonra.Ataerkil ya adinda.Ailem ısrar etmisti bu konuda .Aileme yalan soylemek zorunda kalirim.Soyle düşündüm aslında bu kavga konusu olacaksa ben öldükten sonra kimin adına olursa olsun.Cocugum olacak ama 1/3alir(Benim adıma onun adına olsa ne değişir bu durumda çocuklar acısından onu araştırmaya da utandim biraz.Merak da ediyorum aslında.Ki o da düşünmüştür kendi adına isteyeceğimi.Ama söz verdim; artık geç.)
Bir de benim baba mirası ortak evim var nasılsa.Zoruma gidiyor para kazanmak kolay değil ama..
Hani biz evlenirsek durum bu olur.Buna ne diyorsunuz?Siz olsanız bu durumda napardınız evlenseniz diyelim
Size yazdığım onca harf burada çıldırmalarım boşaymış. Allah size akıl fikir versinAh Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..
Bu dram neden?Çok teşekkür ederim.Allah senin de dileklerini kabul etsin.
Bu olmazsa daha olmaz diye düşündüm belki biraz da ondandı bunda ısrarım.Bir de çok yoruldum sev ayrıl çok çok yormuştu beni.Hala da bundan ayrılıp bir zaman sonra moralsiz üzgün olmaktan korkuyorum hislerimden ne bilim belli olmaz.
Once çektiğim derin acılar aklıma gelip aynısı mi olacak diye korku kaplıyor içimi..Tekrar biri karşıma çıkacak sev falan.Aci çekmeye çok yoruldum en büyük sebep bu ya inanki...Allah acı çektırmesin daha bana ne olsa taş gibi durayım.Bir şekilde acı çekmeden olsun herşeyim artık..Aci diye birseyi bilmeyeyim artık..
Kolayca olsun artık herşey.Tirnaklarimla kan revan icinde boş dönmekten biktim.Hic mi iyi çıkmaz birşey de.Cogu insan benden çok daha kolay elde ediyor.Neyse isyana girmeyeyim.Zorlansam da benim sınav.Ama zorlaniyorum yaa
Çok teşekkür ederim.Allah senin de dileklerini kabul etsin.
Bana da en son dua edelim de adam beni sevsin gibi bir şey dedi. Bizim onu düşündüğümüz kadar o kendisini düşünmüyor. Valla kendisi bilir. Biz boşanma aşamasında da yanında oluruz no problemMantiga bak.Zaten uzulecegim bari evlenip bu adamla uzuleyim.
Parmaklarinizi bosa yoruyorsunuz arkadaslar.Konu sahibinin sizin yorumlarinizla aydinlanacagi yok.
tulipa yazdiklarindan kendine deger vermedigini ve surekli kendini sucladigini hissettim.ailenden sevgi gormeden mi buyudun? ailen mi asiladi sana bu sucluluk duygusunu?Ben orda onu yurtdışı konusunda engellemek istediğim için gönlünü almak istedim.Ama düşünecem diyor başka birşey demiyor.(Rahat olabilseydim keske onu da stres etmiş olmazdim şuan.Ozurum karsisinda hala dusunmesi stres etmisti beni)
Bu arada son uc sevgiliyle de aramı yurtdışı bozdu.Lanet olsun yaa..
Bana da en son dua edelim de adam beni sevsin gibi bir şey dedi. Bizim onu düşündüğümüz kadar o kendisini düşünmüyor. Valla kendisi bilir. Biz boşanma aşamasında da yanında oluruz no problem