- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Ya kızlar durun hemen üstüme gelmeyin olay çok taze.Durun bakalım o nasıl davranacak.Mesajlariniz çok iyi geldi bana herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Biraz daha önce açmak isterdim konuyu.Ona gereksiz bir sürü açıklamalar yapmadan once.Onlara çok pişmanım.Hani olur da evlenirsem gereksizce zaaflarımı gösterdim..Zaten sagi solu belki olmaz bunun.Dun yazdi bakalım yine yazacakmi belli olmaz.Benim kafadan da belli olmaz.Tolere edecem derim yine edemem bu yine carkeder.Biz evlilik aşamasına gelene kadar bin defa ayrılırız. En önemlisi gözümün açılması saglam durmam.Yon vermem.Cunku bende terkedilme korkusu ayrilik korkusu da var.Bende travma bu mesele geçmiş ilişkilerimden dolayi.Onun da etkisi var.Asiri stres olmuştum.Icim yanıyordu resmen.Ben bir daha kimseyle olmam kimseye alismam nerden basladim bunla nasil Pisman diye korkuyla agliyordum..O halde devam edemezdim etsem de çok çok hata yapardım çok taviz verirdim..Simdi öyle degil..
Eğer o halde kalsaydım şuan hala.Omur boyu erkek sineğe bakmazdım.Cunku yetti artık.. Bu kaçıncı bozgun..Cok büyük yeminler etmiştim..Suan sizlerin desteği sayesinde stabil ve dinginim..Allah da yazan her bir kisinin dileklerini kabul etsin..
Eğer o halde kalsaydım şuan hala.Omur boyu erkek sineğe bakmazdım.Cunku yetti artık.. Bu kaçıncı bozgun..Cok büyük yeminler etmiştim..Suan sizlerin desteği sayesinde stabil ve dinginim..Allah da yazan her bir kisinin dileklerini kabul etsin..