Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi, ben herzaman bir kadının ona kendisini dünyadaki tek kadınmış gibi hissettiren bir erkekle sevgili olması, evlenmesinden yanayım. Siz neden kendinizi böyle o kişiye adayıp, suçsuz olduğunuz halde özürler dileyip ona mecburmuşsunuz gibi davranıyorsunuz? Erkeklere hiç yaramaz böyle şeyler. Bu işin kuralı kanunu bu, kaçan kovalanır. Birazda siz kaçın, cevap yazmayın, aramaları cevaplamayın. Kimmiş ki o kapısına gidesiniz? Kendinize güvenin, para pul gibi detaylara takılmadan sadece ve sadece sizi sevecek biriyle karşılaşacağınıza eminim.

tulipa tulipa sağlık personelisin, aranan eş modelisin, mesleğin var, paran var....

Niye çöplü üzüme, saplı armuta bakıyorsun...

Bu adamın eski karısı bu adamdan iki çocuğu olmasına rağmen niye ayrılmış bir düşün....

Kadınlar kolay kolay boşanmazlar helede çocuk varsa....

Sana son cümlem

BAŞKA BİR KADININ SÜMÜK DİYE ATTIĞINI İLİK DİYE YUTMA

Diğer açtığınız konularda hep bu adam ve olumsuzluklari yönünde, sanki 15 yaşında ergen gibi tavirlariniz hep bu adamin peşinde koşmalar öldüm bittimler. Size be denirse denilsin yine gideceksiniz bu adami kapisina evlenecekseniz bazen akil akil yaşta değil anlamının vücut bulmuş insanlari oluyor iste siz oylesiniz. Her tarafa kapamış gözünü hedefe kitlenmiş ( sadece evlilik nikah) durumdasınız. Demek ki bazi insanlar yaşayarak öğreniyor illa kanamaları yaralanmalari lazim . Varın öyle yaşayın ne diyelim 41 yaşındaki kadina ben akil verecek değilim

Benim de agrima gidiyor ama butun evliler boyle degil mi.Beraber ev alıyorlar.Birinin maasi ev taksitine gidiyor.Cocuklarina kalma ihtimalini ise ben öldükten sonra kime kalırsa kalsin düşüncesiyle aşmıştım daha önce.Benim adına olsa belki sadece benim çocuğuma olur ama onun adına olursa 1/3 yada ortak olursa 1/2 pay alır galiba diye dusunuyorum benim çocuğum .Ama evlenmesem ne çocuğuma ne onun çocuğuna sanırım benim yeğenlerime kalır. Ne farkı var ki diye düşünüyorum.Benim çocuk hiç olmayacak bile.Ve benim baba mirastan 2 ortak evim var.Benim çocuğa o da kalacak..

Ah Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız 🙏..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..
Bence siz bu kadar insanla kafa buluyorsunuz. Zaten kim ne derse desin evleneceksiniz neden gelip buraya konu açıyor ve bu kadar insanı cevaplarinizla sinir ediyorsunuz amaç ne?

Siz bence evlilik fikrinizi onaylamamamız için bu konuyu açtınız. Olumlu çıkarımlar yapmaya çalışıyorsunuz bir de, Allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyelim.

Kızlar boşa uğraşmayın.
Kafa aynı kafa.
Dua edip adamı düzeltmemizi bile istedi.
Maddi konularda geri basın Allah'im der combo yapariz ahfnakxnjabs.
42 yasindaki su kadının haline bak hele.
Acinasi yemin ederim.
Hani hep ayaklarının üzerine basın diyoruz kadınlar için ama gördüğünüz üzere ayağı yere basanin bile hali bu.
Kafa kullanılmayinca neyleyim ayağı yere basan kadını ben.
O bassin, kocası da yesin işte :)))

Bana neyse gelip tüm konuyu okudum kanser olmak uzereyim, bir an evvel evlen de yeni konularını okuyup haketmisti diye içimi sogutayim
Aynı şeyi düşünüyorum .
Evlenirde konu açarsa "hakettin" derim.
Yazık bile demem yani.
Çeksin cekebildiği yere kadar.
Fedakar , cefakar kadın demem.
Esek olanın beline semer vuran çok olur der atalar.
Boyleleri enayiligime doymayayim deyip kocasına, nişanlısına, sevgilisine kk'da sovdurup sovdurup sarıp sarmalıyor ya ona şaşırıyorum :)

Aynı şeyi düşünüyorum .
Evlenirde konu açarsa "hakettin" derim.
Yazık bile demem yani.
Çeksin gelebildiği yere kadar.

Aslında bizde de hata var, adamin kadina layik olmadığına inanip oyle yorumluyoruz. Belki de tam tencere kapak ikisi, tam da bu adami hakeden biri belki. Bu kadar laf anlamazlik bu kadar inat normal insanda olur mu? Kadin acaba mi bile demiyor.

Aslında bizde de hata var, adamin kadina layik olmadığına inanip oyle yorumluyoruz. Belki de tam tencere kapak ikisi, tam da bu adami hakeden biri belki. Bu kadar laf anlamazlik bu kadar inat normal insanda olur mu? Kadin acaba mi bile demiyor.
Dua istiyor abdbajbd.
Hadi dua edelim.
İnşallah maddi konuda "R" yapar :deli:
Beyin koşarak uzaklaşır.
Digidik digidik.

Kızlar boşa uğraşmayın.
Kafa aynı kafa.
Dua edip adamı düzeltmemizi bile istedi.
Maddi konularda geri basın Allah'im der combo yapariz ahfnakxnjabs.
42 yasindaki su kadının haline bak hele.
Acinasi yemin ederim.
Hani hep ayaklarının üzerine basın diyoruz kadınlar için ama gördüğünüz üzere ayağı yere basanin bile hali bu.
Kafa kullanılmayinca neyleyim ayağı yere basan kadını ben.
O bassin, kocası da yesin işte :)))
Önceleri eski insanlara kızardım. Onca olumsuzluğa rağmen kocalarına katlandıkları terk etmedikleri için.
Zamanın verdiği imkansızlıklar,5-6 çocuk,ayaklarının üzerinde duramama derken yığınla talihsizlikler vardı.
E mübarek şimdi kadınlar her türlü maddi imkanlara sahip olduğu halde adamlara yapışıp kalıyor. Üstüne aşk dilenip,yağmur duasına çıkıyor.

Bak ben boşandım yeni ilişkim bile var. Adam yeni aldığım eşyalar için bile istemezsen yenisi alırım sana diyor. Bana doğru dürüst para harcatmıyor bile. Tecrübem ile seven sayan değer veren birini arıyorum. Kaş göz hepsi artık bir anlam ifade etmiyor. Zaten gelmişssin 40 yaşına. Adam belki çocuk bile istemeyecek. Neden illa o. Eminim güzel de bir kadınsındır. Aynaya bakıp azcık kendini sev. Bundan sonraki zamanına hayatına yazık etme. Dua önemli ama azıcık mantığını kullan
Boşanma sürecini de acılarını da yaşadım. Korkak olma haddini bildir o adama

Tulipa seni gördüm, gerçekten güzel bir kadınsın. İyi niyetlisin. Mesleğin, paran var. Neden kendine bunu yapıyorsun. Boşluk ve yalnızlıktan ne kadar sıkıldığını anlayabiliyorum ama bu adamla bir adım ileri gidemeyeceksin ki.
Çocuk içinse yumurtalarını dondur. Ya da sadece çocuk için aracı gibi görüyorsan ki iyi bir fikir değil ama, bu adam başka da bir şeye yaramaz. Paranı pulunu paylaşma. İyi niyet gösterme. O sana göstermiyor, sana yoldaş değil. Yalnızlığının yanında bir de haksızlığa uğramış hissedeceksin.

tulipa yazdiklarindan kendine deger vermedigini ve surekli kendini sucladigini hissettim.ailenden sevgi gormeden mi buyudun? ailen mi asiladi sana bu sucluluk duygusunu?
Öyle ailede hep suçlanarak buyumustum annem babam değil de bir büyük ablam şuana kadar hala öyle.Esi eniştem de kötü katkısı oldi bana bir de şuan beraber oturduğumuz ablam hep maddi çıkarla yaklaştı bana.Kardesi gibi sevmedi.Digerleri kendi halinde.Istemedigim şey başıma geldi.

Son düzenleme:
Tulipa seni gördüm, gerçekten güzel bir kadınsın. İyi niyetlisin. Mesleğin, paran var. Neden kendine bunu yapıyorsun. Boşluk ve yalnızlıktan ne kadar sıkıldığını anlayabiliyorum ama bu adamla bir adım ileri gidemeyeceksin ki.
Çocuk içinse yumurtalarını dondur. Ya da sadece çocuk için aracı gibi görüyorsan ki iyi bir fikir değil ama, bu adam başka da bir şeye yaramaz. Paranı pulunu paylaşma. İyi niyet gösterme. O sana göstermiyor, sana yoldaş değil. Yalnızlığının yanında bir de haksızlığa uğramış hissedeceksin.
Nerden gördün şekerim🤗Tavsiyelerin için teşekürler..👭

Ah Allahım bu adam maddi konuda geri bassın...Çıkarsız sevsin beni...Dua etsem belki kabul olur bakarsinız.Boyle dua eder mısınız 🙏..Dilek duası yapmayı düşünüyorum..

adamın senden çıkarı olduğuna aydın yani sonunda eh o da birşeydir.
protokolde anlaşırsınız hadi inşallah..

Tulipa, tez zamanda sana hakikaten değer veren, seni sayıp seven, sana kol kanat geren şefkatli bir adamla karşılaşmanı ve çok mutlu olmanı dilerim.

Şöyle söyleyim. Plastik çiçek elindeki ona gerçek çiçek muammelesi yapıyorsun. Gerçek çiçekle karşılasınca ben buna boşuna emek vermişim umut bağlamışım diyeceksin.

İstediğin kadar su ver, gübre koy, vitamine boğ, sev oksa adam plastik çiçek açmaz sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X