• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık mı

1) e devletten soy ağacını sorgulasın arkadaşınız.
2)kan grupları nedir hem anne babasının hem de kendinin?
3) anne babası kaç yaşındayken evlat sahibi olmuşlar?
4) bir de fenotip dediğimiz dış görünüş özelliklerinden hiç mi anne babasına benzemiyor?
5) hastane kayıtlarına bakılabilir belki, zaman aralığı daraltılarak.
6)acaba doğum hastanede mi olmuş yoksa o bahsedilen evde doğum olup da direkt değiş tokuş için mi oraya gitmiş ailesi? bence hastaneden doğum teyidini almakla başlayabilirsiniz...

sanki başlangıç olarak bunlar denenebilir :/

Annesinin e devletinden bakması lazım o zaman çünkü hastane de dogurdum demiş
Zaten kendi üstüne aydırınca zaten aile bilgileri onlarda gözüküyor
E nabiz dan bakar anca hastane olaylarına tahlil di hastalık di doğum du, e devlete girse de e nabıza yönlendirir yani.. o yüzden e nabiz dan baksın tabi o kadar eski tarihli kayıtlar duruyorsa e nabiz da.. mesela e nabiz da kaç yıl öncesine kadar bakabiliyon bilmiyorum

Kan gruplarını sormuş arkadaşımın 0rh-
Annesigile sorduğunda bilmiyoruz kan grubunumuzu demişler
hastaneye hiç mi gitmemiş bu insanlar,eskilerin nüfus cüzdanında bile yazar kan grubu genelde.

geçmiş hastane ziyaretlerinin evraklarını bir karıştırsın evde,rapor çıktısı falan veriyorlar ya, illa ki birinde bakılmıştır kan gruplarına

Tedaviyle olmamış normal olmuş öyle diyolarmış yani 16 yıl çocuk olmayıp sonradan normal yöntemle olurmu tedavisiz ?
Akrabaları var ama genelde karışmıyolar böyle olaylara benim tanıdığım akrabam var mesela kızın evlatlık olduğunu biliyom ama asla kendi ailesi söylemedimi ben karışmam hakkım yok çünkü
en garanti yol
Bir yer bulsun anne babasından saç teli alması en kolay iş
Gidip doğrusunu öğrensin
Ama şunu da unutma
Gerçek anne babasını öğrendiğinde çok büyük bir hayal kırıklığı da yaşayabilir.
Hiç gerek yokmuş keşke bilmesem de diyebilir.
Bunu da göz ardı etmesin.

1) e devletten soy ağacını sorgulasın arkadaşınız.
2)kan grupları nedir hem anne babasının hem de kendinin?
3) anne babası kaç yaşındayken evlat sahibi olmuşlar?
4) bir de fenotip dediğimiz dış görünüş özelliklerinden hiç mi anne babasına benzemiyor?
5) hastane kayıtlarına bakılabilir belki, zaman aralığı daraltılarak.
6)acaba doğum hastanede mi olmuş yoksa o bahsedilen evde doğum olup da direkt değiş tokuş için mi oraya gitmiş ailesi? bence hastaneden doğum teyidini almakla başlayabilirsiniz...

sanki başlangıç olarak bunlar denenebilir :/
1. Yasa dışı olmuşsa zaten çıkmaz o baktıkta yok bişey
2. Kendi kan grubunu biliyor ama anne babasınınkini sorduğunda bilmiyoz demişler
3. 36 yaşında olmuş çocukları evlilikten 16 yıl sonra yani
6.hastanede olmuş. Şimdi sormuş annesgile babasının arkadaşının kardeşiymiş kaldıkları kadın

1. Yasa dışı olmuşsa zaten çıkmaz o baktıkta yok bişey
2. Kendi kan grubunu biliyor ama anne babasınınkini sorduğunda bilmiyoz demişler
3. 36 yaşında olmuş çocukları evlilikten 16 yıl sonra yani
6.hastanede olmuş. Şimdi sormuş annesgile babasının arkadaşının kardeşiymiş kaldıkları kadın
36 yasında olmuşsa olabilir
Çünkü benimde Amcamla yengemin ilk çocukları 10 sene sonra olmuş doğal yolla
Neden bu şüpheye kapıldı yani aile kötü mü davranıyor ?

36 yasında olmuşsa olabilir
Çünkü benimde Amcamla yengemin ilk çocukları 10 sene sonra olmuş doğal yolla
Neden bu şüpheye kapıldı yani aile kötü mü davranıyor ?
Ailesi iyi gayet ama ona anlatılanlar mantıksız geliyor tutarsız geliyor

hastanede olmuş.
bilmiyorum saçma bir yere mi takılıyorum ama, nereden biliyor gerçekten hastanede doğduğunu? ortada illegal bir durum varsa resmi kurum karıştırmak istemezler genelde.

yani emin mi hastanede doğduğundan,yoksa ailesi öyle mi diyor sadece?

yani bebekken bir yerlere gitmişiz falan diye anlatmış size ama sonuçta kendisi hatırlayamaz bunları,ailesi ne dediyse onu diyor. bu yüzden hastane üzerinden gitmek mantıklı gibi geliyor bana...

bilmiyorum saçma bir yere mi takılıyorum ama, nereden biliyor gerçekten hastanede doğduğunu? ortada illegal bir durum varsa resmi kurum karıştırmak istemezler genelde.

yani bebekken bir yerlere gitmişiz falan diye anlatmış size ama sonuçta kendisi hatırlayamaz bunları,ailesi ne dediyse onu diyor. bu yüzden hastane üzerinden gitmek mantıklı gibi geliyor bana...
Ailesinin anlattığı kadarıyla biliyor tabi

hangi hastane diye sorsun

Ehliyette falan da kan grubu yazilabiliyor. Belki oradan bakabilir. Anne baba pozitif RH ise zaten durum ortaya cikar.
Asla bu şekilde cikmazz negatif kan soyundanim anne tarafımda baba tarafımda ve tek tük de olsa pozitif çocuklar var arimizda kaldı ki eşimin aileside 12 kardeşler hepsi pozitif bir tanesi negatif ..

Babası ile o kadın arasında bir bağ olabilir mi?Yani anne i kadın olabilir mi doğuma yakın yanına gitmisledir belki

Babasinin sac kılıni alip DNA testi yaptirsin. En mantiklisi bu. Ama dogum yapan kadin tasiyici anne de olabilir onu bilemem. Yani babasiyla kadin arasinda birsey de olabilir. Ama DNA testi ile babasinin gercek babasi olup olmadigi cikar en azindan.

Back