Evlat hasreti...

Bu arada test yaptırdim birşey çıkmadı diye umutsuzlugakl kapilmayin. Genç bir kız tekrarlayan kayıp yaşayıp birçok doktor gezip geldim dedi. Kızın çift rahmi varmis her doktor yapılacak bişey yok diyormuş. Israrla hamilelik denemis. Enson geldiği doktor rahmini birleştirmiş gebeliği devam ediyordu. iyi bir doktora görünün derim

Gercekten hem doktorluguyla hem insanligiyla mükemmel birisi. amin inşallah

Muhtemelen pıhtılaşma sorununuz var gibi duruyor hamile olduğunuzu anlar anlamaz hatta öncesinde kan sulandırıcı kullanılmalı doktorunuza detaylı tahlil istediğinizi söyleyin...Hamile kalabiliyorsunuz bu çok iyi

Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun bu güzel duygu dünyanın en güzel nimeti ile taçlanın inşallah

Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki iki evladımı kaybettim bende. Bi senedir hamile kalamıyorum , Hepsi bişi yok diyip gönderdi beni stres yapma dedi ama elde değil ki yaşadıklarımı bi an olsun unutamıyorum odası öylece duruyo. Rabbim tez zamanda sağlıcakla , kucağına almayı nasip etsin, çiçek gibi bi hamilelik geçir inşallah

Amiiin canım rabbim sana bana isteyen herkese öyle mucize nasip etsin ki ömrümüz boyunca iyi ki diyelim

Canım benim..öncelikle kendini şartlandırma sakın..böyle düşünerek ya yine aynısını yasarmiyim diyerek zaten olmaz..ben ikiz bebeklerimi tiroid rahatsızlığım yüzünden kaybettim..biri karnimda ölmüş diğeri gelişmediği için mecburi kürtaj oldu..zor günlergeçirdim elbette..ama 4yil sonra kızım oldu cok şükür..ondada hep o korkuyu yaşadım..kımıldarken bile korkardım..cok şükür hicbisey olmadi..simdi 22 yasinda ingilizce ogretmeni oldu..seninde olacak elbet..allah suan vermiyorsa vardır bi bildiği..umutsuzluğa kapılmak yok..

Maşallah... Allah razı olsun içime su serptiniz... Benim normalde TSH değerim düşük hamilelikte 6 ya falan çıkıyor ama hemen ilaç başlatıp düşürüyoruz sizinki böyle bir seymiydi yoksa daha farklı bişey mi?

Evet bende endokrin ve kadin dogum uzmaniyla birlikte ilacimi kullanmaya devam ettim hamilelik sürecinde..folik asit takviseyide kullandim ilk üçüncü ayda..sende mutlaka bir endokrin uzmaniyla görüş lütfen..

Dualarım sizinle. İnşallah en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Daha önce hamile kalabildiğiniz için bende şansınızın yüksek olduğunu, sadece bazı değerlerinizde düşüklük/yükseklik olduğunu düşündüm doğrusu. Aslında üniversite hastanelerinin çok güzel hocaları var profesör işininde ehli oluyorlar. Ben internette bile denk geliyorum hastanın geçmişinde 2 düşük sebepli kürtaj varsa derinleme tetkikler yapılmalı diye. Sizemi iyisi denk gelmedi acaba. Bir tane meşhur kadın doğumcuyu dinlemiştim. Gebelikte murphy kanunu geçerli diye ne kadar kovalarsanız o kadar gebe kalamazsınız diye. Ne zamanki artık umursamaz, olursa olur kafasına girerseniz o zaman gebe kalırsınız diyordu. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir evladınız olur ve çok mutlu olursunuz.

Allah razı olsun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…