- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Gercekten hem doktorluguyla hem insanligiyla mükemmel birisi. amin inşallahHulusi Hoca tanıdığım en az 10 kisiyi annelikle tanistirdiNeredeyse hepsinin gebelik olusmama sebepleri farkliydi ama sorunsuzca halletti. Bende ne zaman boyle bir basliga denk gelsem kendisini oneriyorum.
Allah ayagina tas degdirmesin doktorlarimizin, cok kiymetliler benim gozumde.
Muhtemelen pıhtılaşma sorununuz var gibi duruyor hamile olduğunuzu anlar anlamaz hatta öncesinde kan sulandırıcı kullanılmalı doktorunuza detaylı tahlil istediğinizi söyleyin...Hamile kalabiliyorsunuz bu çok iyiOkuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık
Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursunOkuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık
Okuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık
Amiin Allah razı olsunnnnRabbim tez vakitte kucağınızı doldursunbu güzel duygu dünyanın en güzel nimeti ile taçlanın inşallah
Amiiin canım rabbim sana bana isteyen herkese öyle mucize nasip etsin ki ömrümüz boyunca iyi ki diyelimAh canım seni öyle iyi anlıyorum ki iki evladımı kaybettim bende. Bi senedir hamile kalamıyorum , Hepsi bişi yok diyip gönderdi beni stres yapma dedi ama elde değil ki yaşadıklarımı bi an olsun unutamıyorum odası öylece duruyo. Rabbim tez zamanda sağlıcakla , kucağına almayı nasip etsin, çiçek gibi bi hamilelik geçir inşallah
Maşallah... Allah razı olsun içime su serptiniz... Benim normalde TSH değerim düşük hamilelikte 6 ya falan çıkıyor ama hemen ilaç başlatıp düşürüyoruz sizinki böyle bir seymiydi yoksa daha farklı bişey mi?Canım benim..öncelikle kendini şartlandırma sakın..böyle düşünerek ya yine aynısını yasarmiyim diyerek zaten olmaz..ben ikiz bebeklerimi tiroid rahatsızlığım yüzünden kaybettim..biri karnimda ölmüş diğeri gelişmediği için mecburi kürtaj oldu..zor günlergeçirdim elbette..ama 4yil sonra kızım oldu cok şükür..ondada hep o korkuyu yaşadım..kımıldarken bile korkardım..cok şükür hicbisey olmadi..simdi 22 yasinda ingilizce ogretmeni oldu..seninde olacak elbet..allah suan vermiyorsa vardır bi bildiği..umutsuzluğa kapılmak yok..
Evet bende endokrin ve kadin dogum uzmaniyla birlikte ilacimi kullanmaya devam ettim hamilelik sürecinde..folik asit takviseyide kullandim ilk üçüncü ayda..sende mutlaka bir endokrin uzmaniyla görüş lütfen..Maşallah... Allah razı olsun içime su serptiniz... Benim normalde TSH değerim düşük hamilelikte 6 ya falan çıkıyor ama hemen ilaç başlatıp düşürüyoruz sizinki böyle bir seymiydi yoksa daha farklı bişey mi?
Dualarım sizinle. İnşallah en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Daha önce hamile kalabildiğiniz için bende şansınızın yüksek olduğunu, sadece bazı değerlerinizde düşüklük/yükseklik olduğunu düşündüm doğrusu. Aslında üniversite hastanelerinin çok güzel hocaları var profesör işininde ehli oluyorlar. Ben internette bile denk geliyorum hastanın geçmişinde 2 düşük sebepli kürtaj varsa derinleme tetkikler yapılmalı diye. Sizemi iyisi denk gelmedi acaba. Bir tane meşhur kadın doğumcuyu dinlemiştim. Gebelikte murphy kanunu geçerli diye ne kadar kovalarsanız o kadar gebe kalamazsınız diye. Ne zamanki artık umursamaz, olursa olur kafasına girerseniz o zaman gebe kalırsınız diyordu. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir evladınız olur ve çok mutlu olursunuz.Okuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık
Allah razı olsun teşekkür ederimDualarım sizinle. İnşallah en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Daha önce hamile kalabildiğiniz için bende şansınızın yüksek olduğunu, sadece bazı değerlerinizde düşüklük/yükseklik olduğunu düşündüm doğrusu. Aslında üniversite hastanelerinin çok güzel hocaları var profesör işininde ehli oluyorlar. Ben internette bile denk geliyorum hastanın geçmişinde 2 düşük sebepli kürtaj varsa derinleme tetkikler yapılmalı diye. Sizemi iyisi denk gelmedi acaba. Bir tane meşhur kadın doğumcuyu dinlemiştim. Gebelikte murphy kanunu geçerli diye ne kadar kovalarsanız o kadar gebe kalamazsınız diye. Ne zamanki artık umursamaz, olursa olur kafasına girerseniz o zaman gebe kalırsınız diyordu. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir evladınız olur ve çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?