- 7 Aralık 2024
- 49
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi xxxmucizebeklxx
Kızlar ben pcosum aralık ayında Klomen kullanarak hamile kaldım ve kimyasal gebelik yaşadım neyle ilgili görüyorum ne de hamile kalabiliyordum fakat düştükten sonra Ocak 31 regl oldum ve şu an hamileyim 19 Şubat’ta 11 detayla hamile olduğumu öğrendim doktor zaten o kadar olumsuz o kadar olumsuz konuştu ki kesin düşük olacak diye bekliyordum fakat olmadı şu an 6 martta betam 13.000 lerdeydi, velhasıl akıntıyla beraber kanamalarım oldu acile gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim antibiyotik türü şeyler söylememe rağmen doktor verdi üç gün içtim üç gün sonunda hastanelik oldum mide bulantısına ölüyorum yaklaşık bir haftadır ağzıma hiçbir şey süremiyorum 2 kg verdim bugün akıntım oldu verdikleri fitil akıntı yaptı zannettim çünkü yoğun bir akıntım var ama kanamam durmuştu ardından uyudum uyandığımda çok yoğun bir şekilde kanamam vardı tekrar acile gittim keseyi gördüklerini söylediler bebeği de gördüklerini söylediler kalp atışı da var gibi dediler ama nedense hiç güvenemiyorum bu kadar kanama normal olamaz progestron kullanıyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum çıkmazda hangi doktora gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum bilmiyorum