Evlat hasreti...

Merhaba, sperm DNA hasar testi yaptırdınız mı hiç ? Spermiyogram değil sperm DNA hasar testi

Rahim filmi tupler acik mi rahimde bir sorun var mi diye bakilir hamile kaldiginiza gore rahim filmjne zaten gerek ykk

Rahim filmi tupler acik mi rahimde bir sorun var mi diye bakilir hamile kaldiginiza gore rahim filmjne zaten gerek ykk

kayseride bir doktor çok çocuk sahibi olamayan çiftleri bebek sahibi etmişti aklıma o geldi bi an canım

Canim hangi sehirdesin aslında çipli tüp bebek yöntemi var benim doktorum yapıyor sayfasında gördüm eger izmirdeysen seni yönlendirebilirm istersen

Allah tez zamanda nasip etsinn
Bazen bazı şeyleri çok isteyip takıntı haline getirmemek gerekiyor
3 tane bebek kaybınız olduğuna göre demek ki tüp bebeğe gerek olmadan oluyor yine olur

Nasıl mutsuz bir insansın sen? Herkesi kendin gibi sanıyorsun. Günübirlik bomboş yaşayan. İster evlenirler ister boşanırlar isterse de anne olurlar. Seni ilgilendiren bir konu değil insanların hayatı .

Konunuzu okurken icimden gecen beklemediginiz anda guzel haberi alip bebeginizi kucaginiza alacaginiz oldu insallah gideceginiz doktordan guzel haberler alirsiniz

Çok yorum yapılmış ama bu konuda bende çok üzülmüştüm o yüzde. Destek amacli moral olması için yazmak istedim nasıl bı duygu olduğunu çok iyi anlıyorum insan kendine o kadar odakliyor ki başka hiç bişey düşünemiyor ama size şunu söylemek istiyorum siz defalarca normal yollarla hamile kalmışsiniz yani anne olmanız için bı engel yok inan Allah güzel bı tarih yazmıştır size sabır edin dua edin bende siizn gibiydim hep agalrdim çok yıprattım kendimi çok şükür çocuğum oldu rabbim size de nasip etsin benim kuzenim de defalarca düşük yaptı sonra iki kızı oldu şimdi boyu kadarlar olur inşallah hep pozitif düşünün

Ben de pozitif düşünmeniz taraftarıyım
Bilmediğiniz nice hikmetler için istediğiniz zamanda olmuyordur.
Rabbimin ayarladığı bir zamanda olacaktır.siz sabredin,isteyin.lutfen moralleri yüksek tutalım.Allahtan ümit kesilmez ve o çocuk sizin bütün bu hallerinizden etkilenecek

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, burnunuz bebeğinizin kokusu ile dolsun inşallah, lütfen gittiğiniz doktorları iyi araştırın gerekirse üniversite hastanelerine gidin oradaki doç prof doktorlar ile sürecinizi yürütün

Merhabalar. Öncelikle başınız sağolsun kaybettiğiniz yavrularınz cennette şefaatçiniz olsun insallah. Size iyi gelir mi bilemiyorum ama benim annemde 3 bebek kaybetmiş. Sizin gibi yılarca doktor doktor gezmis. Bi care olmayınca bırakmış artık. Kabullenmis. Sonra ablama hamile olduğunu öğrenmis. Babam adak adamıs sağ salim doğsun kurban keseceğim diye. Ablam doğmuş kurban kesmisler. Velhasıl ondan sonra 3 tane daha doğurmus suan 4 kardeşiz. Yaptığı düsüklerin sebebini hic bilmemis annem doktorlar arastırmazmıs bile. Suan tıp cok ilerledi imkanlar sınırsız. Eminim sorunun ne olduğunu bilen bi cok hekim vardır. Hangi sehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin

Yazan oldumu bilmiyorum ama genetik testi yaptırdınız mı? Tekrarlayan düşüklerim için Dr tavsiye etmişti.Bizi bir kadın doğum hastanesine yönlendirdi. Eşimden ve benden kan aldılar. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım. Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasipnetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…