Evlat hasreti...

Estağfurullah hiç olur mu öyle bir seyy. Aşağıdaki ifadenin onun için olduğunu anlamamıştım:)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah selametle doğar hayırlı evlat olur
Allah razı olsun çok teşekkür ederim o güzel kalbinizin hürmetine güzel şeyler olacak sadece az sabır

Kuzucummm geçmiş olsun.seni anlayabiliyorum.ama şu an sana çok basit gelecek ama tünelin ucu gözüküyor. Önemli olan -gebe kalabilmen-. Bak ben dogumhanede çalışan bir ebeyim benimde iki kaybim oldu nedensiz kalp atimlari durdu. Sonrası kürtaj vs. Bende deli gibi yayınlar okudum arastirmala doktorlar.ki etrafımda bir sürü kadın dogumcu vardı tutunacak bir yol bulamadım. Çok geçmedi 3. Gebeliğimi iğne ilaçla doğurdum sonra 4. Gebelik onda da ilaç kullanmadım. Oda sağlıcakla doğdu şimdi iki tane kızım var. Genetik testi yaptır muhakkak Esin speemiyogram.versin. birde bana özelden yaz

Merhaba bi tanıdığım benzer şeyler yaşamıştı biyotin eksikliği varmış size bakıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…