Evlat hasreti...

şu siteye üye olduğunuz ilk günden beri birbirinden rezalet binlerce yorumunuz oldu . istemeden de olsa maalesef bir şekilde idare ettik.

ancak artık yeter, siz gerçekten korkunç bir insansınız .

kalbiniz kötü , vizyonunuz yok .

ilaç falan sizde işe yaramaz , zira bozuk bir karakteri hiçbir ilaç düzeltemez .

aklı olan hiçbir insan sizinle değil arkadaş olmak , geçtiğiniz yoldan geçmez bile .

sabrı neredeyse sonsuz bir psikiyatri hekimi olan beni bile çileden çıkardınız . hümanizm , hoşgörü de bir yere kadar .

YETER.

İstanbulda çok iyi doktorlar var eski görümcem böyle 3 çocuk düşürdü. İnat etti gerekli ameliyat mı dersin zayıflamak mı dersin her şeyi yaptı yine hamile kaldı bu işin profunu buldu İstanbul Bağdat caddesinde en pahalı doktor ne yaptı ne etti gerekirse her gün gitti geldi doktor o çocuğu tuttu orda ve doğurdu. Bundan önceki hekimleri normal gebelik gibi bakıyordu olaya. Bu hoca öyle yapmadi isini ciddiye aldı ve gerekeni yaptı 3 yıl önceydi dünyalar harcandı tabi ama olsun bir oğlu vardı ikincide kız oldu muradına erdi. Sen de çabala git en iyi doktora çaresi var artık her şeyin

Yüzde kaç DNA hasarı çıktı sizde? Benim eşimde de yüzde 32. Bende daha yeni 4. Tup bebek denemesi yaptım yine döllenme olmadı. 38 yaşındayim. Yaştan Dolayı yumirtalarim mi kalitesiz yoksa DNA hasarından mi olmuyor anlamadım. Kesin bir şey söylemiyor doktorlar.

Bazen doktorlar bizi yönlendirmiyor sanki yemin etmişler gibi ben sizinle saha önce özelden yazıştık . Ünlü prof Kaan aydos bu hasarın %15 gibi bi rakamlara inmediği sürece tüp bebeğin başarılı olamayacağından bahsediyor yazılarında. Yine burda çok araştırdım binlerce hasta var Burda ve onlar dna hasarını indirdikten sonra kendiliğinden bile hamile kalanlar olmuş. 3 ayda bu değer iyi bi şekilde düşüyor vitaminlerle eşinizi ikna edip bence tedavi ettirin

Twitterda falan paralı troller olur ya sırf insanları kışkırtmak, hassas noktaları kaşıyıp galeyana getirtilmek için tutulurlar (ya da kendi tercihleri olarak). Onların KK versiyonusunuz, ne eksik ne fazla!

Erzurumda bir urologa gitti. Degerlerim iyi ozeldeki doktorlar abartıyor demiş. Sperm sayısı 174 milyon, ileri hareket yüzde 8 yavaş hareketli yüzde 47. Morfoloji 4 tü en son 2 çıktı. 3 ay boyunca ımprly, ACE plus selenyum kullandı. Keçi boynuzu kürü ısırgan otu falan içti. Embriyologlar sperm değerleri iyiydi dedi hep anlamıyorum benim yumirtalarimda mi sorun var.

Kilonuz kaç bir de yaşınız amh vurulan doz kaçtı. Benimde embriyolar gitmedi hiç 5. Güne 3 opuda da meğerse fazla doz vermişler bence doktor ve hastane değiştirin iyi bir ürolağa gidin

38 oldum. 62 kg boy 157 en son 200 gonal f 150 meriofert kullandım. 7 yumirta vardı 4 toplandi döllenmedi. İlk denemede 187,5 gonalf kullanmıştım yine dollenmemisti. Ankara Memorialde ilaç dozlarini az tuttu klomen iğne karışık tedavi uyguladı embriyo gelişmedi. Az da olsa çokta olsa dozlar benim embriyo oluşmuyor.

Dayımın 11 sene sonra peşpeşe 2 sağlıklı kızı oldu, şimdi evlendiler bile.. Allah'tan umut kesilmez, siz tıbbi olarak elimizden geleni yapın, biraz da duygusal olarak sakın kalmaya çalışın. Allah'ım tez vakitte hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Sana umut olsun.
5 yıllık evliyim.ilk gebeliğimde 8.hafta kalbi durdu.ikinci gebeliğim dış gebelik sağ tüpüme yerleşmiş.tüpüm alınmadı ameliyat olmadan kendiliğinden düştü değerler.3.gebeliğim kimyasal gebelik.4.gebeliğim yine kalbi durdu.bu süreçte araştırma hastanesinde herşeye baktırdık.rahmim kalp şeklindeymiş.birazda pıhtılaşma var falan dedi.Ama ben ümidi artık kesmiştim.Yengem vanda bir yaşlı kadına gitmişti 8 düşüğün ardından 3 evladı oldu.Bende bi ümit gittim.Bana mezi diye bişi verdi.2 defa kullandım.2 ay sonra hamile kaldım yine umutsuzdum çünkü yine hafif lekelenmem oldu ama haftalar geçmeye bebek büyümeye başladı inanamıyordum her seferinde mutlulukla çıktım doktordan ve şuan kızım kollarımda çok şükür.sakın umudunu kaybetme sakıııınn.ben o kadar umutsuzdumki.Herkesin sorularından artık o kadar bunalmıştımki neden olmuyor neden düşüyor verilicek cevabımda yoktu.psikolojim bitmişti ama çok şükür karşıma o kadın çıktı ve hayatımı değiştirdi tabiki önce Allah sayesinde.çok şükür bin şükür.kendimede söz vermiştim birgün öocuğum olursa burdakilere umut olmak için yazıcam demiştim.o gün bugünmüş

Allah razı olsun çocuğunuzu size bağışlasın inşallah. Bende rahim filmi çektim bir tüpüm aşırı su toplamış ve şişmiş.alinmasi gerekiyormus çünkü düşüğe sebebp olabiliyomus ordan sıvı akinca.

Banada rahim filmi çektirdiğimde sağ tüpün alındımı senin diye sordular bende yok ama dış gebelik geçirmiştim sağdan dedim.sonra tekrar incelediler sağ tüpümden sıvı çok yavaş geçiyomuş.

Anladım canım benimki baya şiş olmuş ve içinde su toplamış o da enfeksiyon a sebep olabiliyormuş. Bakalm artık nasipp

Aldırmadan önce iyice bi düşün ve araştır.çevrende güvenilir bu işi bilen eski ebeler varmı bi bak.ben inanmıyordum meğer onlar çok şey biliyormuş.

Allah verse de vermese de hayırlı oymuş. Bana da nasip olmadı belki olsa hayırsız olacak keşke dünyaya getirmeseydim diyeceğiz. Siz duanızı edin kafanıza da çok takmayın dünyada evlat sahibi olmayan ilk de değiliz sonda

İyice sıyırmışsın.Allah şifa versin.

Merhaba,mezi nedir acaba? Ayrıntıya inebilir misiniz?

İnternette çok fazla rezil yoruma denk geliyoruz. Ama bu hepsini tahtından indirecek rezillikte. Ödülü olsa da takdim etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…