Evlat hasreti...

Hulusi bülent zeyneloğlu, kendi klinigi var instagramdan gorusup doguda oldugunuzu yazın sonuclarıniza bakar ve olumlu bir donus saglar ise kendisine gitmek istediginizi vs. yazın ilgilenir diye dusunuyorum
Hulusi Hoca tanıdığım en az 10 kisiyi annelikle tanistirdi Neredeyse hepsinin gebelik olusmama sebepleri farkliydi ama sorunsuzca halletti. Bende ne zaman boyle bir basliga denk gelsem kendisini oneriyorum.

Allah ayagina tas degdirmesin doktorlarimizin, cok kiymetliler benim gozumde.

Rabbim şu üç aylarda yüzünüzü güldürsün, kucağınızı doldursun, hayırlı uğurlu göz nuru bir evlat nasip etsin inşallah muradınıza hayırlı ve kolay bir şekilde kavuştursun inşallah sizi ve tüm isteyen kardeşlerimizi

Merhaba benimde bir tanıdığım sizin durumunuzdaydı bir türlü bebeği olmuyordu pıhtılaşma vardı en son denizlide bir doktora gitti o doktor doğuma kadar iğne kullanmasını söyledi çok şükür bir tane dünyalar tatlısı bebisi oldu inşallah darısı sizin başınıza.

Aynı şeyleri yaşamışız ..inanın Allah sonra mükâfatını veriyor ümidinizi kaybetmeyin. :)
Çok yorucu olacak mı hamile kaldım devam edecek mi. Yine aynı şeyleri mi yasicaz düşüncesi insanı bitiriyor . Yalnız ben kürtaj larda hep bayiltildim sizin yasadiginiza çok üzüldüm

Üç kalp atışı alamama yaşadım. Her biri kürtaj sonrası üç ay korunma, İkinci ayına kürtajla sonuçlandı . Hamileliğimde sevinemiyorsun yine aynı şekilde olacak diye . Genetik test yaptırdim kan pıhtılaşma çıktı . Elimde test olduğu halde ikinci hamilelikte de birşey kullandirtmadilar. Kalp atışı olmadı. Üçüncü de başka doktora gittim hergun iğne haftada üç gün bebek aspirini kullandım. Gititigmizde kalp atışı oluşmuş ancak durmuş denildi.

Üçüncüden sonra perinatoloji bölümünde profesöre gittim. Doz yeterli gelmemiş dedi.hergun iğne +coraspirinle iki evladım dünyaya geldi . Tek bir soyleidig aklımda, ilk konuşmada dedi ki ben hamile kalan hastadan korkmam Allah'ın izniyle olur takmiyorsun uzulmuyorsun :) Allah'ım sizi de sevindirsin .

Geçmiş olsun kilonuz var mı? Yada kronik bir rahatszlgnz tetikleyen bir şey. Genetik test mutlaka yaptırın belki pıhtılaşma var sizde yada esinizde farklı bir şey olabilir olmaybilir de.
Tüm seçenekleri eleyin sonra tüp bebek merkezine gidin aşılama olabilir. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

Allah razı olsun ilk hamilelikte 84 ttüm ondan sonra 90 a çıktım . Şimdi 73 üm.65 leri falan görürsem inşallah o zaman deneyeceğim pıhtılasma var iğne kullandım sonuncuda genetik temiz çıktı

Allah razı olsun. Peki siz kaç doz kullandınız ve pıhtılasma genleriniz neydi

Bende sonuncuda kullandım ama kalbi durdu artık doz mu yetersiz geldi bilmiyorum

Rabbim size bağışlasın inşallah bana da nasip olur Allah razı olsun

Doktorlar anlamıyor demişsiniz ama bu konularda pek de anlayacak birşey yok maalesef.tamamen kısmet çünkü.bugün biri daha konu açmış mesela.kocasına kısır demişler korunmasına rağmen 2 defa hamile kalmış.kismet yani tamamen.bir kere testleri, tahlilleri yaptırmişsanız doktor doktor gezip hayatınızdan çalmayın.adama da yazık size de.herkesin hayatında eksikler var.dünya cennet değil.sizinkinin de böyle olması tuhaf değil.olgunlaşmanız gerekiyor.kusura bakmayın da daha kendi sorunlarınızla başa çıkmayı bilemeyen bir insansınız, o çocuğa nasıl annelik yapacaksınız? Kısaca büyüyün biraz ya.kendinize gelin.bu nedir? Hayatta istekleri olan tek insan siz değilsiniz.

Benim bir akrabaminda boyle bir sorunu vardi. Kocasinin genetiginde bir sorun oldugu icin erkek cocuklarina hamile kaldiginda hepsi dustu. Simdi kendisi hamile ve bir kizi olacak. Doktor da uyarmis. Buyuk olasilikla kiz cocuklari bu genetik hastaligin tasiyicisi oldugu icin yasama ihtimali erkege gore cok daha fazla.
Bu sebeplerden oturu tup bebek yapmayi dusunmez misiniz? En azindan en saglikli yumurta ve sperm ile daha garanti bir yol izleyebilirsiniz.
Bir de kendinizi cok yipratmayin, belki engelli dogacaklardi. Simdi insan ben bakarim cocugum benim diye dusunuyor ama bizim omrumuz kisitli, biz bu dunyadan gittikten sonra cocugunuzu bu dunyada tek basina birakmak da cok buyuk haksizlik olur.
Esiniz tarafinda, bir takim genetik sorunlar var mi? Ailesinde erkek cocuklari yasamayan mesela. Kendi tarafiniza da bir sorun sorusturun. Sonra da duzgun bir doktor bulun ve ona gidin. Bu duyduklarinizi da o doktora anlatin ki, size tani koyarken zorlanmasin.
Uzmeyin kendinizi, hersey olmasi gerektigi zaman olacaktir.
Mesela bizim bir diger tanidigin da cocugu olmuyordu. Cok tup bebek denediler falan onlar da tutmadi. Sonra Maras depreminden sonra oradan bir cocuk evlat edindiler. Inanilmaz mutlular su an.

Siz nasıl acımasız vicdansız bir insansınız acaba? Burda derdimi anlattım dua istedim. Ne zorluklardan geçtiğimi yazdım. Sinanmadiginiz bir acı hakkında eleştiri yapmanız ne kadar acı ve inanın bana sizden çok daha iyi bir anne olacağıma eminim. Böyle her şeyi pat pat söyleyince dünya dünya oluyor dimi en özgüvenli sizsiniz çünkü. Ben iyi olmadığımı yazdım zaten siz nasıl bir kafa yasiyorsunuz hayret ediyorum

Haklısıniz genetik testler falan temiz çıktı ama işte yine de her şey olabilir

daha kendi sorunlarinizla başa çılamazken demişsinizde arkadas sadece kaybettigi bebeklerinden bahsetmis baksa bi sorundan bahsetmemiski konusmak icin konuşmuşsunuz

Ankaradaysanız Tuncay Nas hocaya gitmenizi tavsiye edebilirim, doğru yönlendirmeler yapacağından eminim. Geçen gün biriyle tanıştım kız bebekleri gebelik başında düşmüş tutunmamış ama oğulları var.
A Aysenimi zora düşüp içini döken kendi çaresizliğini filtresiz anlatan insana bu şekilde üstten tavırlı öğüt verilmez. Herkesin hassasiyeti farklı. Kendi hayatını yoluna koymadan insanlara çıkışman bana çiğ geldi. biz de seni azarlayalım bari bundan sonra?

Hiç Bir Zaman umudunu kaybetme bende 5 sene sonra kavuştum yavruma ilk bebegim doktor hatası yüzünden düştü... sonra Allah nasip etti dilerim Allah'tan biran önce sanada evlat nasip etsin...evlat hasreti ceken tum kadınların kucağı bos kalmasin amin

hangi ildesiniz bilmiyorum ama kesinlikle Şişli Memorial Semra Kahraman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…