Gebeliğe Hazırlık Evlat hasreti Eltim ikizlere hamile

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ins busefe r sag salim kavuşrsunz
risk olsada olmasada 4 ay yatın
ilacla tedavisi varsa ins kısa zamanda olur zaten .. tüp gerçekten pahalı aslinda en cok parayi harcadgmız bizin ilaclar oldu bitürlü bitmiyo
Evet 2018 de bilemedim ki hamile olduğumu 19 yaşındaydım adetten 10 gün geçince öğrendim uzuuun yol yürümüştük eşimle otobüste o mu sebeb oldu nasıp olmadı düştü.

aslında merkeze ve kişinin tedavisina göre farklılık gösteriyo ilac kullanımı bazısında daha az oluo bazısında daha cok bizim hepsi yaklaşık 20bin tuttu
Baya pahalıymış ama değmiş inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder sizde bi sorun varmıydı peki beklememek için mı tüp bebek yaptırdınız

Tup bebek fiyatLri ne kadar ki ? Ayrıca daha.hic tedaviye başlamamışsınız bence diğer tedavi yöntemlerini deneyin en son tüp bebek denemesini yaparsınız rahim filmi hormon testi yaptırdınız mi
Tüp bebek çok pahalı ben Kazakistanliyim sız de nasıl bilemem. Ayrıca şimdi tedavi oluyorum.

Evet 2018 de bilemedim ki hamile olduğumu 19 yaşındaydım adetten 10 gün geçince öğrendim uzuuun yol yürümüştük eşimle otobüste o mu sebeb oldu nasıp olmadı düştü.
Bebek tutununca öyle çok bi problem.olmuyomus demek ki nasibi yokmuş ayrica sağlıklı gebelik olsaydi her türlü tutunurdu

Baya pahalıymış ama değmiş inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder sizde bi sorun varmıydı peki beklememek için mı tüp bebek yaptırdınız
biz 4 yıl doğal olsun diye bekledik bende sorun vardi cikolata kistim vardi sol tarafda sağ tarafda da cıkınca yaptırdık tüpü

Sen 3 senedir bekliyorsun canım. Onlarda 6 senenin sonunda ecvlat sahibi oldular. Eminim ki eltin seni anlayacaktır. Ama onları düşün. Düşün ki 6 yl uğraştılar çocuk sahibi oldular.. Neden üzüleyim ki.. Neden kıskanayım.. Aynı yollardan benre geçiyorum bugün hamile kalsam mutlu olurum bende de ve üzme kendini. Mutluluklarına ortak ol. RABBİM sana da nasip etsin ve tüm bekleyip isteyenlere de..

Hayır bence sağlıksız gebelikti. Çünkü hamilelikte bol bol yürüyüş yapmak öneriliyor.. son aylarda dikkat etmek gerekiyor böyle düşünme..

2016 Nisan ayında düşünmeye başladık. İlk denemede olacak sandık. Hatta 2 yakın arkadaşımla aynı ay başladık denemeye. İkisi de ilk ay hamile kaldılar. Ben kalamadım. Hamilelikleri, doğumları, bebeklerini büyütmeleri, doğum günleri.. Onlar adına çok sevinsem de kendi adıma içim hep buruktu. Bizim de olsa tam bu kadar olacaktı diye aklımdan geçiyordu. Sonra ablam, görümcem derken çevremdeki evli olan herkesin bebeği oldu. Onlar adına tabi ki çok seviniyordum ama neden ben diye de üzülüyordum. Bir yandan daha zamanı değil diye kendimi teselli ederken bir yandan da canım acıyordu.

2020 Nisan ayında doğum yaptım. Şimdi kızım 5 aylık. Arkadaşlarımın çocuklarından tam üç yaş küçük Şu anki sabrımı belki ilk ay hamile kalsaydım gösteremezdim. Bizim için en hayırlı zamanda geldi miniğim

İnşallah bekleyen, isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip olur. Şu an olmuyorsa daha güzel bir zamanda gelecektir. Yaşarken sabretmesi çok zor biliyorum. Allah sabrınızı, gücünüzü artırsın inşallah

Evet haklısınız 6 sene de kolay değil ben 3 sene de çok yıprandım hem yaşıda benden 4 yas büyük yaşıda ilerliyor anlıyorum. Bende işte duygularima engel olamadım
Amin teşekkür ederim :) güzel dua için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…