Evet 2018 de bilemedim ki hamile olduğumu 19 yaşındaydım adetten 10 gün geçince öğrendim uzuuun yol yürümüştük eşimle otobüste o mu sebeb oldu nasıp olmadı düştü.ins busefe r sag salim kavuşrsunz
risk olsada olmasada 4 ay yatın
ilacla tedavisi varsa ins kısa zamanda olur zaten .. tüp gerçekten pahalı aslinda en cok parayi harcadgmız bizin ilaclar oldu bitürlü bitmiyo
Baya pahalıymış ama değmiş inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder sizde bi sorun varmıydı peki beklememek için mı tüp bebek yaptırdınızaslında merkeze ve kişinin tedavisina göre farklılık gösteriyo ilac kullanımı bazısında daha az oluo bazısında daha cok bizim hepsi yaklaşık 20bin tuttu
Tüp bebek çok pahalı ben Kazakistanliyim sız de nasıl bilemem. Ayrıca şimdi tedavi oluyorum.Tup bebek fiyatLri ne kadar ki ? Ayrıca daha.hic tedaviye başlamamışsınız bence diğer tedavi yöntemlerini deneyin en son tüp bebek denemesini yaparsınız rahim filmi hormon testi yaptırdınız mi
Bebek tutununca öyle çok bi problem.olmuyomus demek ki nasibi yokmuş ayrica sağlıklı gebelik olsaydi her türlü tutunurduEvet 2018 de bilemedim ki hamile olduğumu 19 yaşındaydım adetten 10 gün geçince öğrendim uzuuun yol yürümüştük eşimle otobüste o mu sebeb oldu nasıp olmadı düştü.
Kazakistanda mı yaptırdınızTüp bebek çok pahalı ben Kazakistanliyim sız de nasıl bilemem. Ayrıca şimdi tedavi oluyorum.
Amin inşallah dua ettiğiniz için teşekkür ederim nefesinize sağlıkamiin insallh darısı en kısa zamanda size nasip olsun insallah
EvetBebek tutununca öyle çok bi problem.olmuyomus demek ki nasibi yokmuş ayrica sağlıklı gebelik olsaydi her türlü tutunurdu
Hayir tüp bebek yaptırmadım hiç sadece pahalı diyorum. Ben kazakistanda yaşıyorumKazakistanda mı yaptırdınız
Bende hep karıştırıyorum yazan kişileri o diğer ark zannetimHayir tüp bebek yaptırmadım hiç sadece pahalı diyorum. Ben kazakistanda yaşıyorum
AnladımBende hep karıştırıyorum yazan kişileri o diğer ark zannetim
herşey sebep olmus olabilir ama belki de saglıklı degildi tutunamadiEvet 2018 de bilemedim ki hamile olduğumu 19 yaşındaydım adetten 10 gün geçince öğrendim uzuuun yol yürümüştük eşimle otobüste o mu sebeb oldu nasıp olmadı düştü.
biz 4 yıl doğal olsun diye bekledik bende sorun vardi cikolata kistim vardi sol tarafda sağ tarafda da cıkınca yaptırdık tüpüBaya pahalıymış ama değmiş inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder sizde bi sorun varmıydı peki beklememek için mı tüp bebek yaptırdınız
Hayır bence sağlıksız gebelikti. Çünkü hamilelikte bol bol yürüyüş yapmak öneriliyor.. son aylarda dikkat etmek gerekiyor böyle düşünme..Evet 2018 de bilemedim ki hamile olduğumu 19 yaşındaydım adetten 10 gün geçince öğrendim uzuuun yol yürümüştük eşimle otobüste o mu sebeb oldu nasıp olmadı düştü.
AminVelhasıl rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Dostinex ilac kullanıyorum hormon yükselmiş o da bir çok şeyi etkiliyormuş.Tedavi olarak neye başladınız ?
Evet haklısınız 6 sene de kolay değil ben 3 sene de çok yıprandım hem yaşıda benden 4 yas büyük yaşıda ilerliyor anlıyorum. Bende işte duygularima engel olamadımSen 3 senedir bekliyorsun canım. Onlarda 6 senenin sonunda ecvlat sahibi oldular. Eminim ki eltin seni anlayacaktır. Ama onları düşün. Düşün ki 6 yl uğraştılar çocuk sahibi oldular.. Neden üzüleyim ki.. Neden kıskanayım.. Aynı yollardan benre geçiyorum bugün hamile kalsam mutlu olurum bende de ve üzme kendini. Mutluluklarına ortak ol. RABBİM sana da nasip etsin ve tüm bekleyip isteyenlere de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?