Gebeliğe Hazırlık Evlat hasreti Eltim ikizlere hamile

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır bence sağlıksız gebelikti. Çünkü hamilelikte bol bol yürüyüş yapmak öneriliyor.. son aylarda dikkat etmek gerekiyor böyle düşünme..
Siz anlatırken sanki bende hamile olmuş doğum yapmış hayal ettim çok haklısınız bu da geçer inşallah amin dua için teşekkür ederim. Kazakistandan selamlar ne güzel burdan bile sizinle dertlese biliyorum

Yaşadığınız duygular için size kimse birşey diyemez..hakları yok canım.. Anlıyorum seni .. İnsanın elinde olmuyor.. Rabbim kucağını doldursun.

Yaşadığınız duygular için size kimse birşey diyemez..hakları yok canım.. Anlıyorum seni .. İnsanın elinde olmuyor.. Rabbim kucağını doldursun.
Amin Rabbim her duanı kabul etsin. Belki uzaklardaki o sızın gönlünüzden kopan o duayi Rabbim kabul eder ve hayırlı evlat sahibi olurum. Ne kadar teşekkür etsem az..

Gercekte çocuk sahibi olmak mucizevi bisey aslında düşünsenize hersey normal olcak o sperm o yumurtalıgı bulacak ve çocuk olacak . Bazen bu hemencecik oluveriyor hatta olmasını istemeyene belki de oluveriyor bazen de zaman veriyor Allah olmuyor . Herseyin bir vakti vardır canını sıkma burnunda üstünde çok durma her gördüğünde belki üzüleceksin bu kıskanclık değil kendini eksik hissediyorsun ama hissetme bence cunku hersey allahtan geliyor belki çocuğun olcak basına kötü bisey gelcek yüreğin yanacak dua et ve zamanını bekle . . Çocuğu olmuyor laflarına da kullagını tıka gerekirse görüşme

Doğru diyorsunuz benim bir tanıdığım ablam vardi 4 sene bekledi tedavilerden geçti. Tecrübelerini bana anlattı bunu yap bunu yapma dedi ve kendiside 4 sene sonunda hamile kalmıştı ama maalesef taktiri ilahî doğumdan hemen sonra vefat etti erkek evladını eşine bıraktı gitti bir hafta oluyor kaybettigimize

Basınız sağ olsun canımız sağ olsun . Halamın 20 senden sonra normal yolla oldu hiç bir sorun yoktu Allah ne zaman isterse o zaman olur

Bi hüzün olur tabi ki bu kötü bi duygu değil onların bebeklerine zerre zarar gelsin istemezsin içindeki hüzün senin de evlat sahibi olmak istemenden kaynaklı. Kendini kötü hissetme

Kesinlikle hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz benimle birlikte evlenen benden sonra evlenen herkesin çocugu oldu hatta 2. Ye hamile kalanlar var çevremde evlat hasreti çeken hiç kimse kalmadı bir ben kaldım yanımda bebeklerini annecim annecim diye sevince üzülüyorum acaba ben bu sıfatı hiç duymayacak mıyım diyorum

Doğal yoldan mi oldu peki yani tek beklediniz mi yoksa sorun var mi diye araştırıp tedavi falan da oldunuz mu

Elbet bır gün umutlar gerçekleşir. RABBIM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN hayirli zamanda hayırlı evlat nasıp etsin

Doğal yoldan mi oldu peki yani tek beklediniz mi yoksa sorun var mi diye araştırıp tedavi falan da oldunuz mu

1 yıl bekledik. Sonra araştırdık. Ufak tefek sıkıntılar çıktı. Sonra 2. yılda tüp bebek denedik ilki tuttu boş gebelik oldu, diğeri negatif oldu. 3. yılda yine tüp bebek denedik. Kızım oldu 3. tüp bebek denememizde kavuştuk. Maddi manevi çok zordu ama şükürler olsun.

Canım kıskanma şudur, bende yok onda var keşke onda da olmasa. İmrenme şudur, onda var bende yok keşke bende de olsa. Seninki imrenme. İnan bunu hepimiz yaşıyoruz sen fesat düşünceli değilsin. Rabbim en hayırlı zamanda bize de nasip etsin inşallah.

Yaa anladım Rabbim çektiğiniz sıkıntıların mükafatını vermiş inşaAllah sonrakiler doğal yollardan hayırlısı ile sağlıklı Kendiliğinden olur inşaAllah da sıkıntı çekmezsiniz Rabbim hayırlı evlat eylesin bebeğinizi de

Amin, Allah razı olsun Rabbim önce hiç olmayanlara, bekleyenlere versin inşallah Kimseyi kucağı boş bırakmasın

Amin, Allah razı olsun Rabbim önce hiç olmayanlara, bekleyenlere versin inşallah Kimseyi kucağı boş bırakmasın ❤
Amin amin inşaAllah bende bekleyenlerdenim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin tüm isteyenlere inşaAllah duanızı eksik etmeyin Allah razı olsun

Çok açık ve net olarak anlattınız çok teşekkür ederim

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…