Gebeliğe Hazırlık Evlat hasreti Eltim ikizlere hamile

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm beklemek zordur bilirim kendinizi üzmeyin stres yapmayın rahat olun acaba bu ay hamilemiyim die stres yapmayın kafanızı başka şeylerle meşgul edin Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim

Amin inşallah teşekkür ederim :) güzel dua için

Maşallah Allahü teala anali babalı büyütsün.
Doğru diyorsunuz ama işte bunları bilsek te hep tersini yapıyoruz engel olamıyoruz maalesef

Amin inşallah belki hamileyimdir haberim yok tedavi görüyorum bu arada ...

benimde 4 yıl olmadi etrafindaki herkes hamile kaldi 2.-3. derken hep doğurdular.. artık bende tüpe karar verdim ve ilk dememe de tuttu sizde mi deneseniz acaba tüp? daha fazla beklemeye gerek yok bence
biz kimseyle tüp oldugunu paylşmadık
hatta hamile oldugumu hala ailelere söylemedik

Canım ben bir hamile görümce üzülüyorum uğraşıyoruz olmuyor diye ne bizde iki yıldır istiyoruz olmuyor

bence bütün bebek bekleyen kadınlar aynı duyguları yaşıyor kıskanmak değilde insanın içi biraz tuhaf oluyor yani ben 1 seneyi geçti bebek istiyorum arkdaşım 1 aylık evliyken hamile oldugunu öğrendi arkadaslarim var samimi olduğum ucumuzde aynı sene evlendik ikisi hamile doğum yapacak diğeri doğum yaptı yaşadığımız duygular aynı aslında

Allahü teala sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin. Tüp bebek çok pahalı hem aşılamayı düşünüyorum ama karar vermedim daha. Doktorum hormon yükselmesi var sadece o düzelince olur dedi Dostinex ilac kullaniyorum. 2018 de ayni şekil ilac kullanıp 2 ci ay hamile kaldım ama 4 haftayken düşük yaptim maalesef..

Bende inşallah hamile kalirsam 3 4 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum..

Rabbim bu küçük imtihanla beraber güzel sabr etmeyi ve dualarımızın kabul olmasını nasıp etsin.

Tup bebek fiyatLri ne kadar ki ? Ayrıca daha.hic tedaviye başlamamışsınız bence diğer tedavi yöntemlerini deneyin en son tüp bebek denemesini yaparsınız rahim filmi hormon testi yaptırdınız mi

ins busefe r sag salim kavuşrsunz
risk olsada olmasada 4 ay yatın
ilacla tedavisi varsa ins kısa zamanda olur zaten .. tüp gerçekten pahalı aslinda en cok parayi harcadgmız bizin ilaclar oldu bitürlü bitmiyo

Tup bebek fiyatLri ne kadar ki ? Ayrıca daha.hic tedaviye başlamamışsınız bence diğer tedavi yöntemlerini deneyin en son tüp bebek denemesini yaparsınız rahim filmi hormon testi yaptırdınız mi
aslında merkeze ve kişinin tedavisina göre farklılık gösteriyo ilac kullanımı bazısında daha az oluo bazısında daha cok bizim hepsi yaklaşık 20bin tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…