2016 Nisan ayında düşünmeye başladık. İlk denemede olacak sandık. Hatta 2 yakın arkadaşımla aynı ay başladık denemeye. İkisi de ilk ay hamile kaldılar. Ben kalamadım. Hamilelikleri, doğumları, bebeklerini büyütmeleri, doğum günleri.. Onlar adına çok sevinsem de kendi adıma içim hep buruktu. Bizim de olsa tam bu kadar olacaktı diye aklımdan geçiyordu. Sonra ablam, görümcem derken çevremdeki evli olan herkesin bebeği oldu. Onlar adına tabi ki çok seviniyordum ama neden ben diye de üzülüyordum. Bir yandan daha zamanı değil diye kendimi teselli ederken bir yandan da canım acıyordu.
2020 Nisan ayında doğum yaptım. Şimdi kızım 5 aylık. Arkadaşlarımın çocuklarından tam üç yaş küçük

Şu anki sabrımı belki ilk ay hamile kalsaydım gösteremezdim. Bizim için en hayırlı zamanda geldi miniğim
İnşallah bekleyen, isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip olur. Şu an olmuyorsa daha güzel bir zamanda gelecektir. Yaşarken sabretmesi çok zor biliyorum. Allah sabrınızı, gücünüzü artırsın inşallah