Gebeliğe Hazırlık Evlat hasreti Eltim ikizlere hamile

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni çok iyi anlıyorum canım bizim de tam tersi. Evleneli 6 yıl bitecek 7 ye gireceğiz. Eltim benden 4 sene sonra evlendi. Şuan 8 aylık bir oğlu var. Kendisi ile görüşmüyoruz bazı sebeplerden ötürü kendisi kaynanam ve onun ailesi ile görüşmek gidip gelmek istemiyor başından beri. Ama bebişi her gün görüyorum. Annesi nasıl olursa olsun ilk başta bende de çekimserlik oldu. Sanki herkes bana bakıyor çocuğum olmuyor diye. Şimdi alıştım seviyorum oynuyorum. Rabbim bize de Nasib edecek inşallah

Benimde 6 senedir olmuyor şuan transfer için reglimi bekliyorum bana da dua eder misin canım? Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah

Benimde 6 senedir olmuyor şuan transfer için reglimi bekliyorum bana da dua eder misin canım? Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah ❤
tabiki ederim insallah göbüş dolartransfer esnasinda ya varisi oku test gününe kadarda hep karnını okşayarak oku ben öyle yaptım

Amin inşallah hayırlısıyla nasip etsin.
Evet başa gelince insan her şeye alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…