• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Evlat hasreti Eltim ikizlere hamile

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle selamun aleyküm. Sizlerle paylaşmak istedim ki iyi ya da kötü fikrinizi almak ve bu hislerime engel olmak istedim. Ailede 3 erkek kardeş ben ikincisinin hanımıyım ama 3 cü yani kaynım erken evlenmiş eltim benden önce gelin gelmiş ve benden 4 yaş büyük 6 senedir bebek bekliyorlar uğraşıyorlar ve hamile kaldi ikizlere maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin. Biz de 3 senedir bebek bekliyoruz uğraşıyoruz ama daha nasıp olmadı.
Arkadaşlar söylemek istediğim insanlık hali kendi adıma çok ama çok üzüldüm. Görende kıskandı zan eder. Çok kötü huy kıskançlık çok iyi biliyorum ama yine de söyleyecem kiskandim mi ? Diye kendime 😔 ama üzülerek çünkü böyle olmak istemiyorum. Onlar 6 sene beklediler sonuçta uğraşlarının dualarının sonucunu aldılar. Belki bu da benim için Rabbimin bir sınavı...
Seni çok iyi anlıyorum canım bizim de tam tersi. Evleneli 6 yıl bitecek 7 ye gireceğiz. Eltim benden 4 sene sonra evlendi. Şuan 8 aylık bir oğlu var. Kendisi ile görüşmüyoruz bazı sebeplerden ötürü kendisi kaynanam ve onun ailesi ile görüşmek gidip gelmek istemiyor başından beri. Ama bebişi her gün görüyorum. Annesi nasıl olursa olsun ilk başta bende de çekimserlik oldu. Sanki herkes bana bakıyor çocuğum olmuyor diye. Şimdi alıştım seviyorum oynuyorum. Rabbim bize de Nasib edecek inşallah

benimde 4 yıl olmadi etrafindaki herkes hamile kaldi 2.-3. derken hep doğurdular.. artık bende tüpe karar verdim ve ilk dememe de tuttu sizde mi deneseniz acaba tüp? daha fazla beklemeye gerek yok bence
biz kimseyle tüp oldugunu paylşmadık
hatta hamile oldugumu hala ailelere söylemedik😊😃
Benimde 6 senedir olmuyor şuan transfer için reglimi bekliyorum bana da dua eder misin canım? Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah ❤️🤲🏻😊

Benimde 6 senedir olmuyor şuan transfer için reglimi bekliyorum bana da dua eder misin canım? Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah ❤🤲🏻😊
tabiki ederim insallah göbüş dolar☺️transfer esnasinda ya varisi oku test gününe kadarda hep karnını okşayarak oku ben öyle yaptım🙏🏽🍀

Seni çok iyi anlıyorum canım bizim de tam tersi. Evleneli 6 yıl bitecek 7 ye gireceğiz. Eltim benden 4 sene sonra evlendi. Şuan 8 aylık bir oğlu var. Kendisi ile görüşmüyoruz bazı sebeplerden ötürü kendisi kaynanam ve onun ailesi ile görüşmek gidip gelmek istemiyor başından beri. Ama bebişi her gün görüyorum. Annesi nasıl olursa olsun ilk başta bende de çekimserlik oldu. Sanki herkes bana bakıyor çocuğum olmuyor diye. Şimdi alıştım seviyorum oynuyorum. Rabbim bize de Nasib edecek inşallah
Amin inşallah hayırlısıyla nasip etsin.
Evet başa gelince insan her şeye alışıyor

Back
X