amin insallah hepimiz kavusuruz biran onceBen bile heyecanladım...
Allahım tez zamanda kavuşmayı nasip etsin. Mis kokulu yavrunuza
Rüyamda oğlumla bahçede oynuyoruz. Sonra o koşarak bir apartmana giriyor. Orada biyolojik annesi varmış. Ben de peşinden gidiyorum, oğlum benle geliyor sonra. Kabus gibiydi. Etkisindeyim hala.
Biyolojik yolla evlat sahibi olan bir arkadaşımla konuştum. "Hiç bir farkı yok ki endişelerinin dedi. Yani ben de bir sürü kabus görüyorum. Bebeğimi ya adamlar kaçırıyor ya ormanda kayboluyor... "
Öyle bir sevgi ki bu, korkuları da büyük.
Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın.
Öpüyorum hepinizi.
Ben sirami bilmiyorum canm oyuzden bisey diyemem.tekrar sorayım bu ay istanbulda arayan varmı sırası için düşmüşmü hiç.
27. sıradayım ben bana nisanda ara dediler. şubatta sıraya girdim çünkü. merak ettim hiç arayan varmı düşen varmı sıradan diye. amann yaa insan sabredemiyor işte içim hep kıpır kıpır. kimsede güzel haberler vermiyor bu ay sevinelim :)Ben sirami bilmiyorum canm oyuzden bisey diyemem.
Sen soyle senin siran bellimi.kacinci siradasin
Nerde oturuyorsunuz27. sıradayım ben bana nisanda ara dediler. şubatta sıraya girdim çünkü. merak ettim hiç arayan varmı düşen varmı sıradan diye. amann yaa insan sabredemiyor işte içim hep kıpır kıpır. kimsede güzel haberler vermiyor bu ay sevinelim :)
Basvurali yapali size 4ay olmus.4ayda enazindan bi sira soylemisler.biz 4ayda birak sira ogrenmeyi gorusmeleri bile bitiremedik.daha 3gorusmemiz var.Bende dün öğrendim sıramızı. Hala aynı sıradayız. 4 ayda fazla bir yol katedemedik. İnşallah bundan sonra sıralar daha da hızlı ilerler. Hayırlı geceler, hayırlı cumalar arkadaşlar.
İstanbul'da 1 senede ancak öğreniliyor sanırım ama o zamana kadar sıran baya düşmüş olur hzrmsn.Bizde öğrendik ama aynı yerde sayıyor olmakta üzücü ;( Rabbim bol sabır versin bizlere arkadaşım.Basvurali yapali size 4ay olmus.4ayda enazindan bi sira soylemisler.biz 4ayda birak sira ogrenmeyi gorusmeleri bile bitiremedik.daha 3gorusmemiz var.
Bilmiyorum ya Rabbim sabrimizi arttirsin
1 sene sıra öğrenmeye çalışmak nedir yaa nasıl bu kadar uzun sürebiliyor aklım almıyorİstanbul'da 1 senede ancak öğreniliyor sanırım ama o zamana kadar sıran baya düşmüş olur hzrmsn.Bizde öğrendik ama aynı yerde sayıyor olmakta üzücü ;( Rabbim bol sabır versin bizlere arkadaşım.
Evet canm biyandanda o var.belki erken ogrensek yuksek rakamlar verecekler.uzulecegiz.enazindan 1sene sonra dusuk bi rakam soylerler insallah.İstanbul'da 1 senede ancak öğreniliyor sanırım ama o zamana kadar sıran baya düşmüş olur hzrmsn.Bizde öğrendik ama aynı yerde sayıyor olmakta üzücü ;( Rabbim bol sabır versin bizlere arkadaşım.
Ne guzel bi koala o oyle.rabbim mutlulugunuzu bozmasin :))Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar, inş Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuşturur, bu bekleme zamanını da huzur içinde mutlu bir şekilde geçirmenizi sağlar. İst da görüşmeler 1 yıla yakın sürüyor sırayı da 1 yılda anca öğreniyorsunuz. Bizim bebeğimizin gelmesi 15 ay sürmüştü, sıra öğrenince de dert bitmiyor aslında çünkü aylarca sıra ya 1 attı ya hiç atmadı. Ama sonunda kaderinizin kesiştiği bebek sıraya falan bakmıyor, önünüzde kişi olsa bile o geldim dediğinde yerleştirmeler hızlanıyor, tercihi değiştiren ya da bilemiyorum hangi nedenle ise sırasını donduran aileler oluyor. Veee bebeğiniz sizi buluyor. Biz bu ay kesin sıra gelir dediğimizde sıra hiç ilerlemedi kaç ay aynı hüsranı yaşamıştım. Sonra nasıl olsa aylardır sıra atmadı bari küçük bir tatil yapalım dedik uçak biletleri alındı rezervasyon yapıldı birkaç güne çıkıyorduk ki küçük bey bensiz gidemezsiniz dedi. Kurumdan gelen bir telefonla tüm plan iptal oldu. Hayatında tatile gidemediğim için ilk kez bu kadar mutlu olmuştum. Şu an bunları yazarken kucağımda bana koalalar gibi sarılmış sütünü içiyor:) hepinize sabır diliyorum arkadaşlar, içiniz rahat olsun meşakkatli de olsa bu yolun sonunda yalnızlığınız bitecek :)
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Ankara da şu şekilde oldu. Tüm evrakları hazırlayıp randevu alıyorsunuz. Memur size bazı sorular soruyor. Dosyanız evrak bölümüne gönderiliyor. Bu kadar. Uzmanınız evrak onayından sonra belli oluyor ve uzmanın gelmesi 2-3 ayı buluyor. Sonrasını bende bilmiyorum. İlk aşamada rahat ol yani. Sıkıntı olacak birşey yok.
Bende istanbuldan başvurdum banada aynısı söylediler onaylanması 2017 yi bulur dediler çok uzun dedimHayirli olur insallah.hangi sehirden basvurdunuz.
istenilen kriterler yadagorusmeler ilden ile degisebilir.
İstanbul icin konusabilirim ben.2.gorusme evrak teslimiydi(sizin gibi)
Bikac sorular soruldu.bilgi verildi.neden evlad edinmek istedigini soruyolar.samimiyetine bakiyolar.tanimak amacli.
3.gorusme ev ziyereti.bizim daha olmadi.4aydir bekliyoruz ev ziyaretini.
Uzmanimiz takilmayin buna basvuru tarihiniz onemli dedi.
Yani benim onayim 1sene sonra bile verilse benden once onay alan ama benden sonra basvuran onume gecemiyo sirada.
1seneye yayilabiliyo gorusmeler.
4.gorusme yine kurumda oluyomus.eslerle ayri ayri sohbet ediliyomus.yani yine tanimak amacli.
5.gorusmede cocuk gelisimi ve bakimiyla ilgiliymis.
Kitap tavsiyesinde bulundu uzmanimiz.cok faydali seyler var.onlari okuyup ogrenmemiz icin.cunku son gorusmede sorular soruluyomus bebek bakimiyla,davranis seklimizle ilgili.
Benm bildiklerim bunlar.
Bizde henuz bitirmedik gorusmeleri onay almadik daha.
Benmde korkularim var.bi aksilik olur diye.
Cunku uzmanin karsisinda cok panik oluyorum.beni yanlis tanimasindan korkuyorum.
İnsallah hepimiz bu cabalarimizin sonunda evladlarimiza kavusuruz.
Cok ozledim ben yavrumu biran once kucagima almak icin sabirsizlaniyorum
Hayırlı olsun başvurunuz. Amin insaallahhhh ..Evet kitapları bulabilirsiniz kitapcilarda.Bende istanbuldan başvurdum banada aynısı söylediler onaylanması 2017 yi bulur dediler çok uzun dedim( bende çok gergindim tc kimlik no tarih telefon no hepsini unuttum bi anda ev ziyareti için araba çıkmasını bekliyorlar mis ben gelip alırım hatta şimdi gidelim bile dedim:)) kitapları tüm kitapcilarda bulabilirmiyim? Bende çok özledim bir an önce gelsinler annem diye ciğerlerime çekerim kokusunu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır versin zaman su gibi Aksın gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?