Ne guzel bebegimiz icin hediye almak.ben henuz bebegime ne ben nede yakinlarim bisey almadik.benm icin erken ama tabi almak isteyen olsa havalara ucardim :))Arkadaşlar kraft twist rlx travel bebek arabası hakkında fikri olan var mı?Daha başvurumuz bile tamamlanmadı ama ablam hediye olarak almak istiyorBekle dedim de elimdeki parayı yerim dedi,anlayacağınız yemeden beğenmem lazım Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Evet gerçekten bebek fikri daha da güzelleşecek gibi hediyelerle:)Ben de hem sevindim hem heyecanlandım.Aslında bizim için de çok erken ama nebileyim yaa bi yönden de istiyorum içten içe:)O aparatı var mı bilemiyorum ama iki yönlüymüş.Belki bir bilen vardır demiştim.İki buçuk üç binlerde bebek arabalarını görünce bu biraz daha cazip geldi,yoksa bence de pahalı.Bikere olacak en çok içimize sinen olsun inşallah hepimizin.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için:))Valla ben pazara bile gidecem bebeğimle araba şartNe guzel bebegimiz icin hediye almak.ben henuz bebegime ne ben nede yakinlarim bisey almadik.benm icin erken ama tabi almak isteyen olsa havalara ucardim :))
Cok farkli hissediyo insan.dusunuldugunu biliyo.
Benm arabayla ilgili bi fikrim yok.ama netten baktim.pahali bi model.
Ama bi okdarda saglamdir bence.goruntusu cook guzel.
Ben onunde suyunu falan koyabilecegi bisey gormedim ama varmi acaba.
Bu onemli bence.hani bakiyorum disarda falan anneleri onune kraker falan koyuyo bebek oyalaniyo biraz disarda.boyle bi aparati varmi acaba.
Bide iki yönlümü.
Hayirli olsun simdiden :))
Gezmelere gidebileceginiz gunler gelsin biran once insallah
Arkadaşlar evraklarım hazır çarşamba 2.30ta randevumuz var bundan sonrasında ne olucak ev ziyareti nasıl gerçekleşiyor neler soruyorlar şu anda çok şükür olumsuz bişey yok bizden yana sağlıklı işi güçlü normal bir karı kocayiz :))ama ya olumsuz olursa diye çok korkuyorum hatta görüşmeye giderken ne giysem eşime ne giydirsem buna bile takıldım yardım lütfen tecrubelerinize o kadar ihtiyacım varki allah hepimizin yardımcısı olsun
Ahh ahh yillarca o pazarlarda neler cektik arabalardan.arkadan ittirenlermi ,ayaklarimin uzerinden gecenlermi her dertlerini cektik valla.bebisim gelsin koyucam arabasina o pazar senin bu pazar benm gezicem milleti ittire kaktiraEvet gerçekten bebek fikri daha da güzelleşecek gibi hediyelerle:)Ben de hem sevindim hem heyecanlandım.Aslında bizim için de çok erken ama nebileyim yaa bi yönden de istiyorum içten içe:)O aparatı var mı bilemiyorum ama iki yönlüymüş.Belki bir bilen vardır demiştim.İki buçuk üç binlerde bebek arabalarını görünce bu biraz daha cazip geldi,yoksa bence de pahalı.Bikere olacak en çok içimize sinen olsun inşallah hepimizin.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için:))Valla ben pazara bile gidecem bebeğimle araba şart
https://www.change.org/p/bursa-aile-ve-sosyal-politikalar-il-müdürlüğü-çocuk-çanta-değildir-koruyucu-ailesi-olduğumuz-eda-ya-bağlandık-eda-mızı-bizden-ayırmayın?recruiter=1348394&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-share_petition-no_msg&fb_ref=Default
canım linki tıklayıp açılan sayfadan bilgilerini girerek veya kullanıyorsan facebook ile giriş yap diyerek imzanı atabiliyorsun. yarın Eda'yı teslim etmeleri gerekiyor. merakla yarın neler olacak bekliyorum. umarım herşey bir yanlış anlamadır ve birbirlerinden ayrılmazlar
Canım haber alabildin mi bu konu ile ilgili?https://www.change.org/p/bursa-aile-ve-sosyal-politikalar-il-müdürlüğü-çocuk-çanta-değildir-koruyucu-ailesi-olduğumuz-eda-ya-bağlandık-eda-mızı-bizden-ayırmayın?recruiter=1348394&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-share_petition-no_msg&fb_ref=Default
canım linki tıklayıp açılan sayfadan bilgilerini girerek veya kullanıyorsan facebook ile giriş yap diyerek imzanı atabiliyorsun. yarın Eda'yı teslim etmeleri gerekiyor. merakla yarın neler olacak bekliyorum. umarım herşey bir yanlış anlamadır ve birbirlerinden ayrılmazlar
Canım haber alabildin mi bu konu ile ilgili?
İnşallah canım yaa çok etkilenmiştim umarım herşey yolundadırYok valla hiçbirşey bulamadım. İnşallah herşey yoluna girmiştir.
Kampanya kapatılmış, facebook profilini de bulamadım. Burdan yola çıkarak olumsuz birşey yaşamadıklarını düşünüyorum
Ben bile heyecanladım...herkese merhaba 3. siradayiz bugun ogrendim az kaldi kizimizin gelmesine hazirliklar baslasin
hadi gözün aydın canımm bişey kalmamış ama 2 yılda ancak kavuşuluyor anlaşılanlistede ismimi goremedim silinmis sanirim tekrar ekleyebilirmisiniz subat 2014 terk riza kiz
Yok valla hiçbirşey bulamadım. İnşallah herşey yoluna girmiştir.
Kampanya kapatılmış, facebook profilini de bulamadım. Burdan yola çıkarak olumsuz birşey yaşamadıklarını düşünüyorum
Hangi sehirlistede ismimi goremedim silinmis sanirim tekrar ekleyebilirmisiniz subat 2014 terk riza kiz
Zamancım , sayfayı takip eden birisi olarak çok sevindim müjdeli haberine ,Anne olmak nasıl başka bişey
Şimdi bana tarif et deseniz ne diyeceğimi bilemiyorum
Minicik bir el kocaman bir sevgi
Her gülüşte dünyanın en kıymetli hazinesi
Her ağlayışta bin parça eden
Gözlerine hayran olduğum minik sevdiğim
Çok bekledik uğruna
Geçmeyen aylar bitmeyen sıralar
Bitermi diyordum bitiyormuş
Üstelik sanki yıllarca beklememisiz gibi sanki dün başvurduk tüm herşey unutuluyor muş
Hani bir canım var feda ederim
Öyle seviyorum
Seveceğimizi biliyordum da bukadar seveceğimizi bilmiyordum
Öyle büyük öyle kocaman öyle candan
Ponciğim yokken acaba nasıl yaşamısız
Aslında sadece onun gelmesi için yaşamışız
Ponciğim geldi ya hayat geldi evimize
Babası deli divane ben pervane
Kurban olurum sana herdiyişinde babasına bir gülücükler saçıyor anlatamam
Dünyada böyle bir mutluluk varmıdır bilmiyorum
Tek üzüntümüz neden onca yıl tedavilerde geçti bu huzurdan bu sevgiden yıllarca mahrum yaşadık
Bir su damlası bir güneş ışığı bir can bir nefes uğruna ömrüm feda
Anne olmak nasıl güzel
Şimdilerde annemi daha çok anlıyorum
Gerçekten anne olmadan anneni anlıyamıyormuşsun
Normalde olsa bukadar harekete dayanamaz dım
Anne olunca ne uykusuzluk nede açlık
Allah farklı güç veriyor
Ençok düşündüğüm ya uyunamazsam idi hafif derinden nefes alsa anında dikiliyorum
Evimize can geldi hayat geldi
Zaman da sonunda anne oldu
Önceden de dua ederdim su gibi seçsin evladına kavuş diye
Şimdi ise diyorum ki Rabbim bir an önce bekleyen tüm herkes kavuşsun
Evlat neymiş
Kavuşunca daha farklı anlıyorsun
Oturmaya vakit bulamıyorum
Yılların beklenen sultanı gelince tüm gün onunla geçiyor
Varmıydı öncesi yoktu boştu
Çok şükür bin şükür artık var
Rabbim den dileğim tez vakitte kavuşun yok böyle sevgi bambaşka bir aşk
İnşallah bacılar tüm bekleyen anne adaylarımız tez vakitte anne olsunlar
Cennet kokusunu kulaklarına alsınlar
sagol cnm az kaldi insallah bu yil kavusucaz kiz bebekte 2 yil demislerdi oyle oldu.hadi gözün aydın canımm bişey kalmamış ama 2 yılda ancak kavuşuluyor anlaşılan
sakaryaHangi sehir
Ben bile heyecanladım...
Allahım tez zamanda kavuşmayı nasip etsin. Mis kokulu yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?