Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ne guzel bebegimiz icin hediye almak.ben henuz bebegime ne ben nede yakinlarim bisey almadik.benm icin erken ama tabi almak isteyen olsa havalara ucardim :))
Cok farkli hissediyo insan.dusunuldugunu biliyo.
Benm arabayla ilgili bi fikrim yok.ama netten baktim.pahali bi model.
Ama bi okdarda saglamdir bence.goruntusu cook guzel.
Ben onunde suyunu falan koyabilecegi bisey gormedim ama varmi acaba.
Bu onemli bence.hani bakiyorum disarda falan anneleri onune kraker falan koyuyo bebek oyalaniyo biraz disarda.boyle bi aparati varmi acaba.
Bide iki yönlümü.katlanabiliyomu.oturma alani genismi.
Hayirli olsun simdiden :))
Gezmelere gidebileceginiz gunler gelsin biran once insallah

Son düzenleme:
Evet gerçekten bebek fikri daha da güzelleşecek gibi hediyelerle:)Ben de hem sevindim hem heyecanlandım.Aslında bizim için de çok erken ama nebileyim yaa bi yönden de istiyorum içten içe:)O aparatı var mı bilemiyorum ama iki yönlüymüş.Belki bir bilen vardır demiştim.İki buçuk üç binlerde bebek arabalarını görünce bu biraz daha cazip geldi,yoksa bence de pahalı.Bikere olacak en çok içimize sinen olsun inşallah hepimizin.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için:))Valla ben pazara bile gidecem bebeğimle araba şart

Hafif ve manevra kabiliyeti yüksek bi araba olmalı... Kardeşim çok zorlanıyo yeğenim 2 yaşında ne itiliyo ne çekiliyo. Abla bilseydim daha hafif ve kolay kullanılan bişey alırdım, Aman sen iyi araştır al dedi

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Ankara da şu şekilde oldu. Tüm evrakları hazırlayıp randevu alıyorsunuz. Memur size bazı sorular soruyor. Dosyanız evrak bölümüne gönderiliyor. Bu kadar. Uzmanınız evrak onayından sonra belli oluyor ve uzmanın gelmesi 2-3 ayı buluyor. Sonrasını bende bilmiyorum. İlk aşamada rahat ol yani. Sıkıntı olacak birşey yok.

Ahh ahh yillarca o pazarlarda neler cektik arabalardan.arkadan ittirenlermi ,ayaklarimin uzerinden gecenlermi her dertlerini cektik valla.bebisim gelsin koyucam arabasina o pazar senin bu pazar benm gezicem milleti ittire kaktira
Sira bizde ama dimi

bir de böyle şeyler olmuyo diyolar bu kaçıncı duyuşum çok üzücü....

Canım haber alabildin mi bu konu ile ilgili?

Yok valla hiçbirşey bulamadım. İnşallah herşey yoluna girmiştir.

Kampanya kapatılmış, facebook profilini de bulamadım. Burdan yola çıkarak olumsuz birşey yaşamadıklarını düşünüyorum
İnşallah canım yaa çok etkilenmiştim umarım herşey yolundadır

listede ismimi goremedim silinmis sanirim tekrar ekleyebilirmisiniz subat 2014 terk riza kiz

Yok valla hiçbirşey bulamadım. İnşallah herşey yoluna girmiştir.

Kampanya kapatılmış, facebook profilini de bulamadım. Burdan yola çıkarak olumsuz birşey yaşamadıklarını düşünüyorum

canım sende durumlar ne, pek giremiyorum kkya.. tedaviye başladım da,tedavi iş yoğunluktan dolayı. Ama kafam çok rahat bu kez çünkü biliyorum tedavi yarıda da kalsa olumsuz da olsa birgün anne olacağım imkansız olmadığını bu sayfaları okuyunca anladım

Zamancım , sayfayı takip eden birisi olarak çok sevindim müjdeli haberine ,
Allahım anneli babalı ,sağlıklı uzun ömürler versin güzel meleğinize ,
Anneliğin hayırlı olsun , eminim ki çok güzel bir anne olacaksın , kavuşmanız uzun sürdü badireli oldu , insallah hayatınız çok Mutlu çok huzurlu, hep yan yana geçsin,
Lütfen minik kuzunu benim için de öper misin?
Darısı bebeğini bekleyen tüm anne adaylarımıza olsun insallah , pek yazmasam da hep takipteyim , sizden gelen güzel haberlerle seviniyorum ben de ...
Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…