- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
10 Şubat 2016 Tarihli ve 29620 Sayılı Resmî Gazete ve Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu inceleyebilirsiniz. Tüm yasal haklar burada yer almaktadır.
Bildiğim kadarıyla babanın izni 3 gün. 5 gün için teklif verildi ama henüz onaylanmadı.başlıklara baktım ama bulamadım
Bildiğim kadarıyla babanın izni 3 gün. 5 gün için teklif verildi ama henüz onaylanmadı.
Cnm 2 ay oldu doğum yapalım biliyorsun. Eşim 5 gün izin kullandı. Daha önce 3 gündü bu süre. Fakat evlat edinmede de bu hakkı verdiler mi o konuda bilgim yokArkadaşlar bilgisi olan varsa bir bakabilir mi :)
Şimdi bu sgk knunda değişiklikler oldu evlat edinen anne ve babalara da yazasl haklar tanındı ya. yaklaşık 1,5-2 saattir telefonda alo 170'ten bilgi lmaya çalışıyorum ama bana en son yarı zamanlı çalışanların işsizlik sigortası ile ilgili bilgi vermeye çalıştılar :) çünkü metinde evlat edinme geçiyor, başka da bilgi yokmuş babaya dair.Çok farklı şeylerden bahsettiğimizi de anlatamadım bir tülü. metni mevzuat.gov.r den bulabilirsiniz dedi ama orayı da açamıyorum şuanda.
evlat edinen sgklı babanın sözleşme tarihi itibariyle yasal olarak kaç gün izni var veya bu düzenlemeyi bulabileceğim metne nerede ulaşabilirim bilen var mı
Amin.Manisa’nın Salihli ilçesinin Yılmaz mahallesindeki Yeni Caminin bahçesine, kimliği belirsiz kişilerce iki günlük kız bebeği bırakılmış. Allah'ım bahtını açık etsin, çok güzel bir yuvası olsun inşallah
kızlar bizi bugun kurumdan aradılar 3bucuk aylık erkek bebek var gelip alırmısınz diye bende bir sevinc hemen yarın yola cıkıoruz dedim herkezi aradım bebeğimiz gelio diye bugun diş için randevum vardı imlat ameliyatı olcktım iptal ettim eşimi aradım bebeğimiz gelio diye gidelim birşeyler alalım doğru duzgun bişiyemiz yok vakit var diye almamıştık daha ondan sonra aradan 1 saat geçti tekrar telefon geldi biz davası bitmemiş bebeğe evt demişiz bilmiordm aslında evt deinde sonunda dimize bizi aradıktan sonra haber gelmiş bebişin davası bitmiş o yuzden bize öncelik tanınmış davası bitince sizden önce başvuran bir aile var ona vericez dediler o benimde kalbime duşmuştu bikere bizim olmak istiodu bizin kısmetimizdi sonra size tekrar dönucez dediler işde bizden önce olan aileye ulaşılamıomuş yarın size kesin haber veririz dediler eğer onlar acmassa bize dönceklermiş o aileye verilse bile sonraki sıra sizde dediler benm kalbim onda kaldı inş bize dönerler sabah olsun guzel haberler gelsin inşallah.......
hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm bizim kısmetimizse bizi bulucak inş..Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten sizin evladınız o oğluşsa mutlaka size gelecektir, ne olursa olsun kucağımıza aldığımız o ilk an, neden beklediğimizi anlayacağımıza inanıyorum. Puzle parçası gibi, gelip eksik kalan o yere tam oturacak :)
Hadi hayırlısı inşallah yarın güzel haber verirsin bize... olmaz da sizden önceki aile kucaklar sa miş kokulu yavruyu sen de yakında kavuşacak sın elbet , gayretli ve sabırlı ol .....sevgilerrrrkızlar bizi bugun kurumdan aradılar 3bucuk aylık erkek bebek var gelip alırmısınz diye bende bir sevinc hemen yarın yola cıkıoruz dedim herkezi aradım bebeğimiz gelio diye bugun diş için randevum vardı imlat ameliyatı olcktım iptal ettim eşimi aradım bebeğimiz gelio diye gidelim birşeyler alalım doğru duzgun bişiyemiz yok vakit var diye almamıştık daha ondan sonra aradan 1 saat geçti tekrar telefon geldi biz davası bitmemiş bebeğe evt demişiz bilmiordm aslında evt dedimize bizi aradıktan sonra haber gelmiş bebişin davası bitmiş o yuzden bize öncelik tanınmış davası bitince sizden önce başvuran bir aile var ona vericez dediler o benimde kalbime duşmuştu bikere bizim olmak istiodu bizin kısmetimizdi sonra size tekrar dönucez dediler işde bizden önce olan aileye ulaşılamıomuş yarın size kesin haber veririz dediler eğer onlar acmassa bize dönceklermiş o aileye verilse bile sonraki sıra sizde dediler benm kalbim onda kaldı inş bize dönerler sabah olsun guzel haberler gelsin inşallah.......
hadi hayırlısı olsun arkadaşım yarın güzel haberler alırız inşallahkızlar bizi bugun kurumdan aradılar 3bucuk aylık erkek bebek var gelip alırmısınz diye bende bir sevinc hemen yarın yola cıkıoruz dedim herkezi aradım bebeğimiz gelio diye bugun diş için randevum vardı imlat ameliyatı olcktım iptal ettim eşimi aradım bebeğimiz gelio diye gidelim birşeyler alalım doğru duzgun bişiyemiz yok vakit var diye almamıştık daha ondan sonra aradan 1 saat geçti tekrar telefon geldi biz davası bitmemiş bebeğe evt demişiz bilmiordm aslında evt dedimize bizi aradıktan sonra haber gelmiş bebişin davası bitmiş o yuzden bize öncelik tanınmış davası bitince sizden önce başvuran bir aile var ona vericez dediler o benimde kalbime duşmuştu bikere bizim olmak istiodu bizin kısmetimizdi sonra size tekrar dönucez dediler işde bizden önce olan aileye ulaşılamıomuş yarın size kesin haber veririz dediler eğer onlar acmassa bize dönceklermiş o aileye verilse bile sonraki sıra sizde dediler benm kalbim onda kaldı inş bize dönerler sabah olsun guzel haberler gelsin inşallah.......
Kk'da 2015 yili basvurusu ilk kavusmasini yasayacak . Ayagini giderken sürüyerek git siralar su gibi akip gecsin...Cok sevindim cnm hakkinda hayirlisi olsun. Eger nasibindeyse o bebek sana gelir. Ins. Yarin guzel haberlerini bekliyoruz. Gelmezsede hic uzulme sira zaten sana gelmis. Ne guzel kavusanlarin haberlerini almak...insallah en kisa vakitte allah hepimizin kucagini doldursun ...kızlar bizi bugun kurumdan aradılar 3bucuk aylık erkek bebek var gelip alırmısınz diye bende bir sevinc hemen yarın yola cıkıoruz dedim herkezi aradım bebeğimiz gelio diye bugun diş için randevum vardı imlat ameliyatı olcktım iptal ettim eşimi aradım bebeğimiz gelio diye gidelim birşeyler alalım doğru duzgun bişiyemiz yok vakit var diye almamıştık daha ondan sonra aradan 1 saat geçti tekrar telefon geldi biz davası bitmemiş bebeğe evt demişiz bilmiordm aslında evt dedimize bizi aradıktan sonra haber gelmiş bebişin davası bitmiş o yuzden bize öncelik tanınmış davası bitince sizden önce başvuran bir aile var ona vericez dediler o benimde kalbime duşmuştu bikere bizim olmak istiodu bizin kısmetimizdi sonra size tekrar dönucez dediler işde bizden önce olan aileye ulaşılamıomuş yarın size kesin haber veririz dediler eğer onlar acmassa bize dönceklermiş o aileye verilse bile sonraki sıra sizde dediler benm kalbim onda kaldı inş bize dönerler sabah olsun guzel haberler gelsin inşallah.......
cnm uzulme başvuru tarhi önemli sizin işleminiz bittikten sonra başvuru tarihine göre sıraya alıncaksınız bekleme suresi aynıya duşuo fark etmio ..nasibin kısmetin nezamansa ozaman kavuşcaz inşlallahMerhaba arkadaşlar ev ziyaretimizin üzerinden 8 hafta yanına ay geçti geçen cuma kurumu arayip işlemlerin ne olduğunu sıramızı öğrenip ogrenemeyecegimizi sordum ve sevgili uzmanımız o müthiş cümleyi söyledi "çok yoğunum daha yazınızı yazamadım inşallah haftaya yazarım " yine hüsrana uğradım nisanda 1 yıl olacak ... çok yoruldum .... iyiki küçük bir sehirdeyim.. sabır desen oda kalmadı .. ve daha bekleme süreci var ....
En yakın zamanda bu durumu yaşamış biri olarak söylüyorum eşim 5 gün izinliydiben de öyle biliyorum ama bir yerden teyit edemedim bir türlü :) muhasebe veya insn kaynakları bilmiyorsa eğer şuraya bakın diyebilmek adına araştırayım dedim bulamadım. Sona yaklaşınca böyle oluyor sanırım. eşime kalsa yıllık izinden alırım niye takıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?