Arkadaşlar evraklarım hazır çarşamba 2.30ta randevumuz var bundan sonrasında ne olucak ev ziyareti nasıl gerçekleşiyor neler soruyorlar şu anda çok şükür olumsuz bişey yok bizden yana sağlıklı işi güçlü normal bir karı kocayiz :))ama ya olumsuz olursa diye çok korkuyorum hatta görüşmeye giderken ne giysem eşime ne giydirsem buna bile takıldım yardım lütfen tecrubelerinize o kadar ihtiyacım varki allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayirli olur insallah.hangi sehirden basvurdunuz.
istenilen kriterler yadagorusmeler ilden ile degisebilir.
İstanbul icin konusabilirim ben.2.gorusme evrak teslimiydi(sizin gibi)
Bikac sorular soruldu.bilgi verildi.neden evlad edinmek istedigini soruyolar.samimiyetine bakiyolar.tanimak amacli.
3.gorusme ev ziyereti.bizim daha olmadi.4aydir bekliyoruz ev ziyaretini.
Uzmanimiz takilmayin buna basvuru tarihiniz onemli dedi.
Yani benim onayim 1sene sonra bile verilse benden once onay alan ama benden sonra basvuran onume gecemiyo sirada.
1seneye yayilabiliyo gorusmeler.
4.gorusme yine kurumda oluyomus.eslerle ayri ayri sohbet ediliyomus.yani yine tanimak amacli.
5.gorusmede cocuk gelisimi ve bakimiyla ilgiliymis.
Kitap tavsiyesinde bulundu uzmanimiz.cok faydali seyler var.onlari okuyup ogrenmemiz icin.cunku son gorusmede sorular soruluyomus bebek bakimiyla,davranis seklimizle ilgili.
Benm bildiklerim bunlar.
Bizde henuz bitirmedik gorusmeleri onay almadik daha.
Benmde korkularim var.bi aksilik olur diye.
Cunku uzmanin karsisinda cok panik oluyorum.beni yanlis tanimasindan korkuyorum.
İnsallah hepimiz bu cabalarimizin sonunda evladlarimiza kavusuruz.
Cok ozledim ben yavrumu biran once kucagima almak icin sabirsizlaniyorum