• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bende sizin gibi melekleden birinin cocuguyum benide ailem evlatlik almislar.kucuk yasimdada bunu bana soylediler ama ben gelcek ailem olsa bu kadar sevmezdm. Annemi cok seviyorum o benim kanatsiz melegimm iyi ki o benim annnemm
Kac yasinizda ogrendiniz.nasil soylediler.tepkiniz nasil oldu.
Simdiden en buyuk endisemiz bu.nasil soyleriz

Onbir yasinda ogrendim bi restorant bahcesinde annemin ellerimi tutarak soyledigini cok iyi hatirliyorum buz kesmisti elleri soylerken goz yaslari ellerimize damliyodu.bana dediki istersen yardimci da olabiliriz gelcek aileni bulmak istersen. ama ben istemedim biri beni dogar dogmaz hastanenin tuvaletine atan.. Digeri beni buyuten emek veren nasil kiyardim onun kalbinin kirilmasina ondan gitmeye ona soyledigim tek laf suydu simdi seni daha cok seviyorum suan evliyim annemle ayni mahalede ev tutum birgun bile ondan uzak kalmam o Benim kanatsiz Melegim bence sizde cok tedirgin olmayiin umarim gonlunuzce olur..

Onbir yasinda ogrendim bi restorant bahcesinde annemin ellerimi tutarak soyledigini cok iyi hatirliyorum buz kesmisti elleri soylerken goz yaslari ellerimize damliyodu.bana dediki istersen yardimci da olabiliriz gelcek aileni bulmak istersen. ama ben istemedim biri beni dogar dogmaz hastanenin tuvaletine atan.. Digeri beni buyuten emek veren nasil kiyardim onun kalbinin kirilmasina ondan gitmeye ona soyledigim tek laf suydu simdi seni daha cok seviyorum suan evliyim annemle ayni mahalede ev tutum birgun bile ondan uzak kalmam o Benim kanatsiz Melegim bence sizde cok tedirgin olmayiin umarim gonlunuzce olur..
Çok sağol Allah ömrüne ömür katsin sanada hayırlı evlatlar nasip etsin. .Anneciginin ellerinden seninde gözlerinden öperim. Ve ayrıca sana teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için.

Okurken çok duygulandım.Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin

Yakında 2 sene dolacak. İstanbuldan başvurduk. Henüz hiç hazırlık yapmadım. Evlenirken annem çeyizime bebek eşyaları da koymuştu ufak tefek. Nerden bilsin kadın o eşyalar yıllarca kalbimde yara olucak. Yıllardır dolapta duruyor kimseye de vermek içimden gelmedi annem özenmiş yapmış. Hep bir umut bebeğimi bekledim. Onları görünce bile üzülüyorum. Bir oğlum oldu ilk nefesi son nefesi oldu bebeğimin. Ömür boyu yüreğimde kapanmayacak yara. Minik yavrum da kullanamadı o eşyaları. O zaman da doğumdan sonra tamamlarım herşeyi diyordum. Sanırım bebeğimi kucağıma aldıktan sonra eşyaları tamamlıycam. Yeterki günler çabuk geçsin gelsin bebeğim annesi dört gözle onu bekliyor.
Çok zor şeyler yaşamışsınız ama evladınız kavuştuğunu çoğu şeyi unutursunuz beklemek çok zor iyi biliyorum. Ben yavrumuz 22 ay bekledim sadece ben değil ailem eşimin ailesi kızımın hazırlığını yaptık her çarşıya gittiğimde dayanamayıp birşeyler aldım baktıkça ağladım canım sıkıldıkça dolabını düzelttim hiç gelicek gibi geliyordu şimdi kızım 18 aylık yaşadığım herşeyi unutturdu. Anneeee demesi boynuma sarılıp öpmesi soğuk yemek yemeyi soğuk çay içmeyi temizlediği yerleri dağıtması daha neler neler benim yaşadığım bu tarifsiz duyguları Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın

Arkadaşlar,

Koruyucu ailesinden alınıp başka bir aileye evlat edindirilmek istenen Eda için bir imza kampanyası başlatılmış. Normalde kanunen, çocuğu evlat edinme hakkı öncelikli olarak koruyucu ailenin. Bu koruyucu ailemiz de 3,5 yıldır Eda'ya aile olmuş. Ve kanunen tanınan evlat edinmede öncelik hakkı hiçe sayılarak önümüzdeki pazartesi Eda'yı kuruma teslim etmeleri istenmiş. Aile gerekli yasal başvuruları yapacakmış ama bir yandan da imza kampanyası başlatmış change.org vasıtasıyla.

"Koruyucu Ailesi Olduğumuz Eda'ya Bağlandık.Eda'mızı Bizden Ayırmayın." ismiyle başlatılan bu imza kampanyasına destek verelim.

Arkadaşlar,

Koruyucu ailesinden alınıp başka bir aileye evlat edindirilmek istenen Eda için bir imza kampanyası başlatılmış. Normalde kanunen, çocuğu evlat edinme hakkı öncelikli olarak koruyucu ailenin. Bu koruyucu ailemiz de 3,5 yıldır Eda'ya aile olmuş. Ve kanunen tanınan evlat edinmede öncelik hakkı hiçe sayılarak önümüzdeki pazartesi Eda'yı kuruma teslim etmeleri istenmiş. Aile gerekli yasal başvuruları yapacakmış ama bir yandan da imza kampanyası başlatmış change.org vasıtasıyla.

"Koruyucu Ailesi Olduğumuz Eda'ya Bağlandık.Eda'mızı Bizden Ayırmayın." ismiyle başlatılan bu imza kampanyasına destek verelim.
Nasil boyle bisey olabilirki.kanun koruyucu aileden yana halbuki.oncelik onlarin.
Acaba evlad edinilmesi icin bi suremi vardi.aşildigi icin baska aileyemi gecti o hak acaba.tam bilmiyorum tabi.
Nasil katiliyoruz imza kampanyasina.internet sitesimi var.facebookmu

Nasil boyle bisey olabilirki.kanun koruyucu aileden yana halbuki.oncelik onlarin.
Acaba evlad edinilmesi icin bi suremi vardi.aşildigi icin baska aileyemi gecti o hak acaba.tam bilmiyorum tabi.
Nasil katiliyoruz imza kampanyasina.internet sitesimi var.facebookmu

https://www.change.org/p/bursa-aile...m=des-lg-share_petition-no_msg&fb_ref=Default

canım linki tıklayıp açılan sayfadan bilgilerini girerek veya kullanıyorsan facebook ile giriş yap diyerek imzanı atabiliyorsun. yarın Eda'yı teslim etmeleri gerekiyor. merakla yarın neler olacak bekliyorum. umarım herşey bir yanlış anlamadır ve birbirlerinden ayrılmazlar

Arkadaşlar evraklarım hazır çarşamba 2.30ta randevumuz var bundan sonrasında ne olucak ev ziyareti nasıl gerçekleşiyor neler soruyorlar şu anda çok şükür olumsuz bişey yok bizden yana sağlıklı işi güçlü normal bir karı kocayiz :))ama ya olumsuz olursa diye çok korkuyorum hatta görüşmeye giderken ne giysem eşime ne giydirsem buna bile takıldım yardım lütfen tecrubelerinize o kadar ihtiyacım varki allah hepimizin yardımcısı olsun

Waw 2sene.kizmi bekliyosunuz.yada terkmi.
Kiz bebekte bide terkte cok bekleniyo zannedersem.
Esya kolay.saglikla gelsinde.
Enazindan ilk geldigi gun icin bi iki parca giydirebileceginiz biseyler alabilirsiniz yada.cunku bebekle zor oluyomus arkadaslarin demesiyle.
Anliyorum esyakara bakip uzulmek istemiyosunuz.zaten hayatin enbuyuk sinavindan gecmissiniz.rabbim sabrini cogaltsincokda desmek istemiyorum :KK43:(
Bu arada bende istanbuldan basvurdum
Teşekkürler. Kız bebek bekliyoruz ama süre uzadıkça tercihi değiştirmek de aklımdan geçiyor. Sıralar çabuk ilerler inşallah hepimiz bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

Çok zor şeyler yaşamışsınız ama evladınız kavuştuğunu çoğu şeyi unutursunuz beklemek çok zor iyi biliyorum. Ben yavrumuz 22 ay bekledim sadece ben değil ailem eşimin ailesi kızımın hazırlığını yaptık her çarşıya gittiğimde dayanamayıp birşeyler aldım baktıkça ağladım canım sıkıldıkça dolabını düzelttim hiç gelicek gibi geliyordu şimdi kızım 18 aylık yaşadığım herşeyi unutturdu. Anneeee demesi boynuma sarılıp öpmesi soğuk yemek yemeyi soğuk çay içmeyi temizlediği yerleri dağıtması daha neler neler benim yaşadığım bu tarifsiz duyguları Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın
Ne güzel yazmışsınız. Bugünler geride kalacak inşallah. Bazı günler daha zor geçiyor sadece.

Arkadaşlar evraklarım hazır çarşamba 2.30ta randevumuz var bundan sonrasında ne olucak ev ziyareti nasıl gerçekleşiyor neler soruyorlar şu anda çok şükür olumsuz bişey yok bizden yana sağlıklı işi güçlü normal bir karı kocayiz :))ama ya olumsuz olursa diye çok korkuyorum hatta görüşmeye giderken ne giysem eşime ne giydirsem buna bile takıldım yardım lütfen tecrubelerinize o kadar ihtiyacım varki allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayirli olur insallah.hangi sehirden basvurdunuz.
istenilen kriterler yadagorusmeler ilden ile degisebilir.
İstanbul icin konusabilirim ben.2.gorusme evrak teslimiydi(sizin gibi)
Bikac sorular soruldu.bilgi verildi.neden evlad edinmek istedigini soruyolar.samimiyetine bakiyolar.tanimak amacli.
3.gorusme ev ziyereti.bizim daha olmadi.4aydir bekliyoruz ev ziyaretini.
Uzmanimiz takilmayin buna basvuru tarihiniz onemli dedi.
Yani benim onayim 1sene sonra bile verilse benden once onay alan ama benden sonra basvuran onume gecemiyo sirada.
1seneye yayilabiliyo gorusmeler.
4.gorusme yine kurumda oluyomus.eslerle ayri ayri sohbet ediliyomus.yani yine tanimak amacli.
5.gorusmede cocuk gelisimi ve bakimiyla ilgiliymis.
Kitap tavsiyesinde bulundu uzmanimiz.cok faydali seyler var.onlari okuyup ogrenmemiz icin.cunku son gorusmede sorular soruluyomus bebek bakimiyla,davranis seklimizle ilgili.
Benm bildiklerim bunlar.
Bizde henuz bitirmedik gorusmeleri onay almadik daha.
Benmde korkularim var.bi aksilik olur diye.
Cunku uzmanin karsisinda cok panik oluyorum.beni yanlis tanimasindan korkuyorum.
İnsallah hepimiz bu cabalarimizin sonunda evladlarimiza kavusuruz.
Cok ozledim ben yavrumu biran once kucagima almak icin sabirsizlaniyorum

Ben de çok heyecanlıyım... Daha sıramız bile belli değil oysaki. Bebek kıyafeti görmek bile istemiyordum bir aralar. Gördükçe içim acıyordu. Şimdi a ne tatlı şundan da alırım bundan da
Odanın rengini şöyle yaparız bebek arabası şunu derken... Kendimi kaptırıp gidiyorum.
Mutlu olacağımızı biliyorum ve heyecanla onu bekliyorum. Canım yavrumu :KK200:

Canım tebrik ederim seni içimize su serptin yazdıklarınla çünkü bizim gibi annelerin korkuları bunlar Allah sanada kendin gibi hayırlı evlatlar nasip etsin bize de senin gibi kıymet bilen evlatlar.

Arkadaşlar kraft twist rlx travel bebek arabası hakkında fikri olan var mı?Daha başvurumuz bile tamamlanmadı ama ablam hediye olarak almak istiyor:KK52:Bekle dedim de elimdeki parayı yerim dedi,anlayacağınız yemeden beğenmem lazım:KK48:Bilgisi olan yardım edebilir mi?

Arkadaşlar kraft twist rlx travel bebek arabası hakkında fikri olan var mı?Daha başvurumuz bile tamamlanmadı ama ablam hediye olarak almak istiyor:KK52:Bekle dedim de elimdeki parayı yerim dedi,anlayacağınız yemeden beğenmem lazım:KK48:Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Canım bende henüz almadım bununla ilgili bi bilgim yok ama baktım internetten güzel bişeye benziyo banada fikir oldu ablanızın kesesine bereket kuzucuğunuzda sağlıkla kullansın tez vakitte inşallah

Canım bende henüz almadım bununla ilgili bi bilgim yok ama baktım internetten güzel bişeye benziyo banada fikir oldu ablanızın kesesine bereket kuzucuğunuzda sağlıkla kullansın tez vakitte inşallah
Çok teşekkür ederim:)Ben de görüntüsünü çok beğendim.Bir de çok aşırı fiyatlar var piyasada okadar pahalı almak mantıklı gelmiyor.Çok da ucuz sayılmaz ama idare eder işte..Sarı olanı hem kıza hem erkeğe olur diye düşündüm.İyi dileklerin için sağol arkadaşım.Sizlere daha güzelleri nasip olsun.Bir an evvel içleri dolsun

Back
X