• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
durumunuzu ifade edin uzmanınıza. şimdi oturduğum eve mi gelmek istersiniz, yeni taşınacağım eve mi diye sorun. yeni eve gelmek isteyecektir. çünkü çocuğun yaşayacağı evin koşullarını değerlendirmek isteyecek. nisandan sonra gelir, sorun olmaz..
Aynen öyle konuşmalı.Kendi bilir napalım artık.Bi yönden de seviniyorum bu evden çok memnun değildim,zaten kendi evim de kirada.Sonuçta daha iyi olacak,biraz rahatladım sağolun.

Arkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Bu görüşmelerimiz 6ayda tamamlanmak zorunda değil mi?Uzmanımız son görüşmeyi evimizde yapacağımızı söyledi,nisan gibi yaparız dedi.Fakat ben kiradayım ve nisanda evden çıkmak zorundayım.Bunu uzmanımıza söylesem yeni evime gelse diyorum yani öyle daha mantıklı.Acaba söylesem ters teper mi?Çünkü evi değiştirdim yerleştirdim derken uzmanımızın söylediği tarihi aşmış oluruz.Kafam karışık ve canım sıkkın.
canım bence söleme zaten arıyolar gelicez diye belki taşınmış olursun ozaman ben yeni taşındım dersin yada taşınana kadar belki gelirler gelmezlerse taşındığın zaman ararsın ozaman sölersin bence yine sen bilirsin

Merhaba
bizde 9 şubatta başvurumuzu yaptık tek veya ikiz olabileceğini belirttik gaziantepteyiz ikiz çocuklarım olma ihtimali nedir sizce içimden olacakmış gibi geldi :KK46::KK46:

Selam canım hoşgeldinn..ayy keşke ikiz olsa seni öyle düşünüyorumda çok gülüyorum ...ya bende ikiz dedim bide ikiz gelirmiş beni düşünsene çıldırmış gibi oluruz galiba.Allah ım tez vakitte kavuşmayı kısmet etsinn..bu arada yaza bekliyoruz sizi unutmaaaa...

Merhaba
bizde 9 şubatta başvurumuzu yaptık tek veya ikiz olabileceğini belirttik gaziantepteyiz ikiz çocuklarım olma ihtimali nedir sizce içimden olacakmış gibi geldi :KK46::KK46:
Hayirli olsun.hosgeldiniz.
Bizde ikizde olur dedik.heralde cogu insan ikiz demistir.cunku herseye tmm diyoruz.
Ben sanmiyorum ikiz gelebilecegini.nebilim sanki cok dusuk bi ihtimal gibi geliyo.yinede rabbim en iyisini bilir.
Hayirli olsun basvurunuz tekrar :))

Selam canım hoşgeldinn..ayy keşke ikiz olsa seni öyle düşünüyorumda çok gülüyorum ...ya bende ikiz dedim bide ikiz gelirmiş beni düşünsene çıldırmış gibi oluruz galiba.Allah ım tez vakitte kavuşmayı kısmet etsinn..bu arada yaza bekliyoruz sizi unutmaaaa...
Listeye baktimda 2seneye yaklasmis beklemeniz dimi.
Siraniz nasil ilerliyo.
Az kalmistir inssallah

Sevgili arkadaşlar bnede forumda çok fazla paylaşımda bulunmamış olmama rağmen evlat edinme sürecinde hergün bu forumu takip ettim.inanın okadar doğru bir yol gösterici oldu ki..bebeğimin ne zaman geleceğini bana nerdeyse kurumdan önce tutulan Liste söyledi. Bilmek istediğim herseyin detayını burada buldum..

Artık tüm yasal süreci tamamladık çok şükür. Yine de hala bu sayfayı çok seviyorum...

Belli olmaz belki ikinci turda bu kez sizin tecrübeleriniz bize yeniden yol gosterir..
Sakin kalın;sağlıcakla kalın. ..hergecen günün sizi bebeğinize yaklastirdigini unutmayın
Sevgiler

Merhaba aranıza yeni katilti m beni ellerinden lütfen sizden öğreneceğim cok şey var

Anne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.

Anne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Hayırlı olsun tez vakitte acil şifalar diliyorum miniginizin sizin sevkatinizle çabucak iyileşecegini ve evinize neşe içinde dönmeniz için dua edicem. ..Sevgiler

Hayırlı olsun Rabbim şifa versin cimcimeye size bağışlasın çok mutlu oluyoruz böyle haberlerle mutluluklar :KK200:

Hayırlı uğurlu olsun kuzucuğunuz Allah şifalar versin prensese

Acil şifalar dilerim, hep beraber, sağlıklı, çok çok mutlu uzun yıllarınız olsun...

Gozun aydin yaa cook sevindim kavusacak olmaniza.
80gun yogun bakimda beklememiisiniz anladigim kadariyla.nasil buyuk bi sabir vermis rabbim.bundan sonrasi evinizde gecer insallah.
Guzel kiziniza rabbim sifa versin.hayirli saglikli bi omru olsun :))

Canım hayırlı olsun ne güzel bir haber.:KK68:

İnşallah çabucacık iyileşir minik melek. Gözün aydın dualarımız seninle ve meleğinle. Çok öptüm. Çok mutlu oldum :))

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 :KK6: [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014:KK6:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015:KK6:[/td]
[/tr]

[tr]

[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015:KK6:[/td]
[/tr]

[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015:KK66:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015:KK6:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td]01.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]01.2016:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td]02.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]EEDDBB[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylerdogan[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kadr_iye[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Riza-Kiz-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Antalya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Riza-Kiz-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mefos[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]kutahya-terk-rıza-kız-erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]avara_alone[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]dadaa[/td]
[td]08.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ozgurr [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Çanakkale -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mira80[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz tuna[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Kırklareli-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Rıza-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]BaybPrin[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza- Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gülay400[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Gaziantep-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Forever_in_love[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]birumuzyok [/td]
[td]12.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]majesteleri[/td]
[td]02.2016[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/table]

Netere kavusma tarihiniz olarak subat yazmisim.ama subat degil sanirim.haber verilen tarihimi atalim yoksa martmi yaziyim

Back
X