bu tabloda görmek bile sevindiriyo insanı :))))Listei cep telefonundan yapmaya calistim arkadaslar.harf yanlisliklari olmus olabilir.baska hatalar gorurseniz soyleyebilirsiniz duzeltirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tabloda görmek bile sevindiriyo insanı :))))Listei cep telefonundan yapmaya calistim arkadaslar.harf yanlisliklari olmus olabilir.baska hatalar gorurseniz soyleyebilirsiniz duzeltirim
merhaba aynı tarihlerde başvurmuşuz sizin sıranız kaç acaba ?Merhaba arkadaslar, uzun zamandir sessiz takipteyim sanirim listeden ismim bu yuzden cikarilmis.Bugun dosyamiz onaylandi ve siramizi ogrendik.Tekrar eklerseniz sevinirim.Istanbul 03.03.15 kiz erkek riza-terk.
Hayırlı olsun başvurunuz arkadaşım. Zaman su gibi akıp geçsin inşallah.bu tabloda görmek bile sevindiriyo insanı :))))
amin herkesin inşallah çabucak geçerde biter bu beklemeler endişeler....Hayırlı olsun başvurunuz arkadaşım. Zaman su gibi akıp geçsin inşallah.
Dusunsene kaderdasim dedigim insan beni elestiriyor. Benim anneligimi sorguluyor. Benim nasil evlat edindigimi hangi zorluklardan gectigimi bilmiyor. Burda herkes herseyden fedakarliklar verdi. Bu kadari gercekten de cok fazla...Canım lütfen sakin ol. Birbirimize destek için buradayız. Kimse çıkmasın listeden lütfen..;(
Merhaba inş zaman su gibi akar gecer sıranın sana geldigi gun olur hemen ..Kızlar bugün çok hassasım yazmak istedim az önce uzmanımızla görüştüm sırayı sormak için aradım hiç ilerlememiş sıram çok ilerlerde değil ama rahat 1 sene sürer dedi çok etkilendim üzüldüm Bursada çabuk sıra geliyor diye hazırlıklarımın hepsini yaptım ama burdada sıralar eskisi gibi değil başka şehirlerden dosya geliyormuş önümüze hayırlısı olsun artık diyorum arkadaşlar geç olsun güç olmasın ama bekleme süreleri eskiye oranla ne kadar uzun geldi anlamadım ben yazın gelir diye düşünüyordum ama nasip inşallah yinede çabuk ilerler
Sen kendini biliyorsun canım. Senin ne yollardan geçtiğini senden başka kim bilebilir ki...Herkes bu yola anne olmak için başvurdu. Evladının mis kokusunu içine çekmek için. Bu yüzden kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Arkadaşlar lütfen bir şeyler yazarken karşıdakini üzmeden yorumunuzu yapın.Gerçekten yazılanlar beni de çok üzdü. İnanamıyorum artık.Dusunsene kaderdasim dedigim insan beni elestiriyor. Benim anneligimi sorguluyor. Benim nasil evlat edindigimi hangi zorluklardan gectigimi bilmiyor. Burda herkes herseyden fedakarliklar verdi. Bu kadari gercekten de cok fazla...
Tebrik ederim sizi o koca yureginizi gercekten evlat edinmek zaten koca yurekli insanlarin işi ama sizinki gibi hasta ve bebek olmayan bir cocugu evlat edinip bagrina basmak muhtesem rabbim yolunuzu aydinlatsin umarim hayatiniz boyunca evladinizla saglikla sihatle yasarsiniz..bu sayfalara ilk yazışımı hatırladım.. o zamanlar da şimdiki gibi ara sıra girer toplu okumalar yapardım. kararı vermiştik çoktan, "neyi bekliyoruz " diye sorardım eşime...meğer kızımızı bekliyormuşuz.. uzmanımızla tanışmak için randevu almıştık ve en büyük kaygım karşısında ağlamaktı.. bu konudan bahsedilince gözlerim doluyordu çünkü.. aradan 2,5 yılı aşkın bir zaman geçti.. değişen şey kızımla ilgili yaşadığımız durumlarda karı koca gözlerimiz doluyor, ağlıyoruz aynı sizin yaptığınız gibi.. duyguda değişiklik oldu, özlem ağlamasına karşılık mutluluk gözyaşları döküyoruz..
az kaldı hayatının ışıltısına kavuşmana.. ve siz de onun ışığı olacaksınız.. sabır..sabır..sabır..
kızçem bu sıralar durup şöyle bir süzüyor beni, "niye baktın ki" diyorum "çok tatlısın annem" diye cevap veriyor "ah sensin tatlı" diyorum kıkırdıyoruz.. kızın geldiğinde siz de kıkırdayacaksınız.. hatta onun sözlerine davranışlarına gözleriniz dolup dolup kahkahalar atacaksınız :)
yaklaşık 2 ayda kuzusuna kavuşmuş biri olarak şöyle bir bilgi verebilirim.. evet sosyal hizmetlerden başvurduk. kriterimiz yoktu. kız-erkek, yaş sınırlaması yapmamıştık; yaşımız 40ın altında olduğu için 0-3 yaş demişti uzmanımız. engelli diye sayılan kronik hastalığı olan bebeklere de altından kalkabileceğimiz bir sorunsa olur dedik.. ki kızımız o kontenjandan geldi :) kronik bronşiti ve kalbinde sorun olduğundan uzunca bir süre tedavi olması için kurumda kalmış ve bizden önce önerdikleri hiçbir aile istememişti. erkek bebek beklerken 2 yaşında cimcime bir kızımız oldu :) tedavilerimize evde ve farklı doktorlarla devam ettik, çok şükür sonuç aldık... önerim, kriterlerinizi daraltmamanız.. kısmetinizde olan, beklediğiniz ve sizi bekleyen kuzunuza kavuşuyorsunuz.. beklemek zor geliyor biliyorum, ama yolun sonunda aydınlık ve mutluluk varsa herşeye değer...
kuzularına kavuşan anneler için seviniyorum.. allah analı babalı büyütsün yavrularımızı..yeni başvuru yapan ve bekleyen anneler, sabır, sabır, sabır... sonu güzel olacak..
Tebrik ederim sizi o koca yureginizi gercekten evlat edinmek zaten koca yurekli insanlarin işi ama sizinki gibi hasta ve bebek olmayan bir cocugu evlat edinip bagrina basmak muhtesem rabbim yolunuzu aydinlatsin umarim hayatiniz boyunca evladinizla saglikla sihatle yasarsiniz..
Aminn canım teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda görürüz o günleriMerhaba inş zaman su gibi akar gecer sıranın sana geldigi gun olur hemen ..
Ah canım ah.. Cahil cühela kim şimdi şu yazdıklarından daha iyi anlaşılıyor.. Ama dediğin söz çok doğru aynen sana sunuyorum.. Umarım EVLAT edindiğin bebeğe yazık olmaz bu duşuncelerinleCanim benim Bunu burda 2.ye tekrarliyorum herkesin kulagina kupe olsun kimse benim neden evlat edindigimi sorgulayamaz kimsenin haddi degildir.bunu sorgulayan olursa hadsizdir !! Bu lafin bana su sozleri hatirlatti ' Cahille girme műnakasaya , ya sinirlerini zıplatir tavana ! Yada yazik olur adabina '
Senin geçtiğin yollardan bende bizde geçtik.. Ama sen bebeğini canını evlatlık olarak görüyorsan buna tahammül edemem..Dusunsene kaderdasim dedigim insan beni elestiriyor. Benim anneligimi sorguluyor. Benim nasil evlat edindigimi hangi zorluklardan gectigimi bilmiyor. Burda herkes herseyden fedakarliklar verdi. Bu kadari gercekten de cok fazla...
Hayir canm neden 6ayda tamamlamak zorunda olsunki.mesela istanbulda bu sure 1sene.1seneyi gecse bile ne biz nede onlar neden 1seneyi gecti demezler.Arkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Bu görüşmelerimiz 6ayda tamamlanmak zorunda değil mi?Uzmanımız son görüşmeyi evimizde yapacağımızı söyledi,nisan gibi yaparız dedi.Fakat ben kiradayım ve nisanda evden çıkmak zorundayım.Bunu uzmanımıza söylesem yeni evime gelse diyorum yani öyle daha mantıklı.Acaba söylesem ters teper mi?Çünkü evi değiştirdim yerleştirdim derken uzmanımızın söylediği tarihi aşmış oluruz.Kafam karışık ve canım sıkkın.
6ayda tüm görüşmeler bitmiş olmalı demişti o aklımda kalmış.Belki de yanlış anladım.Eğer bu eve gelirse boşuna gelmiş olacak yani mantıken gelmemeli.İki kere geleceğine diğerine gelsin.Konuşmam lazım haklısın arkadaşım.Teşekkür ederim cevap verdiğin için.Hayir canm neden 6ayda tamamlamak zorunda olsunki.mesela istanbulda bu sure 1sene.1seneyi gecse bile ne biz nede onlar neden 1seneyi gecti demezler.
Soyleyin tasinacaginizi.hem onlarin isine gelir en son oturacaginiz evi gormek isterler.hatta suandaki evine gelseler tasinacagini soylesrn o evede bakalim derler.oturmayacagin evi gormek istemezler sonucta.
Tasinanacagin kesinse eve bakmaya gelmek icin aradiklarinda soyle bence.
Nolcak niye ters tepsin.benm gorusum bu
durumunuzu ifade edin uzmanınıza. şimdi oturduğum eve mi gelmek istersiniz, yeni taşınacağım eve mi diye sorun. yeni eve gelmek isteyecektir. çünkü çocuğun yaşayacağı evin koşullarını değerlendirmek isteyecek. nisandan sonra gelir, sorun olmaz..Arkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Bu görüşmelerimiz 6ayda tamamlanmak zorunda değil mi?Uzmanımız son görüşmeyi evimizde yapacağımızı söyledi,nisan gibi yaparız dedi.Fakat ben kiradayım ve nisanda evden çıkmak zorundayım.Bunu uzmanımıza söylesem yeni evime gelse diyorum yani öyle daha mantıklı.Acaba söylesem ters teper mi?Çünkü evi değiştirdim yerleştirdim derken uzmanımızın söylediği tarihi aşmış oluruz.Kafam karışık ve canım sıkkın.