• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir sessiz takipteyim sanirim listeden ismim bu yuzden cikarilmis.Bugun dosyamiz onaylandi ve siramizi ogrendik.Tekrar eklerseniz sevinirim.Istanbul 03.03.15 kiz erkek riza-terk.
merhaba aynı tarihlerde başvurmuşuz sizin sıranız kaç acaba ?

Canım lütfen sakin ol. Birbirimize destek için buradayız. Kimse çıkmasın listeden lütfen..;(
Dusunsene kaderdasim dedigim insan beni elestiriyor. Benim anneligimi sorguluyor. Benim nasil evlat edindigimi hangi zorluklardan gectigimi bilmiyor. Burda herkes herseyden fedakarliklar verdi. Bu kadari gercekten de cok fazla...

Kızlar bugün çok hassasım yazmak istedim az önce uzmanımızla görüştüm sırayı sormak için aradım hiç ilerlememiş sıram çok ilerlerde değil ama rahat 1 sene sürer dedi çok etkilendim üzüldüm Bursada çabuk sıra geliyor diye hazırlıklarımın hepsini yaptım ama burdada sıralar eskisi gibi değil başka şehirlerden dosya geliyormuş önümüze hayırlısı olsun artık diyorum arkadaşlar geç olsun güç olmasın ama bekleme süreleri eskiye oranla ne kadar uzun geldi anlamadım ben yazın gelir diye düşünüyordum ama nasip inşallah yinede çabuk ilerler
Merhaba inş zaman su gibi akar gecer sıranın sana geldigi gun olur hemen ..

Dusunsene kaderdasim dedigim insan beni elestiriyor. Benim anneligimi sorguluyor. Benim nasil evlat edindigimi hangi zorluklardan gectigimi bilmiyor. Burda herkes herseyden fedakarliklar verdi. Bu kadari gercekten de cok fazla...
Sen kendini biliyorsun canım. Senin ne yollardan geçtiğini senden başka kim bilebilir ki...Herkes bu yola anne olmak için başvurdu. Evladının mis kokusunu içine çekmek için. Bu yüzden kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Arkadaşlar lütfen bir şeyler yazarken karşıdakini üzmeden yorumunuzu yapın.Gerçekten yazılanlar beni de çok üzdü. İnanamıyorum artık.

bu sayfalara ilk yazışımı hatırladım.. o zamanlar da şimdiki gibi ara sıra girer toplu okumalar yapardım. kararı vermiştik çoktan, "neyi bekliyoruz " diye sorardım eşime...meğer kızımızı bekliyormuşuz.. uzmanımızla tanışmak için randevu almıştık ve en büyük kaygım karşısında ağlamaktı.. bu konudan bahsedilince gözlerim doluyordu çünkü.. aradan 2,5 yılı aşkın bir zaman geçti.. değişen şey kızımla ilgili yaşadığımız durumlarda karı koca gözlerimiz doluyor, ağlıyoruz aynı sizin yaptığınız gibi.. duyguda değişiklik oldu, özlem ağlamasına karşılık mutluluk gözyaşları döküyoruz..
az kaldı hayatının ışıltısına kavuşmana.. ve siz de onun ışığı olacaksınız.. sabır..sabır..sabır..

kızçem bu sıralar durup şöyle bir süzüyor beni, "niye baktın ki" diyorum "çok tatlısın annem" diye cevap veriyor "ah sensin tatlı" diyorum kıkırdıyoruz.. kızın geldiğinde siz de kıkırdayacaksınız.. hatta onun sözlerine davranışlarına gözleriniz dolup dolup kahkahalar atacaksınız :)

yaklaşık 2 ayda kuzusuna kavuşmuş biri olarak şöyle bir bilgi verebilirim.. evet sosyal hizmetlerden başvurduk. kriterimiz yoktu. kız-erkek, yaş sınırlaması yapmamıştık; yaşımız 40ın altında olduğu için 0-3 yaş demişti uzmanımız. engelli diye sayılan kronik hastalığı olan bebeklere de altından kalkabileceğimiz bir sorunsa olur dedik.. ki kızımız o kontenjandan geldi :) kronik bronşiti ve kalbinde sorun olduğundan uzunca bir süre tedavi olması için kurumda kalmış ve bizden önce önerdikleri hiçbir aile istememişti. erkek bebek beklerken 2 yaşında cimcime bir kızımız oldu :) tedavilerimize evde ve farklı doktorlarla devam ettik, çok şükür sonuç aldık... önerim, kriterlerinizi daraltmamanız.. kısmetinizde olan, beklediğiniz ve sizi bekleyen kuzunuza kavuşuyorsunuz.. beklemek zor geliyor biliyorum, ama yolun sonunda aydınlık ve mutluluk varsa herşeye değer...

kuzularına kavuşan anneler için seviniyorum.. allah analı babalı büyütsün yavrularımızı..yeni başvuru yapan ve bekleyen anneler, sabır, sabır, sabır... sonu güzel olacak..
Tebrik ederim sizi o koca yureginizi gercekten evlat edinmek zaten koca yurekli insanlarin işi ama sizinki gibi hasta ve bebek olmayan bir cocugu evlat edinip bagrina basmak muhtesem rabbim yolunuzu aydinlatsin umarim hayatiniz boyunca evladinizla saglikla sihatle yasarsiniz..

Arkadaşlar sakin olun lutfen nekadar guzel burd yasanmisliklarinizi yasayacaklarinizi paylasip birbirinize destek oluyorsunuz
Evet cok hassasiz kendimden biliyorum artik duygularimin goz yaslarimin kontrolu bende degil derlerya ota b.. Agliyorsun diye herbirinizin yazdiklarini okudukca sevincinize huznunuze agliyorum :( burda cok guzel birsey yapiliyor şu bir gercekki aç tokun halinden anlamaz oyuzden birbirimize benzerken ve ayni yollardan gecerken kader birligimizi bozmayalim olurmu hepinizi cok opuyorum koca yurekli guzel kadinlar .Rabbim en kisa zamanda gönlümüzden geceni kucagimizda gormeyi nasip etsin

Tebrik ederim sizi o koca yureginizi gercekten evlat edinmek zaten koca yurekli insanlarin işi ama sizinki gibi hasta ve bebek olmayan bir cocugu evlat edinip bagrina basmak muhtesem rabbim yolunuzu aydinlatsin umarim hayatiniz boyunca evladinizla saglikla sihatle yasarsiniz..

teşekkürler iyi dilekleriniz için..
kızımızla hayatlarımızı birleştireli 2,5 yıl oluyor.. hayatının yarıdan fazlasını bizimle geçirdi artık.. evet geç oldu kavuşmamız ama bizim onu, onun da bizi beklediğine inancım tam.. hep söyledim-yazdım, yine yazacağım; nasıl bir çocuğum olacağına dair hayallerim vardı.. ama kızımı tanıdıktan sonra anladım ki eksikmiş, yarımmış, bu kadarını hiç düşünememişim.. onun bize, bizim ona duyduğumuz sevgi dünyanın en katıksız duygusu sanırım..
yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim de.. ne yazık ki her zaman cansıkıcı ifadelerle, bakışaçısı sığ insanlarla karşılaşabiliyorsunuz.. çok şükür (en azından yüzüme karşı) "evlatlık" sözünü kullanan olmadı.. ama sevaptı, cennetti sözlerini çok duydum.. kızıp hiddetlendim içten içe ama yüzyüze iletişimde böyle tepki göstersem bir ilerleme kaydedemeyecektim. mesela iyiniyetli olduğunu bildiğim hatta kızım geldiğinde hoşgeldin pastasıyla, hediyelerle kutlama yapan bir ablam ağzına dolamıştı, "çok iyi yaptınız, sevaba giriyorsunuz hem de " diye.. kırmaktan çekinip konuyu değiştirdim ilk başlarda..sonra bir gün derin bir nefes alıp "böyle söylenmesinden hoşlanmıyorum" dedim. üniversiteye giden kızından örnek verip "sen de kızını büyüttüğün, okuttuğun, her haftasonu üşenmeden gidip evini derleyip topladığın, destek olduğun için sevaba giriyormuş gibi hissediyor olmalısın ki bana böyle diyorsun" dedim. anladı, bir daha ağzına gelse de demedi :)
bir yan bakış, bir kuru söz nedeniyle hayatımızdan çıkardığım insanlar oldu bu süreçte.. kimlerdi, hatırlamıyorum bile.. benim sevincime ortak olmayanın, hayatımızda yeri yok diye düşündüm..
bekleme sürecinde olan arkadaşlarım, yavrularınıza kavuştuğunuzda farkedeceksiniz ki tüm dünya onun etrafında dönmeye başlayacak.. öylesine bir sevgi ve koruma içgüdüsüyle yaklaşacaksınız ki, bazen civcivlerini korumak için boyuna posuna bakmadan önüne gelen herkese çatan bir tavuk gibi didikleyeceksiniz herşeyi.. ki, bu içgüdü daha çocuklarımız gelmeden başlıyor özel anneler olmamızdan dolayı. aynı hamile birinin ani bir durumda içgüdüsel olarak karnını tutması gibi.. lütfen olumlu tarafından bakmaya çalışın, bunların doğal, sürecin bir parçası olduğunu unutmayın.. çok ders verir gibi yazdım sanırım. sen yapabiliyor musun derseniz, kendi içimde tartışıyorum olan biteni tepki vermeden önce.. ama mesela okulda öğle uykusuna ranzanın üst katında yatmak için dönem başından beri izin isteyen çocuğuma hala olumlu yanıt vermeyen öğretmenine bu haftasonu nevresim değişimde artık yeter demeyi planlıyorum :) karışmayayım öğretmen öğrenci ilişkisine dedim dedim, evde sürekli kızımı sabretmesini, öğretmeninin düşündüğünü söyledim. ama artık kümeste sadece civcivin değil hırçın bir tavuk da olduğunu bilinmesi gerekiyor :)
kızıma dönecek olursam; bu akşam yine şarkı söylüyordu.. "ben iyi ki geldim, annem anne oldu, onu seçtiiiimmm.. babam baba oldu, onu da seçtiiiimmm.. biz aile olduk.. iyi ki geldim beeeeennn" kıkırdadık birlikte ben devam ettim şarkıya "kızım iyi ki geldiiin, biz seni çok sevdik, çok mutlu olduk" diye.. yani şarkı da yazılıyor beste de yapılıyor bizim evde :) hatta koro halinde şarkı da söyleniyor.
bir de oyuncak bebeğini pijamasının içine, karnının üstünde bir yere sokmuş. sordum neden orda diye.. "çocuğum ya o benim, kalbimde duruyor" dedi :) çünkü bizim evde sevdiğimiz herkes kalbimizde..
sevgiyle kalın...

Ben de 30 umu geçtiğimde tek başıma evlat edinmek istiyorum, evlensem bile en az 1 çocuk evlat edinmek küçüklükten beri hayalim, inşallah nasip olur hayırlısıyla, yazılarınızı, heyecanınızı ilgiyle okudum.O güzel pırıl pırıl yavrucakların sımsıcak bir yuvaya kavuştuğunu bilmek öyle güzel ki...

kızlar sakin olun bu dolunay herkesin sinirlerini bozmuşşş sanırımmm ... ben her dolunayda öncesi ve sonrası sinirli olur kesin eşimle tartışırım kendimi tutsamda olmaz :) sakinnn .... boşverin biz bebişlerimizi özlemlerimizi yazalım ...

Canim benim Bunu burda 2.ye tekrarliyorum herkesin kulagina kupe olsun kimse benim neden evlat edindigimi sorgulayamaz kimsenin haddi degildir.bunu sorgulayan olursa hadsizdir !! Bu lafin bana su sozleri hatirlatti ' Cahille girme műnakasaya , ya sinirlerini zıplatir tavana ! Yada yazik olur adabina '
Ah canım ah.. Cahil cühela kim şimdi şu yazdıklarından daha iyi anlaşılıyor.. Ama dediğin söz çok doğru aynen sana sunuyorum.. Umarım EVLAT edindiğin bebeğe yazık olmaz bu duşuncelerinle

Senin geçtiğin yollardan bende bizde geçtik.. Ama sen bebeğini canını evlatlık olarak görüyorsan buna tahammül edemem..

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 :KK6: [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014:KK6:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015:KK6:[/td]
[/tr]

[tr]

[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015:KK6:[/td]
[/tr]

[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015:KK66:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015:KK6:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td]01.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]01.2016:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td]02.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]EEDDBB[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylerdogan[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kadr_iye[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Riza-Kiz-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Antalya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Riza-Kiz-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mefos[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]kutahya-terk-rıza-kız-erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]avara_alone[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]dadaa[/td]
[td]08.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ozgurr [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Çanakkale -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mira80[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz tuna[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Kırklareli-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Rıza-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]BaybPrin[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza- Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gülay400[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Gaziantep-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Forever_in_love[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]birumuzyok [/td]
[td]12.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]majesteleri[/td]
[td]02.2016[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/table]

Arkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Bu görüşmelerimiz 6ayda tamamlanmak zorunda değil mi?Uzmanımız son görüşmeyi evimizde yapacağımızı söyledi,nisan gibi yaparız dedi.Fakat ben kiradayım ve nisanda evden çıkmak zorundayım.Bunu uzmanımıza söylesem yeni evime gelse diyorum yani öyle daha mantıklı.Acaba söylesem ters teper mi?Çünkü evi değiştirdim yerleştirdim derken uzmanımızın söylediği tarihi aşmış oluruz.Kafam karışık ve canım sıkkın.

Arkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Bu görüşmelerimiz 6ayda tamamlanmak zorunda değil mi?Uzmanımız son görüşmeyi evimizde yapacağımızı söyledi,nisan gibi yaparız dedi.Fakat ben kiradayım ve nisanda evden çıkmak zorundayım.Bunu uzmanımıza söylesem yeni evime gelse diyorum yani öyle daha mantıklı.Acaba söylesem ters teper mi?Çünkü evi değiştirdim yerleştirdim derken uzmanımızın söylediği tarihi aşmış oluruz.Kafam karışık ve canım sıkkın.
Hayir canm neden 6ayda tamamlamak zorunda olsunki.mesela istanbulda bu sure 1sene.1seneyi gecse bile ne biz nede onlar neden 1seneyi gecti demezler.
Soyleyin tasinacaginizi.hem onlarin isine gelir en son oturacaginiz evi gormek isterler.hatta suandaki evine gelseler tasinacagini soylesrn o evede bakalim derler.oturmayacagin evi gormek istemezler sonucta.
Tasinanacagin kesinse eve bakmaya gelmek icin aradiklarinda soyle bence.
Nolcak niye ters tepsin.benm gorusum bu

Hayir canm neden 6ayda tamamlamak zorunda olsunki.mesela istanbulda bu sure 1sene.1seneyi gecse bile ne biz nede onlar neden 1seneyi gecti demezler.
Soyleyin tasinacaginizi.hem onlarin isine gelir en son oturacaginiz evi gormek isterler.hatta suandaki evine gelseler tasinacagini soylesrn o evede bakalim derler.oturmayacagin evi gormek istemezler sonucta.
Tasinanacagin kesinse eve bakmaya gelmek icin aradiklarinda soyle bence.
Nolcak niye ters tepsin.benm gorusum bu
6ayda tüm görüşmeler bitmiş olmalı demişti o aklımda kalmış.Belki de yanlış anladım.Eğer bu eve gelirse boşuna gelmiş olacak yani mantıken gelmemeli.İki kere geleceğine diğerine gelsin.Konuşmam lazım haklısın arkadaşım.Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

durumunuzu ifade edin uzmanınıza. şimdi oturduğum eve mi gelmek istersiniz, yeni taşınacağım eve mi diye sorun. yeni eve gelmek isteyecektir. çünkü çocuğun yaşayacağı evin koşullarını değerlendirmek isteyecek. nisandan sonra gelir, sorun olmaz..

Back
X