Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Uzun zamandir burayi okurum tup bebekle sahip oldugum 4 yasinda oglum ve 6 aylik hamile oldugum kizim sizleri oyle yurekten kutluyorum ki inanin eli ayagi opulesi insanlarsiniz rabbim nasip eder de birgun mutlaka koruyucu aile lik yapmak icin basvuracam ama bunun icin cocuklarimin bu durumu anlayabilecegi bir yasa gelmesini bekleyecem tekrar sizleri tebrik ediyorum rabbim tez zamanda sizleri evlatlariyla bulustursun insallah

arkadaşlar merhaba bende ufak ufak alışverişe başladım sıramız 7 ama birşeyler almak beni rahatlatıyor.... bişey sormak fikrinizi almak istiyorum bebek arabası araştırıyorum travel sistem casuel diye bir marka var güzel hafif ve kullanışlı görünüyor alan yada araştıran var mı

Bana önermişlerdi. Güzel bir araba. ama donra başka marka tercih ettim.

ya baktım çok pahalı geldi 2-3 mlyr arası ama güzelde ....
Kimle konuştuysam çok sağlam olduğunu söyledi. Ona güvenerek aldım açıkçası:)) bir de 4-5 yaşa kadar kullanılabiliyor. Yani ileride baston pusete de ihtiyaç yok. Arabayı ben çok kullanacağım için o paraya değer dedim. Çok temiz ikinci ellere de bakılabilir. Aslında o kategorideki diğer markalarla aynı fiyata yakın. Bebek ürünlerinin hepsinin fiyatları çok yüksek, bir pazarlama taktiği hepsi. Yani düğün malzemeleri filan gibi:))
Nasılsa alacaklar dayayalım fiyatı mantığı.
Yurt dışından getirtebilme imkanı varsa daha uygun fiyatlar.

Citlenbik bebisinizle gezmelere gittinizmi.
Birkaç kez çıktık tabii. Hele bugün hava da çok güzeldi. Dolaştık. Dolaşırken hala inanamıyor insan ama bazen de öyle bir duygu geliyor ki sanki yıllardır benimle. Her iki saatte bir mama için uyanıyor. Geceleri o kısım zor tabii:)). Çünkü minnoş iki saatte bir uyanıyor ama o, benim için saatte bir gibi oluyor. Anca mama ver, gaz çıkar yine uyut:))) ahh allahım günler su gibi geçsin de herkes bebeklerine kavuşsun.

Sağlıkla kullanın inşallah arkadaşım bende çok beğeniyorum o modeli yurt dışında ne kadar fark ediyor acaba bide Hollandada filan varmıdır acaba oraya gidip geliyor babamız

Sağlıkla kullanın inşallah arkadaşım bende çok beğeniyorum o modeli yurt dışında ne kadar fark ediyor acaba bide Hollandada filan varmıdır acaba oraya gidip geliyor babamız
Aaa gerçekten mi. İnanmayacaksın ama Bugaboo Hollanda malı:) oradaki fiyatlara bakmadım ama kesin daha uygundur. Eşinin vakti olmazsa bakmaya sen internet sitesinden alıp kaldığı otele göndertebilirsin. Madem öyle bir imkanın var kesin araştır derim.

Saol canım bunu araştıracağım çok teşekkürler sizde güle güle kullanın inşallah kuzucuğunuzla

Ne guzel yaa gozumde canlandi :))
Gece kucagina almak uyutmak falan cok guzel rabbim bekleyen hrpimize gostersin insallah.
Tahmin ettigin gibimi annelik citlenbik.
Neler degisti hayatinda.alisabildinmi.
Bebisteki degisiklikler varmi.
Biraz anlatsana masal gibi oluyo bize :))
Sende bugunlerin hayalini kuruyodun dimi
Disarda falan zorlandinmi.agladimi.
Ben panik olurdum galiba :))

Dilerim herkes yavrularına tez zamanda kavuşsun, hepimiz mutluluğumuza mutluluk katalım. Dışarı biz de 2 kez çıktık ama stres oluyorum ben ya çıkarken montunu giymemek için ağlıo, bizimki biraz kusmuklu olduğundan bnm ve kendinin üstüne kustu, dolayısıyla panik oluorum :) benim oğlan uykuya çok dirençli bir de 4 aylık bebek sabah kalkıp akşam 9 a kadar 1 saatlik uykuyla nasıl duruyo onu da anlamıorum. 4 yaşında çocuk gibi davranıo resmen:)) gece de 1,5 saatte bir mamaya kalkıoruz, hemde ne ağlamakla.... 2 ltlik termos aldım zaman kazanmak için bağırmayı duymamla odada bir koşuşturma başlıo mama için :) gerçi çok şükür bu aylarda ne yeseler karımız, diş çıkarınca kilo vereceklermiş artık. Kısacası Allah hepimizin yardımcısı olsun:))

Mrb yarin kizimi gormeye gidiorum isallah yarin yetismezse carsamba evimize gelecegiz bi aksilik olmazsa cok heycankiyim hala inanamiorum ruyadayim sanki
Ne mutlu size:)Sonunda geliyor demek tatlı yavrunuz.İnşallah yarın güzel haberler verirsiniz.Bizlere haber vermeyi unutmayın.Gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…